Foto: Yolanthe Cabau heeft haar heetste festival-outfit voor het laatst bewaard

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De knappe Yolanthe Cabau verrast iedereen met haar geweldige festival outfits. Als afsluiter van het festival kiest Yolanthe voor een echte knaller.

Yolanthe Cabau laat alles zien in video

Het is weer eens een goede dag om Yolanthe Cabau van Kasbergen op Instagram te volgen. De brunette besluit al haar volgers mee te nemen in een deel van haar Coachelle avonturen. Coachelle is een festival in Amerika dat jaarlijks wordt gehouden, en waar hele grote artiesten optreden. De actrice woont natuurlijk in Los Angeles en dat betekent dat ze al in dezelfde staat woont als waar het festival plaatsvind. Het festival dat wordt gehouden in Californie duurt maar liefst een week lang. Het staat bekent om de grote namen die optreden, maar ook om het feit dat het enorm duur is om heen te gaan. Niet alleen de kaartjes zijn erg duur, maar ook om te eten en drinken moet je een klein fortuin bezitten.

Yolanthe straalt op Coachella

Yolanthe Cabau kiest ervoor om geen extreem extravagant outfitje aan te trekken tijdens haar laatste dag Coachella. Wel benadrukt haar outfit enorm haar voorkant. Zo draagt de brunette een strakke jeans met een mini topje waarin alles goed zichtbaar is. Het topje is groen en staat Yolanthe erg goed in combinatie met felrode lippenstift. Op de video is te zien dat Yolanthe met vriendin Jennifer Cook op het festival is en dat ze samen lekker losgaan. De twee genieten van de muziek en van de mooie zonsondergang.

Yolanthe Cabau promoot haar favoriete drankje

Natuurlijk is Yolanthe Cabau erg druk bezig met haar carrière als actrice in de Verenigde Staten, maar ze heeft daarnaast ook nog een goedlopend bedrijf. Zo is Yolanthe eigenaar van het bedrijf CABAU, dat volledig gericht is op sporten en afvallen. De brunette helpt mensen hun sportieve doelen te behalen door bepaalde voedingsmiddelen aan te bieden. Op onderstaande video is te zien dat Yolanthe enthousiast vertelt over nieuwe smaken maaltijdshaken die haar bedrijf heeft gemaakt. De actrice benadruk hoe goed het gaat met CABAU, dus daar zal ze wel erg blij mee zijn. De nieuwe smaken zijn onder andere red velvet en iets met mango. Yolanthe zegt enorm te houden van red velvet taart dus erg blij te zijn dat deze smaak nu in haar shake zit. Yolanthe zit deze shakes te promoten terwijl ze zelf lekker in haar roze shirtje thuis zit, en natuurlijk al enorm fit is.

Lees ook: Foto: Yolanthe Cabau gaat los op festival met goedgevuld topje

Yolanthe Cabau poseert in mini outfitje

Het lijkt erop dat Yolanthe Cabau een ontzettend leuke tijd heeft gehad tijdens het Coachelle festival. Dit komt natuurlijk ook doordat ze voor het festival allemaal mooie outfits mag uitzoeken om mee rond te paraderen. De outfits van Coachella zijn voor sommige mensen nog belangrijker dan de muziek zelf. Op onderstaande foto’s heeft Yolanthe tijdens haar tweede dag een hele outfit aangetrokken. Waarschijnlijk heeft de brunette hier veel complimenten over gekregen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Je gelooft nooit wat Roxy Dekker draagt in haar nieuwe videoclip

De videoclip van het nieuwe nummer van Roxy Dekker is uit. Roxy heeft een wel heel opvallende outfit aan in deze video!

Rutger Castricum eindelijk open over verhouding met Hélène Hendriks: ‘Er groeit iets tussen jullie?’

Ondanks dat veel mensen denken dat Rutger Castricum zijn rol in het programma van Hélène Hendriks niet helemaal kan vinden, lijkt hij zich toch heel erg op zijn gemak te voelen bij haar. Bloeit er iets op tussen de twee?

Zo zag je Pien Hersman nog nooit; knappe schaatsster heeft nauwelijks nog kleding aan (foto’s!)

Pien Hersman heeft haar volgers volledig verbaasd met haar nieuwe post op Instagram. Haar volgers hebben haar nog nooit in zo weinig kleding gezien en genieten van prachtige Pien!