Foto: Yolanthe Cabau doet wedstrijdje ‘wie heeft de grootste’ met vriendin

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Yolanthe is bezig met een wel heel bijzonder wedstrijdje. Samen met bekende vriendin Selma Omari doet ze haar spierballen vergelijken. 

Als model is Yolanthe Cabau van Kasbergen een ongekende schoonheid. Maar dat neemt niet weg dat er een hoop vrouwen zijn die toch nog redelijk kunnen tippen aan de schoonheid van Yolanthe. En de meeste van die vrouwen, daar blijkt Yolanthe dan weer bevriend mee te zijn. Regelmatig nodigt ze die vriendinnen dan ook uit om samen leuke dingen te doen of samen even een workout te doen. Zo ook deze keer. Al eindigt de workout wel op een bijzondere wijze.

Lees ook: Video: Yolanthe Cabau is zeer flexibel in strakke yogabroek

Yolanthe Cabau en Selma Omari vormen bijzonder goed koppel

Samen met haar vriendin, influencer Selma Omari is Yolanthe bezig met een wel heel bijzonder wedstrijdje, namelijk het vergelijken van spierballen. En dat gaat de dames wel erg gemakkelijk af. Er ontstaat onderling wel een kleine competitie ‘wie heeft de grootste?’ en dat zorgt voor een milde frictie tussen de vriendinnen. Maar ondanks dat de dames bezig zijn met spierballen vergelijken weten ze aan het einde toch nog met elkaar te kunnen lachen. Gelukkig maar, want anders zou het toch een grimmige workout worden.

Yolanthe en knappe vriendin zijn erg opvallend in foto met paars pakje

In hun paarse pakjes zijn de twee knappe vrouwen nog eens extra opvallend. En dat terwijl de knappe dames normaal gesproken al alle aandacht trekken. Daar zijn die strakke paarse pakjes eigenlijk helemaal niet voor nodig. Maar heel erg is het natuurlijk ook niet. Natuurlijk ziet iedereen Yolanthe en Selma graag in een strak paars pakje. Dat wordt zelfs toegejuicht door hun hordes aan fans. De foto zal dus absoluut goed ontvangen worden.

Yolanthe recyclet knap sportpakje uit eerdere foto

Het zou zomaar kunnen dat je een milde vorm van Deja Vu krijgt als je naar de knappe foto van Yolanthe staart. Hij komt namelijk ook wel echt bekend voor. Yolanthe heeft dit knappe pakje namelijk wel eens eerder vertoond. Tenminste, in een net andere vertoning dan. Het pakje is namelijk onderdeel van haar eigen merk exclusieve sportkleding. En Yolante loopt graag in haar eigen merch rond. Niet alleen in de sportschool, maar ook ver daarbuiten. Als Yolanthe bijvoorbeeld een lekker stukje gaat varen, dan zorgt ze dat ze standaard haar sportpakje bij zich heeft. En gelijk heeft ze. het zit zo te zien echt heerlijk.

Yolanthe kan geen genoeg krijgen van haar eigen knappe pakjes

Bijna dagelijks plaatst Yolanthe wel iets op haar Instagram account. En dat heeft dan als gevolg dat haar volgers echt helemaal wild worden. Die vinden het namelijk heerlijk om een nieuwe foto van Yolanthe in een strak pakje binnen te krijgen. Voor sommige van hen is het zelfs de gehele reden om Yolanthe te volgen. En Yolanthe maakt al die verwachtingen graag waar.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Sterre Koning verleidt volgers met doorzichtig topje

Sterre Koning brengt haar volgers in extase met een nieuwe foto. De blonde zangeres poseert zowaar in een doorzichtig topje..

Foto: Jutta Leerdam laat broek bijna van heupen zakken in badkamer

Jutta Leerdam deelt wel vaker een prachtige foto van zichzelf, maar deze keer gaat ze nog een stapje verder. Haar broek lijkt bovendien langzaam naar beneden te glijden...

Foto: Juultje Tieleman begint vakantie zonder kleding

De altijd beeldschone Juultje Tieleman is weer op vakantie. Deze keer gaat het niet allemaal van een leien dakje; al haar kleding is foetsie! Hoe lost de blondine dat op?