Foto: Vrouw van Daley Blind gaat in héél kort jurkje over straat in Qatar

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De prachtige vrouw van Daley Blind zet alles op het spel wanneer ze in dit ontzettend korte jurkje de straten van Qatar onveilig maakt.

Vrouw van Daley Blind draagt kortste jurkje ooit

We kennen hem allemaal wel, Daley Blind. Op het moment representeert hij, samen met de rest van het Oranje team, Nederland bij het WK in Qatar. Zijn prachtige vrouw, Candy-Rae Blind en kinderen zijn dan ook helemaal daarheen gekomen om hem te supporten vanaf de tribune. Daley Blind heeft het dus erg goed voor elkaar, met zo’n leuk gezinnetje. Dat niet alleen, want de vrouw van Daley is ook nog eens hartstikke knap! Ze heeft prachtige, lange, bruine haren, hele lichte ogen, een beeldschoon gezichtje en ook nog eens een heerlijk lijf. Dat is allemaal wel te zien op haar Instagram. Daar plaatst ze namelijk regelmatig foto’s van zichzelf. Sinds het WK is begonnen, staat haar Instagram alleen nog maar vol met oranje foto’s van haar met de kinderen. Onlangs plaatste ze er eentje met een vriendinnetje. Ze staan bij één van de stadions en poseren leuk voor de camera. Candy-Rae heeft een heel kort, oranje jurkje aangetrokken en trekt daarmee alle aandacht van de straat naar zich toe. Wat een prachtige vrouw!
Vrouw van Daley Blind ontvangt kritiek over huwelijkspartner

Sinds Daley Blind weer helemaal in de spotlights staat tijdens het WK, ontvangt hij veel kritiek. Ondanks dat hij het goed doet in de wedstrijden, vindt niet iedereen het heel erg leuk dat Daley is geselecteerd voor het Oranje team. Veel mensen vinden dat hij te oud wordt en dat de gevolgen daarvan te zien zijn in zijn spel op het veld. Daley is intussen ook al 32 jaar en voor een voetballer is dat al wel weer redelijk aan de oudere kant. De vrouw van Daley wordt erbij betrokken wanneer mensen massaal op haar Instagram posts gaan reageren met negatieve dingen over haar man. Candy-Rae trekt zich er gelukkig niks van aan, maar er zijn meerdere mensen die het maar zielig vinden dat het gebeurt. Zo staan er reacties onder onderstaande foto als: “Wat doet die man in Qatar?”, en: “Opa blind”. Één van de reacties neemt het in ieder geval op voor Candy. De man zegt: “Je zal toch maar op de instagram van zijn vrouw je ongenoegen laten blijken over Daley. En dan de bewoording…zielig stukje internetpiraterij. Veel plezier vanmiddag”. Gelukkig zijn er ook nog aardige mensen op het internet!
Candy-Rae Blind, vrouw van Daley is verliefd op kindjes

Daley en Candy-Rae hebben samen een prachtig zoontje, Lowen. Het is wel duidelijk dat Candy-Rae en Daley helemaal verliefd zijn op hun lieve kindje. Sinds 2021 heeft Lowen er een zusje bij, Lemae. Het gezinnetje is intens gelukkig en houden ontzettend veel van elkaar. Wat is het toch hartverwarmend om dat te zien.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jutta Leerdam laat alles zien; Jake Paul houdt poes vast

Jutta Leerdam en Jake Paul zijn samen flink aan het genieten. Dit laat Jutta dan ook duidelijk zien met een foto van zichzelf in een prachtige strak zittende jurk, waardoor je alles van Jutta ziet! Jake post zelf ook een foto waarbij hij een grote poes vasthoudt.

Video: Maxime Meiland en zus Montana trainen zich suf voor opnames Chateau Meiland VIPS

Voor de opnames van Chateau Meiland VIPS trainen Maxime Meiland en Montana zich helemaal kapot!

Video: Roxy Dekker blameert zich bij Jeugdjournaal: “Draai eens met die bil”

Roxy Dekker brengt zichzelf een beetje te schande met de tekst van haar nieuwe nummer. Zou ze wel weten dat ze bij het jeugdjournaal is?!