Foto: Wat heeft Emma Heesters hier tussen haar benen?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Emma Heesters heeft zich enorm vermaakt bij de Vrienden van Amstel Live. Alleen wat heeft ze toch de hele tijd tussen haar benen?

De bloedmooie zangeres zong de sterren van de hemel tijdens de Vrienden van Amstel Live. Maar niemand heeft het echt over de zangkunsten van Emma Heesters. Wat wel is opgevallen is haar vreemde outfit. Natuurlijk ziet Emma er beeldschoon uit in haar strakke pakje, maar wat is toch dat ding tussen haar benen? Het plekje valt nogal op vanwege de opvallende kleding van Emma. Is het een bewuste keuze, of is het gewoon een kleine kleding blunder?

Lees ook: Heerlijk bewegende Emma Heesters deelt video vanuit uniek standpunt

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emma Heesters (@emmaheesters)

Het pakje van Emma heesters loopt een beetje apart

Het strakke pakje van de knappe zangeres is erg leuk om naar te mogen kijken. Zo komen de mooie vormen van Emma in dit strakke pakje extreem goed tot hun recht. Emma is er zo te zien ook wel erg blij mee. Maar wat is toch die rare vorm tussen haar benen. Het lijkt wel op een soort halve korset. Het ziet er in ieder geval een beetje gek uit. Misschien dat het een functie heeft, maar het eist wel veel aandacht op en daarmee haalt het de aandacht weg bij Emma. En dat is natuurlijk zonde, want de knapper zangers verdient alle aandacht.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emma Heesters (@emmaheesters)

Emma was de meest knappe zangeres op Vrienden van Amstel live

Met zangeressen als Maan is er een moordende competitie op het podium van de Vrienden van Amstel Live. Want wie is er nu de knapste zangeres van hen allemaal? Eigenlijk is dat natuurlijk geen moeilijke wedstrijd, zeker wanneer Emma Heesters in dit soort strakke pakjes komt opdagen. Dan staat ze al met 1-0 voor op de rest. Emma weet het te presteren om in een zaal vol mooie vrouwen, zelf het meest knap over te komen. En daar mag ze trots op zijn. Het is dan ook een combinatie van haar spontane persoonlijkheid, aantrekkingskracht, mooie lach, wilde haartjes, zwoele danspasjes en strakke pakjes. Emma haalt echt alles uit de kast om zo verleidelijk mogelijk over te komen tijdens het optreden. Dat is wel gelukt, want Emma is het enige waar mensen het nog over kunnen hebben. Haar doel is duidelijk geslaagd.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emma Heesters (@emmaheesters)

Emma was een stuk braver tijdens de voorbereiding

Tijdens de voorbereiding van het optreden zag Emma er telkens heel braaf uit. Daardoor werd gedacht dat haar optreden niet zo spectaculair zou zijn om naar te kijken. Niks bleek minder waar. Emma trok last minute nog even haar verleidelijke pakjes uit de kast en greep de aandacht met beide handen beet. En die heeft ze toen de rest van de avond ook niet meer los gelaten. Emma wist precies hoe ze alle mensen in de zaal moest betoveren.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Nikkie Plessen is erg harig op onverwachte plek

Nikkie Plessen zorgt altijd erg goed voor zichzelf. Het is dus erg onverwachts dat er opeens een pluk haar tevoorschijn komt. 

Foto: beeldschone vriendin van Bram Krikke deelt bloedheet kiekje

Bram Krikke heeft het maar goed voor elkaar. Hij heeft namelijk een van de knapste vrouwen van het land aan de haak geslagen. 

Video: Marieke Elsinga komt klem te zitten met rondingen

Marieke Elsinga is ondertussen al een poos zwanger en dat ga je steeds beter zien. De rondingen van Marieke zorgen nog wel eens voor onhandige situaties...