Video: Yolanthe gooit lijf in de strijd tijdens speciale boodschap

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Yolanthe heeft een enorme sale op al haar producten. Maar ze moet wel een slim trucje toepassen om haar volgers richting haar webshop te lokken.

Er is een flinke sale gaande bij Yolanthe en haar fitnessproducten. Hoe je al die volgers als een malle richting de webshop laat rennen? Dat is een goede vraag. Yolanthe heeft daar wel een goede oplossing voor. En die demonstreert ze maar al te graag. Geen meoilijke marketingcampagnes of superdure commercials. Even met de heupen wiegen is méér dan voldoende!

Lees ook: Video: Yolanthe Cabau laat zich afknellen voor speciale workout

Het wordt een fijne zomer dankzij Yolanthe

De zomer staat voor de deur en dat betekent dat iedereen snel nog even zijn summer body wilt behalen voor we straks met zijn allen massaal aan het strand liggen. Yolanthe die kan je daar goed in helpen met haar producten. En die zijn er precies op tijd voor de zomer. De knappe actrice is verder ook de moeilijkste niet, dus gooit ze haar hele winkel in de uitverkoop. Zo helpt ze die arme Nederlanders om weer in shape te raken voor de start van de zomer. En dat viert Yolanthe met een klein beetje haar heupen heen en weer te schudden. Dat strakke paarse pakje werkt daar trouwens uitstekend voor.

Yolanthe in strak paars pakje is een prachtig zicht

Natuurlijk is Yolanthe mooi in wat voor outfit je haar ook zet, maar het strakke paarse pakje wat ze meestal draagt in haar fitness video’s en dus in deze video, is echt bijzonder. Niet alleen heeft Yolanthe het strakke pakje zelf ontworpen, het zit ook nog eens perfect. Het houdt perfect rekening met de mooie vormen van het lichaam van Yolanthe. Er zijn maar weinig kledingstukken die zo goed staan bij Yolanthe als dit paarse pakje. En dat weet Yolanthe ook wel, daarom poseert ze ook zo vaak met dit specifieke pakje.

Yolanthe heeft haar summer body al klaar

Ze helpt anderen misschien om helemaal gezond de zomer in te gaan, maar zelf heeft Yolanthe haar summer body al klaar. Dat is ook niet zo gek, daar oefent ze al jaren op namelijk. Yolanthe heeft door middel van goede voeding en jarenlang trainen haar perfecte lichaam gevonden. En dat ziet er meer dan perfect uit. Yolanthe is dan ook zeer tevreden met haar zomerse lichaam. Ze staat dan ook te wachten om weer luchtige, zomerse jurkjes en spannende badkleding te gaan dragen.

Yolanthe is een slimme zakenvrouw

Behalve charismatisch model en getalenteerd actrice, is Yolanthe ook nog eens een slimme zakenvrouw. Ze weet dat er niemand zo goed is in het promoten van haar spullen als zij zelf. Daarbij blijf je zo dicht bij de mensen en houd je het persoonlijk. En dat is precies wat mensen willen horen. Yolanthe heeft dus van slim ondernemen ook wel het een en ander opgestoken. Ze is dan ook een erg veelzijdige dame.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Zangeres Elize puilt volledig uit haar razend strakke topje

Zangeres Elize heeft wel vaker verleidelijke outfits aan, maar het pakje wat ze nu heeft aangetrokken is echt heel bijzonder. 

Foto: Marieke Elsinga laat zich diep in haar shirtje kijken op zonnig terras

Marieke Elsinga heeft even besloten om zich nergens meer zorgen om te maken en te gaan genieten van het warme zonnetje.

Foto: Fien Vermeulen van Qmusic wandelt over strand in doorschijnend jurkje

Het was mooi weer en Fien Vermeulen heeft daar goed gebruik van gemaakt. De blondine paradeert over het strand in een ontzettend doorschijnend jurkje...