Foto: Yolanthe Cabau knalt bijna uit voor- én achterkant van haar strakke outfit

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Yolanthe Cabau van Kasbergen heeft een hele strakke outfit aangetrokken, waar ze zelf misschien een klein beetje spijt van heeft gekregen. 

De ontzettend strakke outfit van Yolanthe Cabau van Kasbergen

De prachtige actrice heeft inmiddels wel bewezen dat ze een hele goede smaak heeft als het om strakke en verleidelijke pakjes aankomt. Ook nu weet Yolanthe weer precies wat ze doet met haar outfit. Zo heeft ze een strak pakje uitgekozen, waar ze zowel aan de voorkant als de achterkant ongelooflijk goed in uitkomt. De vormen van deze verleidelijke dame komen perfect over. Ze lacht ook nog even ondeugend bij de foto om aan te geven dat ze zeer tevreden is met haar look momenteel. En geef de knappe brunette eens ongelijk. Ze ziet er ook ontzettend goed uit.

Lees ook: Video: Yolanthe laat alles zien tijdens wilde avond in de club

Yolanthe Cabau plaagt met prachtige achterkant

Over de prachtige achterkant van Yolanthe Cabau kan je dagenlang praten. In de witte broek die ze aan heeft komt die heel erg strak over. De kadetjes van de prachtige brunette zijn dan ook een van de vele dingen die mensen zo leuk aan haar vinden. Want behalve haar vrolijke persoonlijkheid heeft Yolanthe natuurlijk ook nog gewoon een ontzettend goed lichaam. En dat laat ze in haar foto graag even zien.

Knappe brunette Yolanthe Cabau nog niet klaar met wilde foto’s

Na de foto van Yolanthe haar prachtige achterkant, was de brunette nog niet klaar met het plaatsen van leuke plaatjes van zichzelf. Zo was de voorkant ook aan de beurt. En daar heb je eigenlijk hetzelfde als je met de achterkant hebt. Het topje van Yolanthe zit namelijk net zo strak, dan wel niet strakker dan haar broek. En dat zie je ook wel, want haar ‘vriendinnen’ worden ferm op hun plaats gehouden door haar topje. Ze proberen wel enigszins te ontsnappen lijkt het, want ze knallen praktisch het topje uit. Maar dat maakt Yolanthe natuurlijk niet minder mooi.

Spannende foto’s van Yolanthe Cabau

Wat een prachtig lichaam heeft Yolanthe Cabau toch ook. En dat maakt ze maar weer even extra duidelijk met haar geweldige foto’s. Als er iets is wat Yolanthe Cabau goed kan, dan is het wel het maken van verleidelijke foto’s van haar lichaam. De actrice is daar inmiddels zo bekwaam in geworden dat elke foto die ze maakt, bedoeld of onbedoeld, dat effect wel heeft. Als je een foto ziet met Yolanthe Cabau er op, dan is het eigenlijk altijd wel genieten.

Yolanthe Cabau viert verjaardag in stijl

De prachtige outfits die Yolanthe deze week liet zien had ze allemaal aangetrokken voor haar verjaardag. En die verjaardag duurde natuurlijk de hele week. Want je kan het simpelweg niet bij slechts één dag houden als je Yolanthe Cabau bent. Ze had al haar vrienden en familie om zich heen verzamelt om de hele week de leukste dingen mee te doen. En elke dag droeg Yolanthe weer een andere bijzondere outfit.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Model Isadee Jansen showt haar ongelofelijke lijf in badkleding

Het beeldschone model Isadee Jansen is niet weg van een verleidelijk fotootje. En dat laat ze met deze Instagram post maar weer eens goed zien. 

Foto: Romy Monteiro bewondert zichzelf in spiegel met ontzettend strak broekje

De knappe Romy Monteiro heeft een verschrikkelijk knap lichaam. Dat lijkt ze nu zelf ook door te hebben. 

Foto: Jade Anna beleeft oeps-momentje in bijna onzichtbare sportlegging

Jade Anna maakt er een wilde boel van tijdens haar sportsessie en in dit loeistrakke setje krijg je alle details mee...