Foto: Wulpse Sylvana IJsselmuiden knijpt flink in haar eigen citroenen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De lekkerste vrouw van Friesland, Sylvana IJsselmuiden, slaat weer toe! Ze maakt haar volgers helemaal gek met deze bloedhete foto!

Sylvana IJsselmuiden doet haar volgers regelmatig watertanden met haar vurige foto’s. De beeldschone Friezin is sowieso al een cadeautje om naar te kijken, maar haar pittige houding en heerlijke dosis nuchterheid maken het plaatje compleet. Je kan geen foto aanklikken of ze maakt er een speelse nuance bij. En gelukkig ook maar, want dit soort hitsige grapjes wil je echt niet missen!

Sylvana IJsselmuiden laat haar volgers flink zweten met pittige foto

Knappe Sylvana IJsselmuiden snapt het dondersgoed: bij hete dagen horen hete outfits! En als je dan in het tropische Mallorca vertoeft heeft dat spectaculaire gevolgen. Sylvana laat al haar volgers meegenieten van haar zonvakantie en legt uitgebreid verslag op social media. En kers op de taart? Dat doet ze allemaal in zéér karige outfits. De bloedmooie presentatrice trekt zowaar al haar kleding uit voor de camera en maakt haar volgers helemaal wild. In een onthullend klein zwempakje laat ze je namelijk bijna tot aan haar navel naar binnenkijken! Zo heb je vol zicht op haar werkelijk fantastische assets. Wij kunnen ons hart amper in toom houden!

Sylvana draagt slechts een minuscuul setje

In het goedgevulde setje laat Sylvana echt al haar volgers watertanden. Naast dat het piepkleine topje al niets aan de verbeelding overlaat is van het broekje ook heel wat te zeggen. Veel kleiner dan dit krijg je ze namelijk niet! Het minuscule lapje stof weet haar nog nét te bedekken, maar bescheiden is het zeker niet. Gelukkig is dat ook echt helemaal niet nodig, want wát een schoonheid is zij zeg. Sylvana is een vrouw waar je echt nooit genoeg van kan krijgen! Hoe meer huid hoe beter, vinden wij. Sylvana lijkt het er ook helemaal mee eens te zijn. Zo geeft ze een grote glimlach naar de camera en zet er ook nog eens een verleidelijk pose bij. De knappe blondine buigt lieftallig voorover naar de camera en weet haar heerlijk benen net goed neer te zetten dat je geweldig zicht op haar achterwerk krijgt. Wat een cadeautje!

Volgers Sylvana IJsselmuiden zijn zéér te spreken van bloedhete fotoshoot

En het pittige plaatje wordt ook goed ontvangen bij de volgers van Sylvana IJsselmuiden! Naast dat ze in luttele uren al tientallen duizenden likes bij elkaar verzameld heeft, gaat het er in de comments ook wild aan toe. En hoe kan het ook anders? Sylvana heeft zelf ook een heerlijke dosis humor en zelfspot en moedigt dit alleen maar aan bij anderen. Logisch dus dat haar volgers er ook flink wat van kunnen! Sylvana lijkt het alleen maar aan te moedigen. Zo schreef ze ditmaal bij de foto dat haar fans de caption maar moesten verzinnen. Ja, dat hoef je natuurlijk maar één keer te zeggen.

Sylvana daagt volgers uit beste tekst te verzinnen

Zeker met de citroenen die Sylvana vasthoudt in de foto werden flink wat woordgrappen gemaakt. Zo reageerde er één memorable comment in het Engels: “Wanneer het leven je citroenen én meloenen geeft!”. En daar kwam al snel meer bij. Ook over haar karige zwempakje hadden volgers wat te zeggen. “Wanneer er meer stof op je aanrecht ligt dan om je zit”, grapte een fan. Al hoor je ons natuurlijk absoluut niet klagen! Kiekjes als dit kan je natuurlijk nooit te veel van hebben. En met Sylvana daar op het zonnige Mallorca hebben we nog een redelijk kans dat er meer aan zitten te komen! De knappe blondine verwent haar volgers namelijk wel vaker met vurige foto’s, zeker in onthullende badsetjes. Wij kunnen niet wachten!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Monica Geuze lacht zich rot terwijl vriend Kaj Gorgels bijna verdrinkt (video!)

Tijdens hun vakantie gaat Kaj Gorgels kopje onder in de zee. Monica Geuze kan er alleen maar om lachen.

In gehulde Roxy Dekker deelt heerlijke vakantiekiekjes vanaf zonnig bootje (foto’s!)

Roxy Dekker deelt een reeks aan vakantiefoto's en laat zichzelf helemaal zien terwijl ze op een bootje ligt! 

Katja Schuurman ontwerpt eigen spannende setjes en test ze zelf uit; dat levert deze heerlijke beelden op!

Katje Schuurman heeft een eigen lijn aan pittige setjes. Ze vind het dan ook leuk om ze zelf aan te doen en dat zorgt voor prachtige foto's!