Foto: Wijndrinkende Nikkie Plessen laat zien wat goed trekken is

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nikkie Plessen is altijd druk in de weer met haar eigen kledingmerk. Maar soms zit het niet zo lekker.

In de modewereld gaat het niet zo zeer om comfort, maar wel hoe je er uit ziet. Nikkie Plessen weet dat dit  betekend dat je af en toe een beetje ongemakkelijk aan je kleding moet friemelen om te zorgen dat het weer helemaal goed zit. En die momenten heb je ook niet bepaald voor het uitkiezen. Zo kan het zomaar zijn dat je eigenlijk stiekem al klaar bent met de dag, met een wijntje in je hand, en dat je dan nog een beetje aan je kleren  moet trekken om nog een laatste knappe foto te kunnen maken.

Lees ook: Video: Nikkie Plessen floept bijna uit piepklein topje

Nikkie trekt de boel weer helemaal recht

Het ziet er misschien een beetje ongemakkelijk uit, maar Nikkie doet natuurlijk alles voor een goede foto. En soms betekend dat je het net iets te strakke topje wat je aan hebt, even recht moet trekken zodat het weer leuk zit voor de foto. Maar Nikkie moet dat wel met maar één hand doen, want in de ander was al een glas wijn geduwd. Nikkie is dus eigenlijk al een beetje klaar met de dag, maar moet nog steeds flink aan zichzelf friemelen om een mooie foto te kunnen maken. Dat wijntje heeft ze in ieder geval wel verdiend als de fotosessie is afgelopen. Ze heeft namelijk erg haar best gedaan.

Nikkie ziet er bijzonder knap uit op strakke foto

Nadat het topje weer goed zat kon Nikkie doorgaan met wat ze het liefste doet, namelijk mooie foto’s van zichzelf maken. En dat ging deze knappe dame eigenlijk wel heel goed af. Het is ook iets makkelijker om een mooie foto van jezelf te maken als je zo’n goede outfit aan heeft als die van Nikkie. In haar strakke broekje en bijpassend topje laat Nikkie weinig aan de verbeelding over. Ze draagt nog een colbert om zichzelf een beetje te fatsoeneren. De hele look is daarom een mix tussen verleidelijk en zakelijk. En dat is helemaal geen verkeerde look om te hebben. Nikkie bewijst maar weer dat je helemaal niet hoeft in te leveren op je vrouwelijkheid om je te kleden als een powervrouw.
Nikkie en haar meiden gaan los op mooie foto

Voor haar nieuwe kleding maakt Nikkie met twee modellen een aantal prachtige foto’s om deze te promoten. Nikkie staat zoals altijd zelf in het middelpunt van haar foto’s. Dat is ook niet zo gek. Ze weet dat haar naam en gezicht het beste haar kleding verkopen. Toch steekt Nikkie altijd veel moeite in de foto’s die ze voor haar kledingmerk maakt. Nikkie is wat dat betreft altijd bezig met het promoten van haar kleding. Nu maar hopen dat Nikkie de komende jaren nog steeds zelf op al haar foto’s verschijnt. De blondine is namelijk erg verleidelijk en een feestje om naar te mogen kijken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

PSV’er Joey Veerman hoopt dat zijn vriendin deze stiekeme video van Ibiza-trip niet te zien krijgt

PSV-speler Joey Veerman heeft wat uit te leggen aan zijn vriendin. De middenvelder kon zijn handen namelijk niet thuishouden tijdens het kampioensfeestje op Ibiza..

Jutta Leerdam verwent haar razend knappe zus Merel tijdens dagje uit (video)

Jutta Leerdam is een echt familiemens. Ze heeft vooral een zwak voor haar beeldschone zusjes. Vandaag is Merel Leerdam de gelukkige - ze wordt flink in de watten gelegd door haar beroemde zus!

Suzanne Schulting laat zich van onderkant filmen tijdens diepgaande workout (video’s)

Suzanne Schulting is hard aan het sporten voor het herstel en geeft een mooi beeld van de onderkant aan ons!