Foto: Welmoed Sijtsma laat lijf zien in open jurkje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De prachtige Welmoed Sijtsma is bekend als presentatrice van, onder andere, Op1. Presenteren is echter niet het enige waar ze goed in is…

Welmoed Sijtsma staat in verleidelijke jurk model voor foto

Welmoed Sijtsma, het is geen naam die je vaak voorbij hoort komen. De Nederlandse presentatrice is dan ook zeker uniek. De prachtige blondine plaatst regelmatig foto’s op haar sociale media waarbij ze netjes gekleed is. Dat moet natuurlijk ook wel als je programma’s als Op1 en Goedemorgen Nederland presenteert. Daarnaast is ze ook presentatrice van Het Jeugdjournaal geweest. Deze keer gaat ze op de foto in een wat minder bedekkende outfit. Het staat niet op haar eigen sociale media, maar wij vonden de foto via haar styliste Hanna Suurland. Zij kleed regelmatig vrouwelijke presentatrices en tv-persoonlijkheden voor hun programma’s of events. Deze keer heeft ze Welmoed in een oogverblindende jurk gehesen die weinig aan de verbeelding overlaat. De vorm van de jurk sluit perfect aan bij de heerlijke vormen van Welmoed. Met hier en daar een aantal open plekken in de jurk, laat Welmoed zich heerlijk zien. Al met al, een prachtige vrouw in een prachtige jurk!

Welmoed Sijtsma’s programma De Bodyguard flopt

Welmoed is niet alleen een geweldige presentatrice, maar ze heeft ook een eigen televisieprogramma. Sinds een tijdje is het programma De Bodyguard te zien op televisie, waar Welmoed op zoek gaat naar de beste bodyguard van Nederland. Er worden allerlei opdrachten uitgevoerd die moeten bepalen wie uiteindelijk het programma wint. Even geleden was de derde aflevering op NPO3 te zien, maar helaas scoorde dit niet zoals Welmoed had gehoopt. De aflevering behaalde zelfs een nieuw laagterecord qua kijkcijfers. Met maar 154 duizend kijkers raakt het programma van de Nederlandse presentatrice de bodem. Kijkcijferautoriteit Tina Nijkamp doet er een uitspraak over: “Dit is echt schrikken. Slechts 154 duizend kijkers voor The Bodyguard met Welmoed Sijtsma. De vorige twee afleveringen scoorden al slecht met 225.000 kijkers maar programma is nu echt definitief geflopt.” Voordat het programma op televisie te zien was, werd het tweede seizoen al aangekondigd, maar Tina vertelt dat met deze kijkcijfers een tweede seizoen er sowieso niet meer inzit. Nijkamp vindt het jammer voor Welmoed: “Echt ontzettend jammer voor Welmoed, van de grootste presentatietalenten van ons land, maar het format is matig uitgewerkt. De opdrachten van het programma staan wellicht te ver af van het daadwerkelijke beroep.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Welmoed Sijtsma (@welmoedsijtsma)

Welmoed Sijtsma slaat biertje over

Op een foto die Welmoed op haar Instagram plaatste, staat ze op de foto met haar collega Jort Kelder. Jort neemt een grote slok van zijn Sol biertje en Welmoed lacht lief naar de camera met een Sol in haar hand. In het bijschrift zet ze: “Vanavond geen Sol, wel lol”. Wat een leuke manier om je programma aan te kondigen! Ze verwijst natuurlijk naar haar presentatrice werk voor Op1 samen met Jort. Welmoed slaat dus die avond even een biertje over, maar dat maakt het natuurlijk niet minder gezellig!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Welmoed Sijtsma (@welmoedsijtsma)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Emma Heesters geniet intens met vreemde man in haar auto

Zangeres Emma Heesters is lekker uitbundig aan het zingen in de auto, maar uit het niets stapt een gast in. Is hij featured artist in haar nieuwe nummer HJB?

Foto: Sylvie Meis duwt haar troeven flink omhoog op strandbedje

Oh là là, kijk daar eens! Sylvie Meis, de koningin van stijl en glamour, ligt als een ware godin op een zonnig strandbedje in Mallorca. 

Foto: Zangeres Lisa Michels buigt diep voorover in laag uitgesneden shirtje

Sinds haar razend populaire deelname aan "It Takes Two" is Lisa Michels niet meer uit onze gedachten verdwenen. En dit heerlijke kiekje bewijst dat je dat ook helemaal niet wil.