Foto: Wat is er met het gezicht van Fatima Moreira de Melo gebeurd?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Wat is er in hemelsnaam met het gezicht van voormalig hockeyster Fatima Moreira de Melo gebeurd? Fatima deelt een erg intieme foto met haar volgers. 

Fatima Moreira de Melo stond altijd bekend als een van de knapste sporters van het land. Na haar hockey carrière kon ze vrij makkelijk overspringen naar andere carrière paden zoals professioneel poker spelen en een eigen sieradenlijn. Regelmatig staat ze nog model voor verschillende merken, waarbij haar prachtige looks haar enorm helpen. Maar nu plaatst Fatima een foto waar haar volgers een klein beetje van schrikken. Ze deelt namelijk het verschil tussen ‘Fatima tijdens een foto shoot’ en ‘Fatima daarna thuis in bed’ en dat verschil is best wel groot. Haar volgers hadden niet verwacht dat Fatima zo erg in uiterlijk zou verschillen na het afnemen van haar make-up.

Lees ook: Fatima Moreira de Melo laat trots haar beeldschone swing zien op foto

Fatima toont ware gezicht op intieme foto

Als je de tweede foto in Fatima haar post bekijkt kan je zien hoe de beeldschone blondine er dus helemaal natuurlijk uitziet. En dat kan even schrikken zijn. Nu blijft Fatima een prachtige vrouw, zelfs zonder al haar make-up op haar gezicht. Maar toch is het net eventjes een andere beleving dan wat je gewend bent van de beeldschone oud-sporter.

Fatima laat op foto zien hoe het ook kan

Zonder make-up is Fatima dus toch iets minder bijzonder om naar te kijken. Gelukkig heeft ze dat ook zelf erg goed door. Daarom doet Fatima altijd erg haar best om er op haar mooist uit te zien op het moment dat ze een evenement of foto opdracht heeft. Want met een klein beetje make-up verandert Fatima al gauw in de mooiste vrouw van Nederland. Dat demonstreert ze ook even op onderstaande foto. En dan zie je gelijk weer waarom Fatima zo geliefd is bij een hele grote groep mensen. Fatima kan met haar uiterlijk betoveren. Ze weet precies wat ze moet doen om het beste van zichzelf te laten zien. En dat is een bijzonder talent dat maar weinig vrouwen bezitten.

Fatima heeft haar oudejaarsavond al uitgekozen

He jaar telt nog maar een aantal dagen voordat we officieel het nieuwe jaar in gaan. De meeste mensen hebben dan ook al hun voorbereidingen getroffen voor het nieuwe jaar. Zo ook Fatima, die haar outfit al ruim van tevoren heeft uitgekozen. In een gouden pak telt Fatima straks af naar 2022. Het pak van Fatima betoverd al op afstand. Je ziet haar van ver komen door de gouden gloed die om haar heen hangt. Zo is Fatima straks het stukje vuurwerk in huis. Ze is ontzettend heet en schittert aan alle kanten. Fatima weet wel hoe ze indruk moet maken tijdens Oud en Nieuw.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Sylvana IJsselmuiden deelt uitdagende foto zonder shirt aan

De knappe presentatrice Sylvana IJsselmuiden heeft het ontzettend warm! Ze trekt voor verkoeling haar shirt uit!

Video: Yolanthe Cabau wil vooral niet dat je in haar lage topje kijkt

De beeldschone actrice Yolanthe Cabau heeft iets speciaals laten doen bij haarzelf, en dat brengt ze op zéér pikante wijze in beeld!

Video: Danique Hosmar speelt met flinke balk in hoog opgetrokken broekje

De superlenige Danique Hosmar stelt deze balk flink op de proef! Met deze video's maakt de blondine haar volgers bovendien enorm blij...