Foto: wat heeft Victoria Koblenko met haar kapsel gedaan?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Victoria Koblenko verbaast vriend en vijand met een spectaculair nieuw kapsel. Maar of het nu zo’n geslaagde keuze is…

Ze heeft al langer de neiging om keuzes te maken, zeker als het om haar kapsel gaat, maar Victoria Koblenko heeft deze keer toch echt een bijzonder kapsel genomen. Gelukkig heeft de prachtige blondine elk stapje van haar metamorfose vastgelegd. Al haar volgers kunnen genieten, of gruwelen, van het nieuwe kapsel van Victoria. Of haar nieuwe coupe geslaagd is? Oordeel zelf maar aan de hand van de volgende foto.

Lees ook: Deze foto bewijst dat Victoria Koblenko de boekenwurm is in The Masked Singer

Victoria de tomboy

Victoria gaat met haar nieuwe kapsel wel heel erg kort. En dat levert nogal gemixte reacties op. Er zijn eigenlijk twee kampen. Het eerste vindt het nieuwe kapsel van Victoria helemaal geweldig. Zij beweren dat Victoria er nog nooit zo knap heeft uitgezien. Hun tegenstanders zeggen echter dat Victoria er niet goed aan heeft gedaan een tomboy kapsel te nemen. Ze vinden Victoria bijna op een man lijken met haar nieuwe kapseltje. Voor hen is het simpelweg te kort geworden. Victoria blijft natuurlijk een hartstikke prachtige dame, ongeacht haar kapsel. Het goede nieuws is dus dat als je haar haren op het moment niks vindt, het allemaal vanzelf weer aangroeit en je dan weer ouderwets kan genieten van de schoonheid van Victoria.

Het kapsel van Victoria is een meerdaagse operatie

Het ziet er misschien simpel uit, maar het nieuwe kapsel van Victoria heeft meer tijd gekost dan je misschien zou verachten. Zo is ze niet één, maar twee keer langs de kapper geweest om haar haartjes in dit hippe model te krijgen. Op dag één wordt het haar van Victoria in model geknipt. Op de tweede dag wordt er een nieuw kleurtje in gezet. Je kan in ieder geval niet zeggen dat Victoria er geen moeite in heeft gestoken.

Victoria deelt momentje met kapster

Je haren laten knippen is altijd een bijzonder moment. Je laat iemand die je in principe niet heel goed kent heel dichtbij komen met een schaar. Jouw lot ligt opeens in de handen van jouw kapper. Die bepaalt of je met een prachtig of belachelijk kapsel de deur uit gaat. Victoria vertrouwt haar kapster echter volledig. Die mag na afloop zelfs nog een beetje met haar handen door de haartjes van Victoria kroelen. Een voorrecht waar veel mannen slechts van kunnen dromen. Kapster Rachel mag zich dus stiekem gelukkig prijzen.

Victoria houdt van haar korte haartjes

Of je nu houdt van het nieuwe kapsel van Victoria of het niet kan uitstaan, zelf vindt Victoria het in ieder geval enorm geslaagd. Er bestaat dus een kans dat ze voor langere tijd met haar korte coupe door het leven gaat. Je kan dus maar beter wennen aan de korte haren van Victoria, want voorlopig blijft de knappe blondine er op deze manier uitzien. Gelukkig ziet Victoria er voor de rest nog exact hetzelfde uit, dus er blijft nog genoeg om van te genieten.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.

Sophie Bouquet en Erik De Vogel misdragen zich achter de schermen bij GTST

Het gaat er af en toe heftig aan toe achter de schermen bij GTST. Vooral Sophie Bouquet en Erik de Vogel zouden zich flink misdragen.

Video: Suzanne Schulting haalt nachtje door in ziekenhuis met vriend in haar bed

Suzanne Schulting heeft haar enkel gebroken en onderging een operatie, waardoor ze een nachtje in het ziekenhuis moest verblijven. Gelukkig was haar vriend bij haar in bed om haar gezelschap te houden!