Foto: Waarom verwijderde Jutta Leerdam snel deze foto van haar geweldige lijf?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jutta Leerdam heeft een stiekeme foto geplaatst. Maar die heeft ze ook bijna meteen weer verwijderd. Maar waarom dat weet niemand.

Deze foto van Jutta Leerdam mocht niet online

Waarom Jutta haar foto meteen weer verwijderde, dat is niet echt bekend. Maar het is zo’n goede foto, dat hij wel gedeeld moet worden. Inmiddels is onderstaande foto niet meer op Instagram te vinden. Het lijkt in eerste instantie gewoon op een prima foto. Of is er iets dat iedereen over het hoofd ziet? Staat er misschien iets op dat niet mag? De pilletjes op de achtergrond lijken gewoon op Mentos kauwgom toch? Het raadsel is in ieder geval nog niet opgelost. Maar misschien dat je na het zien van de foto zelf een idee hebt waarom hij zo snel weer offline moest.

Lees ook: Video: Jutta Leerdam wil meer en springt er direct bovenop

Jutta straalt in strak wit topje

Wat er nu aan de foto mankeert dat hij offline moest, dat is niet bekend. Maar dat het een prachtige foto van de knappe blondine is, dat is wel duidelijk. Je kan duidelijk alle mooie vormen van Jutta zien. Haar strakke topje laat maar weinig aan de verbeelding over. En dat is voor haar volgers natuurlijk wel fijn. Die zijn namelijk dol op alle vormen van Jutta Leerdam. Dus om daar even beter zicht nog op te hebben, dat is natuurlijk alleen maar fijn. En Jutta is normaal gesproken ook de moeilijkste niet. De meeste van haar foto’s die er ongeveer zo uitzien blijven vaak wel gewoon online staan. Dat doet ze zodat haar volgers een beetje up to date blijven met haar leven en kunnen genieten van alle mooie foto’s die Jutta online zet.

Jutta Leerdam heeft heerlijke kadetjes op de foto gezet

De knappe schaatsster heeft het knappe talent om precies zo te staan op de foto dat al haar sterke punten goed uitkomen. Neem bijvoorbeeld de foto hierboven. Daarop kan je prima Jutta haar sterke kanten zien. Niet alleen maar haar goed gevulde topje, maar ook haar strakke schaatsbroekje verhult nauwelijks de prachtige vormen van het van Jutta. Ze is zo gedraaid dat je precies haar mooie kadetjes in beeld hebt. En dat is natuurlijk wel flink genieten. Jammer dat Jutta de foto offline haalde. Maar gelukkig hebben we hem voor je klaar kunnen zetten.
Over de mooie kadetjes van Jutta gesproken…

natuurlijk kan je in de eerste foto in dit artikel een goede blik werpen op de kadetjes van Jutta Leerdam. Maar de schaatsster vindt ze er zelf ook bijzonder goed uitzien. En daarom geeft ze er altijd extra aandacht aan tijdens het maken van een mooie foto. Dat zie je wel in het futuristische pakje dat Jutta draagt op de foto hierboven. Daarin heb je namelijk volledig zicht op de ronde achterkant van de knappe blondine. En dat ziet er buitengewoon goed uit. Jutta mag terecht trots zijn op dat deel van haar .

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Sophie Bouquet en Erik De Vogel misdragen zich achter de schermen bij GTST

Het gaat er af en toe heftig aan toe achter de schermen bij GTST. Vooral Sophie Bouquet en Erik de Vogel zouden zich flink misdragen.

Video: Suzanne Schulting haalt nachtje door in ziekenhuis met vriend in haar bed

Suzanne Schulting heeft haar enkel gebroken en onderging een operatie, waardoor ze een nachtje in het ziekenhuis moest verblijven. Gelukkig was haar vriend bij haar in bed om haar gezelschap te houden!

Video: Schaatsster Pien Hersman sluit seizoen af met wonderbaarlijke metamorfose

Het schaatsseizoen is ten einde, maar dat betekent niet dat Pien Hersman niet nog een laatste verrassing kan laten zien.