Foto: Wow! Zo ziet Emma Bunton van de Spice Girls er nu uit

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Emma Bunton was één van de Spice Girls sterren. De meidengroep was immens populair en dat was Emma Bunton daarmee ook. Maar hoe Emma er nu uit ziet is bizar!

De Spice Girls werden in 1994 gevormd. De eerste paar jaren waren moeizaam voor de meidengroep, maar een aantal jaren laten steeg hun populariteit enorm snel. Hoe ziet Emma Bunton er nu, vele jaren later, uit?

Emma Bunton is geen spat veranderd

Met het liedje Wannabe zijn de Spice Girls groot geworden. Toen het liedje uitkwam steeg de populariteit van de meidengroep als een raket. Ze stonden met Wannabe binnen no-time in 37 landen op nummer één. Door de populariteit van Spice Girls steeg ook de populariteit bij Emma Bunton. De knappe blondine was de jongste van de groep en kreeg daarom de bijnaam “Baby”. Hoe ziet Emma Bunton er nu eigenlijk uit? De knappe zangeres doet, zoals te zien, haar uiterste best om er jong uit te blijven zien. Emma heeft laten weten dat ze haar lippen heeft laten doen. Ook heeft ze botox in haar gezicht gespoten. Ondanks al deze ingrepen ziet ze er nog steeds goed uit! Er valt te zien dat er botox in haar gezicht zit, maar het kan natuurlijk veel erger. Kijk hieronder naar het verschil tussen toen en nu.

Zo gaat het nu met Emma Bunton

Het heeft even geduurd, maar de knappe blondine is nu eindelijk getrouwd met de liefde van haar leven. Vanaf 1998 was Emma Bunton al samen met Jade Jones. Het duurde even, maar eindelijk in 2011 waren de twee tortelduifjes verloofd. Je zou denken dat het hierna in een sneltrein zou belanden, maar niets is minder waar. Het duurde maar liefs 10 jaar voordat ze gingen trouwen. In de tussentijd hebben ze al wel twee zonen, Beau en Tate. Na 23 jaar hebben ze eindelijk het jawoord tegen elkaar kunnen zeggen.
Emma Bunton gaat weer optreden

De knappe blondine heeft bij BBC The One Show bekend gemaakt dat ze met kerstmis op tour gaat. Dit doet ze helemaal in haar eentje zonder de Spice Girls. Voor wie fan is van Spice Girls heeft Emma Bunton goed nieuws. De Spice Girls liedjes gaan namelijk ook zeker gezongen worden. Wie haar met kerstmis wil zien optreden moet wel een vliegticket naar Engeland kopen. In een heerlijk pakje vertelt ze het vol trots. Ondanks de botox ziet ze er nog steeds goed uit!
Emma Bunton nieuwe prime minister in Engeland

De afgelopen tijd is er veel gedoe over de nieuwe prime minister in Engeland. Door al deze ophef en onduidelijkheden heeft Emma Bunton zich maar verkiesbaar gesteld. Ze laat weten dat wanneer niemand het wil doen, Baby zich wel verkiesbaar zal stellen. Dit is natuurlijk een grapje vanuit Emma Bunton, maar veel mensen zouden nog op haar stemmen ook. Dit is zeker te begrijpen wanneer je haar in dit prachtig blauw pakje ziet.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Hélène Hendriks zegt ‘nee’ tegen badscène in bizarre kleedkamervideo

Op de vraag of Hélène Hendriks even in bad wil gaan liggen heeft de presentatrice een heel duidelijk antwoord. 

Prinsessen Amalia en Alexia laten zich begluren tijdens zomers tripje (foto’s!)

De kans is groot dat we deze zomer regelmatig wat te zien krijgen van prinsessen Amalia en Alexia. Samen met hun ouders gaan ze op een zomers tripje dicht in de buurt.

Hélène Hendriks en Estavana Polman delen een innige kus achter de schermen bij De Oranjezomer (foto!)

Hélène Hendriks en Estavana Polman geven ons wel een heel uniek kijkje achter de schermen van De Oranjezomer met deze foto.