Foto: Wesley Sneijder verklapt met ongelukje dat dit zijn nieuwe vriendin is

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Wesley Sneijder doet altijd een beetje geheimzinnig over zijn liefdesleven, maar nu heeft hij toch stiekem zijn vriendin onthult. 

Door deze oto weet iedereen wie de vriendin van Wesley Sneijder is

De voetballer heeft een klein foutje gemaakt. Wesley Sneijder was namelijk te zien in de reflectie van de zonnebril van Romy Lukassen. Blijkbaar speelt er iets tussen de twee. Wesley is natuurlijk een vrij man en mag doen wat hij wil, maar Romy zelf claimt nog in een andere relatie te zitten. Dat maakt het toch allemaal een stukje ingewikkelder. Toch blijkt deze foto in Casablanca door Wesley genomen is. Je kan hem als je goed kijkt spotten in de zonnebril. Wesley had net even een klein beetje meer zijn best moeten doen om deze relatie geheim te houden. Zijn fans zijn in ieder geval blij voor hem dat hij weer een mooie vrouw aan de haak heeft geslagen.

Romy Lukassen en Wesley Sneijder genieten samen van Casablanca

Op de warme vakantie bestemming zijn Wesley en Romy heerlijk aan het genieten. Niet alleen van de vakantie, maar ook enorm van elkaar. Natuurlijk ontkent Romy al het nieuws rondom haar en Wesley. Wanneer haar gevraagd wordt wat Wesley in Casablanca met haar doet, zegt ze dat hij slechts een vriend is en een goede bekende van de familie. Dat smoesje is natuurlijk reeds bekend. Dat gebruiken de meeste mensen in dit soort situaties. Want als Wesley gewoon een vriend is, waarom wordt er dan zo stiekem over gedaan dat ze samen weg zijn?

Romy Lukassen is een prachtige dame

Natuurlijk valt het vanuit Wesley heel erg goed te snappen. Romy is een erg knappe dame, dus dat hij voor haar charmes valt is natuurlijk niet zo gek. De aantrekkelijk blondine weet wel erg goed hoe ze zichzelf moet verhouden op foto’s. In strakke pakjes kijkt ze verleidelijk richting de camera. Op die manier krijgen alle mannen, niet alleen Wesley Sneijder, het moeilijk. De charmes van Romy Lukassen zijn dan ook erg gevaarlijk. Voor je het weet ben je als een blok gevallen voor deze knappe dame.
Romy Lukassen geniet van spannende verjaardag

Romy viert iet alleen vakantie, maar ook haar verjaardag in Casablanca. En van alle mensen waar ze dat mee kan vieren, kiest ze Wesley Sneijder. Dat is voor de meeste mensen wel genoeg bewijs dat er iets speelt tussen de twee. Romy ontkent natuurlijk alles, maar het is waarschijnlijk gewoon een kwestie van tijd voordat de relatie naar buiten komt. Vooralsnog geeft ze de mannen van Nederland een beetje hoop. En met foto’s als die heironder laat ze in ieder geval iedereen genieten van haar heerlijke . Romy Lukassen is zeker een dame die je in de gaten moet houden de komende tijd.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schaatsster Joy Beune (25) niest álle kleding van haar lijf op het strand (video)

Joy Beune niest één keer, en ineens zit ze zonder kleding op een exotische locatie...

Schaatsster Pien Hersman gaat helemaal los op privé foto’s met Robin Groot en Michelle de Jong

Pien Hersman weet wel hoe ze een feestje moet bouwen en gaat dan ook helemaal los. Zie hier de privébeelden van de knappe schaatsster en haar vriendinnen!

Noa Vahle tijdens De Oranjezomer geconfronteerd met uitgelekte beelden van kletsnat momentje (video!)

Noa Vahle wilde niet dat deze video uitgelekt werd, maar tijdens De Oranjezomer is dit toch gebeurd!