Foto: Puck Moonen maakt vriend gek in badpak vol met gaten

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De aantrekkelijke wielrenster Puck Moonen weet met haar nieuwste foto’s vanaf haar vakantie bestemming wel veel indruk te maken. 

Puck Moonen heeft een heel bijzonder badpakje aan

Normaal gesproken ben je gewend dat Puck Moonen de meest strakke wielrennerspakjes aan heeft. Maar voor haar vakantie gooit ze het natuurlijk over een andere boeg. Daar gaat Puck gehuld in de meest spannende badpakjes. En die zijn stuk voor stuk om van te smullen. Het nieuwste pakje wat ze draagt is echt wel heel erg fijn om naar te kijken. Het is een pakje vol met gaten, waardoor je nog eens extra goed zicht hebt op het aantrekkelijke van de mooie wielrenster. En dat is natuurlijk wel erg fijn. Haar volgers zijn dan ook zeer te spreken over dit spannende pakje. En geef ze eens ongelijk, want het pakje ziet er ook zeer bijzonder uit.

Lees ook: Foto: Puck Moonen propt haar heerlijke figuurtje in enorm strak fietsbroekje

Puck Moonen komt verleidelijk het zwembad uit gelopen

De prachtige wielrenster komt in haar verleidelijke pakje het zwembad uit gelopen. Zo zie je gelijk het hele pakje goed in beeld. En wat voor een feestje is het ook om naar dit pakje te mogen kijken. Puck heeft er wel voor gezorgd dat ze een pakje heeft aangetrokken dat er buitengewoon goed uit ziet op camera. Daar heeft de knappe brunette inmiddels ook wel meer dan genoeg ervaring mee, dus dat is niet zo gek. De heerlijke wielrenster laat in het strakke pakje in ieder geval een hoop van haar zien. Ze is gelukkig niet zo preuts en heel erg trots op haar prachtige lijf. Dus dan kan je ook makkelijker zo’n heerlijk badpak dragen. Het staat Puck in ieder geval ongelooflijk goed.

Lees ook: Foto: Puck Moonen speelt op de vloer met haar harige vriendinnetje

Puck Moonen deelt meerdere foto’s van badpakje voor een beter beeld

Natuurlijk stopt het niet ij slechts één foto van het spannende badpakje. Er zijn wel meer foto’s voor nodig om ervoor te zorgen dat haar volgers een goed beeld hebben van hoe verleidelijk dit witte pakje nu eigenlijk is. En Puck vindt dat helemaal niet erg. Ze deelt nog een foto op haar Instagram en daarmee laat ze in vol ornaat zien hoe haar strakke zwemkleding er nu precies uit ziet. En dat wordt natuurlijk erg goed ontvangen door haar volgers, die smelten van de hitte die van deze foto af komt.
Puck deelt nog een heerlijke vakantiefoto aan het einde van warme dag

Uiteindelijk gaat de zon onder en is het te koud geworden om te gaan zwemmen. Maar daardoor laat Puck zich niet tegenhouden met het maken van verleidelijke foto’s. Ze trekt een ander spannend pakje aan en neemt een heerlijk kiekje waar haar volgers nog wel even van zullen smullen. Zo weet Puck Moonen er een hele spannende en mooie dag van te maken vol aantrekkelijke outfits en heerlijke foto’s voor haar volgers.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schaatsster Pien Hersman ritst haar fietspakje helemaal open en toont resultaat met slaapkamerkiekje (foto!)

Pien Hersman heeft even een prachtige foto online gezet en daar genieten al haar volgers nu al intens van. 

Noa Vahle en Hélène Hendriks vertellen over inhoud bh: ‘Er zitten kipfiletjes in’

Hélène Hendriks had Olympisch atleet Gregory Sedoc te gast tijdens haar uitzending van De Oranjezomer en dat werd flink bijzonder. 

Robin Groot en Joy Beune gunnen volgers zicht op prachtige heuvels tijdens heet rustdagje (foto’s!)

Robin Groot en Joy Beune hebben het weer ontzettend gezellig met elkaar op deze nieuwe foto. Kijk even mee!