Foto: Yolanthe Cabau heeft eigenaardige manier om aan proteïne te komen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Voor iemand die er zo goed uit ziet als Yolanthe is het belangrijk om genoeg proteïne binnen te krijgen. En dat doet ze op deze manier. 

Yolanthe Cabau heeft een nogal bijzondere manier van aan haar proteïne komen. Ze drinkt namelijk elke dag een shake. En niet zomaar een shake. Nee, een met een proteïne poeder dat ze zelf verkoopt. En daar wil Yolanthe jouw alles over vertellen. De voordelen van het magische poeder spreken voor zich als je kijkt naar het van Yolanthe. Maar gelukkig geeft ze er zelf ook nog een beetje uitleg bij. En daarnaast krijg je in de video’s weer het prachtige en sportieve van Yolanthe te zien en dat wordt natuurlijk altijd gewaardeerd.

Lees ook: Foto: Yvonne Coldeweijer waarschuwt Yolanthe Cabau voor gevaarlijke nieuwe vriend

Yolanthe zit de hele dag aan de Cookies and Cream

Zoals je ziet zit Yolanthe het liefste lekker te eten van de Cookies and Cream. Dat klinkt natuurlijk niet meteen heel gezond, maar als Yolanthe zegt dat het kan, dan moet het zo zijn. Zij eet dit spul namelijk dagelijks en er zijn maar weinig vrouwen in Nederland en daarbuiten met een beter dan Yolanthe heeft. Zij zal dus wel wat van fitness en gezonde voeding weten.

Yolanthe legt de voordelen nog even uit

Of je nu wilt afvallen of aankomen, Yolanthe maakt het allemaal duidelijk waar je het poeder voor kan gebruiken. En dat is fijn, want een heleboel mensen kopen zulk spul blind en doen dan maar wat en zijn vervolgens teleurgesteld dat het niet het juiste resultaat heeft behaald. Met Yolanthe aan je zij hoef je daar in ieder geval niet over in te zitten. Als je de video’s van de knappe actrice volgt kan je precies zien hoe je op jouw ideale gewicht komt. Yolanthe vindt het namelijk fijn om anderen te helpen met het vinden van een gezonde leefstijl.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Fotobewijs: Handbalster Lois Abbingh is mooiste vlaggendrager ooit tijdens Olympische Spelen (foto’s!)

Dames en heren maak kennis met de knapste vlaggendrager sinds tijden: handbalster Lois Abbingh. De blondine is het leukste 'uithangbord' die we tot nu toe hebben gezien gedurende de openingsceremonie!

Droomduo knalt nu al van je scherm: Tess Wester en Irene Schouten kruipen dicht tegen elkaar aan in romantisch Parijs (foto’s!)

Tess Wester en Irene Schouten zijn het nieuwe droomduo tijdens deze Olympische Spelen in Parijs. En dat laten ze even goed zien!

Inge de Bruijn heeft haar Olympische terug: Ex-zwemster showt geweldige transformatie (foto’s!)

De voormalige Olympische zwemkampioene Inge de Bruijn is fitter dan ooit tevoren. Ze heeft een 6-weekse training gevolgd en heeft haar goddelijke figuur volledig terug!