Foto: Yolanthe Cabau kruipt door graftombe in onhandige outfit

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het is een wonder dat Yolanthe zonder veel kleerscheuren weer uit die gevaarlijk nauwe gangetjes geklommen is!

Sinds Yolanthe Cabau voor werk in Egypte zit hebben we zowat elke stap die de actrice in het Afrikaanse land zette kunnen volgen. Ze legt werkelijk álles vast en deelt haar mooiste foto’s op Instagram. Yolanthe bevindt zich al een flinke tijd in het land van de piramides. Wanneer zou ze weer naar Nederland of thuisstad Los Angeles terugkeren? Ze moet eerst maar eens uitkijken dat ze niet voor eeuwig opgesloten wordt in een piramide!

Yolanthe verdwaalt in piramide

Yolanthe had een dagje eens geen werk, dus kon ze de beroemde piramides van Egypte een grondig verkennen. De actrice besloot hiervoor een gevaarlijk strak en dun setje fitnesskleding aan te trekken. Eén scherpe steen zou genoeg zijn om Yolanthe van haar outfit te ontdoen! Dat had, aangezien ze letterlijk door de smalle tunnels van de eeuwenoude graftombes moest kruipen, eenvoudig kunnen gebeuren. Eerst deelt ze een video waarin ze de trap afloopt; ”Going in!”. Daarna zien we haar door een hele smalle doorgang lopen. Stoere Yolanthe durft het natuurlijk gewoon aan: “Het is super benauwd en we hebben net een heel stuk moeten kruipen. Dit deel hier is de breedste en hoogste gang in de piramide!!” Uiteindelijk weet Yolanthe zich als een soort Lara Croft zonder kleerscheuren weer uit de stoffige gangen te hijsen.

Lees ook: Foto: Yolanthe Cabau vergeet broek tijdens boottochtje

Yolanthe houd het spannend in roze jurkje

Onlangs deelde Yolanthe een paar spannende kiekjes via Instagram. De actrice was in Los Angeles en kleedde zich daar juist op temperatuur. En aan haar kleding te zien was de temperatuur vrij warm. Ze draagt een vrij kort opvallend roze jurkje. Ze poseert op een stenen muurtje terwijl er een mooie foto van haar wordt genomen. Yolanthe weet zelf ook dat ze niet haar best hoeft te doen om er goed uit te zien op een foto. Yolanthe ziet er toch wel goed uit. Het zag ernaar uit dat de actrice het erg naar d’r zin had in LA. Aan haar Instagram te zien, is ze dus weinig in haar eigen kikkerlandje, maar constant op reis. Lekker leventje toch?

Yolanthe ook een keer in eigen landje

Yolanthe is soms ook gewoon lekker in Nederland. Zo deelde ze onlangs foto’s vanuit onze eigen hoofdstad, Amsterdam. De actrice poseerde voor de camera en stak haar tong uit. Ze stond op de Dam. Ze zet onder de foto; ”What is your favorite city?”. Nou, als het aan Yolanthe ligt heeft ze wel meerdere favoriete steden. De actrice is inmiddels overal geweest. En hoe moet dat dan met de kleine? Yolanthe zal het vast allemaal wel op orde hebben. Ze red zichzelf prima en heeft voorlopig ook geen nieuwe vriend nodig…

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Je hoeft niet te raden waar de piercing van Marijn Kuipers zit

Marijn Kuipers heeft een nieuwe, prachtige foto online gezet en haar fans smullen daar natuurlijk wel even van mee. 

Zien: dit is de bizar grote schoenencollectie van Memphis Depay

Memphis Depay heeft een compleet nieuwe collectie schoenen die...

Video: Famke Louise buigt diep voorover in supermarkt en laat haar beschuitjes zien

Famke Louise laat haar beschuitjes goed bekijken wanneer ze diep voorover buigt!