Foto: Wat is er met het gezicht van Fatima Moreira de Melo gebeurd?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Wat is er met het gezicht van voormalig hockeyster Fatima Moreira de Melo gebeurd? Fatima deelt een foto met haar volgers. 

Fatima Moreira de Melo stond altijd bekend als een van de beste sporters van het land. Na haar hockey carrière kon ze vrij makkelijk overspringen naar andere carrière paden zoals professioneel poker spelen en een eigen sieradenlijn. Regelmatig staat ze nog model voor verschillende merken, waarbij haar looks haar enorm helpen. Maar nu plaatst Fatima een foto waar haar volgers een klein beetje van schrikken. Ze deelt namelijk het verschil tussen ‘Fatima tijdens een foto shoot’ en ‘Fatima daarna thuis’ en dat verschil is best wel groot. Haar volgers hadden niet verwacht dat Fatima zo erg zou verschillen na het afnemen van haar make-up.

Als je de tweede foto in Fatima haar post bekijkt kan je zien hoe de blondine er dus helemaal natuurlijk uitziet. En dat kan even schrikken zijn. Nu blijft Fatima een prachtige vrouw, zelfs zonder al haar make-up op haar gezicht. Maar toch is het net eventjes een andere beleving dan wat je gewend bent van de oud-sporter.

Fatima laat op foto zien hoe het ook kan

Zonder make-up is Fatima dus toch iets minder bijzonder om naar te kijken. Gelukkig heeft ze dat ook zelf erg goed door. Daarom doet Fatima altijd erg haar best om er op haar best uit te zien op het moment dat ze een evenement of foto opdracht heeft. Want met een klein beetje make-up verandert Fatima al gauw in de leukste vrouw van Nederland. Dat laat ze dan ook even op onderstaande foto zien. En dan zie je gelijk weer waarom Fatima zo geliefd is bij een hele grote groep mensen. Fatima kan met haar uiterlijk betoveren. Ze weet precies wat ze moet doen om het beste van zichzelf te laten zien. En dat is een bijzonder talent dat maar weinig vrouwen bezitten.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna maakt eind aan geruchten en deelt zeldzame foto met Kenneth Taylor

Eindelijk weten we het zeker! Jade Anna deelt een foto samen met Kenneth Taylor en maakt een eind aan alle geruchten!

Maxime Meiland lijkt totaal andere vrouw op foto met poes

Influencer Maxime Meiland lijkt op deze foto met poes totaal niet op zichzelf en laat zo iedereen schrikken!

Pasgeboren baby Myron Koops en Enzo Knol zet onbedoeld eerste stapjes als influencer

Influencers Myron Koops en Enzo Knol maken interessant nieuws bekend over pasgeboren baby, Riven.