Foto: Wanhopige Jutta Leerdam heeft last van dubbelganger

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Bekend worden kan een hoop gevaren met zich meebrengen. Jutta Leerdam is slachtoffer geworden van een dubbelganger en roept haar fans op om er wat aan te doen!

Jutta Leerdam roept volgers op voor hulp met dubbelganger

In een korte tijd is Jutta Leerdam heel bekend geworden. Ze stal de harten van iedereen toen ze in 2020 haar eigen schaatsploeg oprichtte. Ze is goed blijven steken, want intussen heeft ze een Olympisch gouden medaille te pakken van langebaanschaatsen. De wereld is verliefd op Jutta, maar zulke bekendheid kan ook veel nare dingen met zich meebrengen. Zo heb je bijvoorbeeld het al te bekende cyberpesten. Wij hebben even snel een kijkje genomen op de Instagram van Jutta en zien eigenlijk bijna geen negatieve reacties. Van cyberpesten zal deze blondine dus geen last hebben, lijkt het. Waar ze wél last van heeft, is dat andere mensen haar identiteit proberen te stelen op sociale media platforms. We snappen wel dat iedereen wil zijn als Jutta Leerdam. Ze is prachtig, lief, getalenteerd én krijgt veel positieve aandacht, maar er is maar één Jutta Leerdam! De schaatsster deelt een schermafbeelding op haar Instagram verhaal van een Twitteraccount. In eerste instantie lijkt het inderdaad op het Twitteraccount van Jutta zelf, maar ze schrijft erbij: “Jongens, ik heb geen Twitter. Kunnen jullie dit rapporteren?” Het is dus een nepaccount dat iemand heeft aangemaakt om te doen alsof ze Jutta Leerdam zijn. Jutta zelf lijkt even ten einde raad – hoe ga je immers de strijd aan met een onzichtbare vijand? Ze hoopt dat haar volgers raad weten. Het nepaccount moet al een tijdje bestaan, want de dubbelganger heeft al 51,8 duizend volgers!

Jutta Leerdam twitter

Jutta Leerdam wordt flink op achterste geslagen na overwinning

De prachtige, blonde schaatsster is ontzettend getalenteerd. Dat bleek wel toen ze haar gouden medaille binnenhaalde tijdens de Olympische spelen afgelopen jaar. Ze heeft er kei- en keihard voor gewerkt en je weet het; oefening baart kunst. Nou, deze kunst heeft Jutta duidelijk onder de knie. Ze is echter niet vergeten hoe ze is gekomen waar ze nu is. Natuurlijk heeft ze zelf heel hard haar best gedaan en alles gegeven, maar ze weet ook dat ze zonder haar vrienden, familie en fans nergens was gekomen. Steun is belangrijk als je je doelen wil bereiken. In een video die Jutta onlangs op haar sociale media plaatste, uit ze haar dankbaarheid naar de mensen die altijd achter haar hebben gestaan. In het bijschrift zet ze: “Familie, vrienden, fans, jullie hebben mijn jaar helemaal gemaakt!” In het filmpje zien we een schaatsende Jutta keihard juichen. Ze schaatst richting de zijkant van de baan om haar vader een enorme knuffel te geven. Die staat al op haar te wachten en omhelst haar alsof hij haar nooit meer los zal laten. Vervolgens geeft hij een aantal flinke klappen op de achterste van de blondine. De volgers van Jutta zijn hier een beetje van geschrokken. In de reacties kun je lezen hoe verbaast mensen hierover zijn. Gelukkig is het, zeker in de sport, een teken van liefde en trots. Niks geks aan de hand dus!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jutta Leerdam laat heel Instagram watertanden met uitstekend achterwerk

Jutta Leerdam heeft weer een nieuw sportpakje en dat moet de blonde schaatsster natuurlijk met al haar fans delen.

Genieten: je kunt dwars door het jurkje van Marijn Kuipers heen kijken (foto’s!)

Marijn Kuipers heeft een nieuw blauw pakje aangetrokken. En daarmee doet ze al haar volgers een enorm groot plezier. 

Jutta Leerdam nodigt Jake Paul uit voor een nachtelijk onderonsje in zwembad

Jutta Leerdam heeft een nieuwe foto online gezet en daarmee lijkt ze Jake Paul uit te willen dagen om bij haar in het zwembad te komen.