Foto: Yolanthe Cabau deelt selfie met loszittend roze topje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Yolanthe Cabau is een echte business woman, zo is de beeldschone dame actrice én heeft ze ook nog een eigen lifestyle merk.

Het merk heet Cabau Lifestyle dus natuurlijk moet Yolanthe zelf ook in beeld zijn en daar heeft de brunette zich helemaal voor opgedoft..

Yolanthe Cabau is druk met eigen merk

De beeldschone Yolanthe Cabau vliegt de hele wereld over. Zo is net de allernieuwste film met Yolanthe in één van de hoofdrollen uit in Nederland, neemt de brunette acteerlessen in Los Angeles en vliegt ze nu weer naar Ibiza voor haar shoot. Yolanthe heeft een merk genaamd Cabau Lifestyle waar ze allerlei sport artikelen verkoopt zoals maaltijdshakes en hele strakke sportleggings. Daarnaast verkoop Yolanthe ook nog wat geurtjes en andere spulletjes die elke vrouw moet hebben. Eigenlijk draait het merk volledig om Yolanthe zelf en het is tenslotte vernoemd naar haar achternaam. Dit betekent dat het niet anders kan dan dat Yolanthe ook nog eens hét gezicht is van het merk.

Lees ook: Video: Yolanthe gooit lijf in de strijd tijdens speciale boodschap

Yolanthe Cabau in spannend roze topje

Waarschijnlijk komt er een nieuwe collectie aan bij Cabau Lifestyle want Yolanthe is heel druk in de weer met het maken van nieuwe foto’s en mooie video’s. En dit doet Yolanthe zoals we van haar gewend zijn helemaal in stijl op het prachtige eiland Ibiza. Hier is Yolanthe met haar zoontje naar toe gevlogen en de shoot locatie is een mega luxe villa met een prachtig uitzicht. De locatie om een nieuwe collectie te maken, daarnaast moet Yolanthe Cabau zichzelf natuurlijk ook mooi maken. Het merk verkoopt waarschijnlijk zo goed, omdat iedereen meteen verkocht is door Yolanthe haar knappe gezicht. Hiervoor heeft Yolanthe flink wat make-up aangebracht en ook haar bruine haren zitten perfect in de krul. Daarnaast gaat Yolanthe dit keer niet voor een sportieve outfit maar trekt ze een erg spannend roze topje aan die los om haar bovenlichaam hangt. Daaronder draagt Yolanthe in dezelfde kleur roze een strakke legging die wijd uitloopt. Yolanthe lijkt helemaal te stralen op de video’s.

Yolanthe drukt achterwerk hard tegen muur

Natuurlijk heeft Yolanthe Cabau in haar modellen carrière al duizenden poses aangenomen. Elke foto lijkt een goede foto van Yolanthe. Natuurlijk werkt het spannende pakje ook wel goed mee die alle beste aspecten van Yolanthe haar lichaam benadrukken. Voor het shooten van Cabau Lifestyle heeft Yolanthe besloten om tegen een muur aan te gaan poseren. Hier doet ze verleidelijk haar arm boven haar hoofd en kijkt ze recht in de camera. Je zou bijna vergeten dat het gaat om het product dat Yolanthe verkoopt en niet om haar zelf. Het zoontje van Yolanthe kijkt vol bewondering naar zijn moeder en huppelt vrolijk om haar heen. Het uitzicht vanaf de villa is abnormaal mooi bij zonsondergang dus dat belooft nog mooiere foto’s!

Yolanthe Cabau speelt met eten

De knappe Yolanthe moet zichzelf natuurlijk goed onderhouden na zo een lange dag poseren tegen een muur en rondhuppelen in een villa. En blijkbaar is Yolanthe niet de beroerdste om gewoon lekker zelf te koken in plaats van duur uit eten te gaan op het eiland. In de keuken van de villa staat Yolanthe samen met een vriendin in twee grote pannen te roeren en Yolanthe strooit met veel passie wat zout in het water.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Marieke Elsinga laat zich diep in haar shirtje kijken op zonnig terras

Marieke Elsinga heeft even besloten om zich nergens meer zorgen om te maken en te gaan genieten van het warme zonnetje.

Foto: Fien Vermeulen van Qmusic wandelt over strand in doorschijnend jurkje

Het was mooi weer en Fien Vermeulen heeft daar goed gebruik van gemaakt. De blondine paradeert over het strand in een ontzettend doorschijnend jurkje...

Noa Vahle maakt volgers gek met romantische foto in open jasje

Noa Vahle weet wel hoe ze een romantische foto moet maken. Aan een tafeltje in Parijs maakt ze haar volgers helemaal gek.