Foto: Yolanthe Cabau gaat los op festival met goedgevuld topje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Dat Yolanthe Cabau haar strakke lijf graag laat zien is logisch, maar dit nieuwe topje trekt wel héél erg de aandacht… 

Spaans-Nederlandse Yolanthe Cabau is dol op het zonnetje en heeft haar kledingstijl daar ook volledig op aangepast. Onthullende outfits en strakke topjes zijn we wel van de 38-jarige brunette gewend, maar in deze foto’s op het razend populaire Coachella festival heeft ze zich toch wel echt overtroffen.

Yolanthe Cabau doet hoofden draaien in opvallend mini-topje op Coachella

De bloedhete Yolanthe Cabau ziet er altijd uit om door een ringtje te halen. Haar kledingstijl wisselt van uitdagend en nietsverhullend naar rode loper jurken en nauwsluitende broekpakken. Maar één ding is zeker: Yolanthe maakt altijd optimaal gebruik van haar assets. Ook in haar recentste outfit weet de 38-jarige brunnete alle ogen op haar te vestigen in een superklein kleurrijk topje. Yolanthe werkt overuidelijk kneiterhard voor een superstrak lijf en dat weet ze in al haar outfits geweldig tentoon te stellen.

Zelfs op het superpopulaire Coachella festival weet Yolanthe de show te stelen. In het land van supermodellen en grootse feesten neemt iedereen de kans om in gedurfde en zéér onthullende outfits rond te lopen, en zo ook Yolanthe. Haar kleurrijke minitopje barst bijna uit zijn voegen en ook haar jeans vouwt zich als een tweede huid om haar benen. Met een blote buik en gebruinde schouders paradeert Yolanthe trots rond in de Californische zon. En terecht: wij zouden ook niet van haar weg kunnen kijken.

Is Yolanthe Cabau nog single?

De relatie tussen Yolanthe Cabau en inmiddels ex-profvoetballer Wesley Sneijder was er één voor de boeken. Het beroemde stel werd op de voet gevolgd en kon niets verkeerd doen. Na het tumulteuze einde aan het droomstel vlogen de geruchten dan ook alle kanten op: wat nu? Yolanthe maakte enkele maanden geleden nog bekend in een interview met Beau Monde officieel single te zijn: “Ik ben officieel single. Dat betekent niet dat ik het niet leuk kan hebben met iemand.” Momenteel woont de actrice in het zonnige Los Angeles in Amerika. Daar probeert ze zo veel mogelijk op haar relatie met zichzelf en haar zoontje Xess Xava te focussen. “Op dit moment ligt mijn focus bij Xess en mijn werk, dat is een mindset die ik van vroeger uit van mijn moeder heb meegekregen.” Gelukkig lijkt Yolanthe zich wel nog goed te vermaken als we haar Instagramfoto’s mogen geloven! Als de brunette er op Coachella zó bijloopt, weten we zeker dat de Amerikaanse mannen óók in de rij staan voor een glimp van ‘onze’ Yolanthe!

Komen Yolanthe Cabau en Wesley Sneijder weer samen?

Ondanks haar nieuwgevonden liefde voor haarzelf blijft Yolanthe Cabau’s relatie met Wesley Sneijder onder de aandacht. In een recent interview met Open Kaart vertelde de ex-profvoetballer nog steeds hoopt op verzoening met ex Yolanthe Cabau. Wij snappen het volledig, zo’n vrouw zouden wij ook niet willen laten lopen. Het koppel ging in 2019 uit elkaar en Wesley gaf zichzelf daar toen volledig de schuld van: “Ik heb het verknald. Meerdere keren”. Wel hebben de twee nog “fantastisch contact”, aldus Wesley. In het interview vertelde Wesley geen nieuwe relatie te willen starten en ook met pijn in zijn hart op een eventuele nieuwe vriend van Yolanthe zit te wachten. De oud-voetballer zou een nieuwe relatie van Yolanthe erg “pijnlijk” vinden. Yolanthe zelf lijkt zich er minder mee bezig te houden. In het interview met Beau Monde gaf Yolanthe juist aan Wesley een nieuwe relatie te gunnen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schaatsster Pien Hersman ritst haar fietspakje helemaal open en toont resultaat met slaapkamerkiekje (foto!)

Pien Hersman heeft even een prachtige foto online gezet en daar genieten al haar volgers nu al intens van. 

Noa Vahle en Hélène Hendriks vertellen over inhoud bh: ‘Er zitten kipfiletjes in’

Hélène Hendriks had Olympisch atleet Gregory Sedoc te gast tijdens haar uitzending van De Oranjezomer en dat werd flink bijzonder. 

Robin Groot en Joy Beune gunnen volgers zicht op prachtige heuvels tijdens heet rustdagje (foto’s!)

Robin Groot en Joy Beune hebben het weer ontzettend gezellig met elkaar op deze nieuwe foto. Kijk even mee!