Foto: Yolanthe Cabau gaat los met beeldschone vriendinnen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Yolanthe Cabau deelt een opvallende foto via Instagram. Voorlopig zien we nog even geen man in het leven van de brunette.

Nadat het al een tijd over is tussen Yolanthe Cabau en Wesley Sneijder, lijkt Yolanthe voorlopig nog niet toe te zijn aan een nieuwe liefde. Via haar Instagram zien we veel foto’s met vriendinnen, en eigenlijk alleen maar foto’s met vrouwen. Zou Yolanthe het voorlopig wel even goed vinden zo? Samen met haar vriendinnen en zoontje Xess Xava? Zo ook nu weer, plaatst Yolanthe een ietwat pikante foto van haar ‘lady squad’. Zien we ooit nog een nieuwe liefde voor de actrice? Als we haar moeten geloven voorlopig niet, de actrice is het gelukkigste ooit met haar zoontje, en is niet op zoek naar een nieuwe liefde. Voorlopig alleen de Girl Squad en Xess Xava, voor Yolanthe!

Yolanthe Cabau presenteert haar ‘Lady Squad’

Onlangs deelde Yolanthe Cabau dus weer een opvallende foto. Hierop was te zien hoe de actrice op Ibiza is. Niet alleen, maar samen met een hoop vriendinnen. Waarom een nieuwe liefde als je ook gewoon een hoop vriendinnen hebt? Yolanthe noemt dit zelf haar ‘Lady Squad’, en het is een beeldschone squad, als we de foto moeten geloven. Via Instagram poseren de dames vol trots op het Spaanse eiland. De ‘Ibiza Lady Squad’ poseert voor de camera, en hebben allemaal hun mooiste kleding en make-uppie op voor een wild avondje Ibiza. In de pikante outfits gaan de dames een lekker hapje eten. Wat de dames daarna allemaal gaan uitspoken, blijft een geheim. Alleen is het wel duidelijk dat Yolanthe optimaal aan het genieten is van haar single leventje. Voor zover wij weten dan.

Lees ook: Foto: Zonnebadende Yolanthe Cabau zit met teentjes in de zee

Yolanthe Cabau doet eerbetoon aan zoontje Xess

Onlangs deelde Yolanthe Cabau een erg opvallende foto via Instagram. Op deze foto was te zien hoe de brunette een mooi bericht deelde naar haar zoontje. Ondanks dat dit bericht natuurlijk erg emotioneel en lief bedoelt was, waren sommige reacties toch kritisch, onder de foto. Yolanthe schreef het volgende onder de foto; “Aller liefste Xess Xava wat maak je mama toch gelukkig. Je lach en je knuffels en je liefde voor mij, of ik wel genoeg gedronken heb of geslapen“. Men reageerde hier vervolgens op; “Mannetje? Uh, dat is toch een meisje? Wat een klef gedoe altijd”. Gelukkig kreeg Yolanthe ook een hoop positieve reacties onder de foto met haar zoontje. Mensen plaatsen opvallend vaak dat het zoontje van Wesley en Yolanthe op een meisje lijkt, dat Yolanthe hem verkeerd opvoedt, etc. Mensen bemoeien zich vrij veel met de opvoeding van anderen, misschien hebben ze teveel tijd over? Yolanthe kan het in ieder geval niet zo schelen, die doet toch wel wat ze zelf het beste vindt.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Sterre Koning verleidt volgers met doorzichtig topje

Sterre Koning brengt haar volgers in extase met een nieuwe foto. De blonde zangeres poseert zowaar in een doorzichtig topje..

Foto: Jutta Leerdam laat broek bijna van heupen zakken in badkamer

Jutta Leerdam deelt wel vaker een prachtige foto van zichzelf, maar deze keer gaat ze nog een stapje verder. Haar broek lijkt bovendien langzaam naar beneden te glijden...

Foto: Juultje Tieleman begint vakantie zonder kleding

De altijd beeldschone Juultje Tieleman is weer op vakantie. Deze keer gaat het niet allemaal van een leien dakje; al haar kleding is foetsie! Hoe lost de blondine dat op?