Foto: Yolanthe Cabau heeft eigenaardige manier om aan proteïne te komen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Voor iemand die er zo goed uit ziet als Yolanthe is het belangrijk om genoeg proteïne binnen te krijgen. En dat doet ze op deze manier. 

Yolanthe Cabau heeft een nogal bijzondere manier van aan haar proteïne komen. Ze drinkt namelijk elke dag een shake. En niet zomaar een shake. Nee, een met een proteïne poeder dat ze zelf verkoopt. En daar wil Yolanthe jouw alles over vertellen. De voordelen van het magische poeder spreken voor zich als je kijkt naar het lichaam van Yolanthe. Maar gelukkig geeft ze er zelf ook nog een beetje uitleg bij. En daarnaast krijg je in de video’s weer het prachtige en sportieve lichaam van Yolanthe te zien en dat wordt natuurlijk altijd gewaardeerd.

Lees ook: Foto: Yvonne Coldeweijer waarschuwt Yolanthe Cabau voor gevaarlijke nieuwe vriend

Yolanthe zit de hele dag aan de Cookies and Cream

Zoals je ziet zit Yolanthe het liefste lekker te eten van de Cookies and Cream. Dat klinkt natuurlijk niet meteen heel gezond, maar als Yolanthe zegt dat het kan, dan moet het zo zijn. Zij eet dit spul namelijk dagelijks en er zijn maar weinig vrouwen in Nederland en daarbuiten met een beter lichaam dan Yolanthe heeft. Zij zal dus wel wat van fitness en gezonde voeding weten.

Yolanthe legt de voordelen nog even uit

Of je nu wilt afvallen of aankomen, Yolanthe maakt het allemaal duidelijk waar je het poeder voor kan gebruiken. En dat is fijn, want een heleboel mensen kopen zulk spul blind en doen dan maar wat en zijn vervolgens teleurgesteld dat het niet het juiste resultaat heeft behaald. Met Yolanthe aan je zij hoef je daar in ieder geval niet over in te zitten. Als je de video’s van de knappe actrice volgt kan je precies zien hoe je op jouw ideale gewicht komt. Yolanthe vindt het namelijk fijn om anderen te helpen met het vinden van een gezonde leefstijl.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Lenige Marijn Kuipers laat fans dromen over haar bedprestaties

Marijn Kuipers slaat weer toe: met dit zéér suggestieve filmpje heeft ze al haar volgers aan het watertanden. 

Zangeres S10 showt haar lijf op zeldzaam pikante foto in zwemtopje

Zangeres S10 mag dan zeer openhartig zijn over haar gouden keeltje, haar spectaculaire figuur houdt ze vaak verborgen. Maar daar komt verandering in.

Deze blondine is eerste vrouw sinds 5 jaar in F1-auto: “Ze moet Lance Stroll vervangen”

De eerste vrouw sinds vijf jaar die plaats mocht nemen in een Formule 1-auto? Dat moet natuurlijk even uitgebreid gevierd worden.