Foto: Voorovergebogen Marijn Kuipers wordt van achteren beklommen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Marijn Kuipers heeft normaal gesproken een vrij normale dag, maar nu wordt de knappe blondine opeens vanachter besprongen!

Plotseling wordt Marijn Kuipers vanachter besprongen

Dan denk je gewoon een beetje op je laptop bezig te kunnen zijn, zonder al te veel gedoe. En dan besluipt en bespringt iemand je van achter. Voor de meeste van ons zal dat niet zo snel gebeuren. Maar Marijn Kuipers maakte het toch echt mee. Haar huisgenootje kroop van achter op haar af als een kat klaar voor de aanval. Vervolgens dook ze op haar nietsvermoedende blonde vriendin en maakte ze een foto. Gelukkig bleek achteraf dat het allemaal doorgestoken kaart was, maar het bleef even een apart momentje. Gelukkig hebben we de foto nog!

Lees ook: Foto: Marijn Kuipers showt lijf in zéér uitdagend setje voor Valentijnsdag

Spannende video laat precies zien hoe Marijn besprongen wordt

Mocht je nou willen weten hoe die sprong van achter er precies uit zag? Nou dan heb je geluk. Marijn heeft namelijk het filmpje gewoon op haar Instagram gezet. Daarop kan je precies zien hoe Marijn wild door haar huisgenote wordt besprongen. En dat gaat er allemaal best heftig aan toe. De knappe blondine wordt zo te zien een beetje overrompeld door de hele actie. Toch lijkt ze het niet vervelend te vinden. Marijn moet er uiteindelijk zelf ook wel een beetje om lachen. Het is sowieso een bijzondere pose waarin de twee vrouwen zich zo bevinden.
Voor veel fans is de video van Marijn Kuipers een droom die uitkomt

Voor veel volgers van Marijn is de video die ze net gezien hebben een droom die uitkomt. Die willen namelijk al jaren Marijn besprongen zien worden. Al zal die fantasie er toch in hun hoofd iets anders uitgezien hebben. Marijn weet haar publiek met een filmpje als dit in ieder geval erg goed te bespelen. Ze weet precies wat haar volgers willen en geeft ze dat ook een soort van, op een ludieke manier. Marijn is absoluut niet de moeilijkste en is over het algemeen lekker spontaan en heel erg open. Het verbaast dus niemand dat ze een filmpje als dit heeft gemaakt.

Meer video’s van Marijn Kuipers op haar Instagram

Het is ook niet de eerste of de laatste keer dat Marijn Kuipers een mooie video op haar Instagram kanaal zet. De knappe blondine houdt er wel van om een beetje gekke filmpjes te maken. Als je door haar Instagram feed scrolt, dan vindt je ook nog veel meer van dit soort content. Marijn is absoluut een vrouw met humor en dat laat ze maar al te graag zien. Met haar spontane en gekke video’s houdt ze de sfeer wel lekker vrolijk. Als je Marijn volgt, dan weet je in ieder geval zeker dat je ergens op je dag wel een leuk filmpje of een bijzonder verleidelijke foto te zien krijgt. En dat wil iedereen natuurlijk, daarom is Marijn online ook zo enorm populair.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat je dwars door nauwelijks aanwezig topje kijken (foto!)

Jutta Leerdam is nog geen half uur terug in Nederland of ze begint al weer mooie foto's te maken voor haar vriendje Jake Paul.

Maan de Steenwinkel laat zich filmen op afgelegen strand en heeft het overduidelijk koud (video!)

Maan de Steenwinkel heeft een video online gezet, waarin blijkt dat ze het duidelijk een beetje koud had. Alles valt namelijk te zien. 

Knappe schaatsster Femke Kok doet midden op straat aan zelfliefde (foto!)

Femke Kok heeft een nieuwe foto online gezet en al haar fans worden gelijk helemaal wild. Het plaatje heeft duidelijk het gewenste effect.