Foto: Voorover buigende Jackie Groenen laat inhoud van haar topje zien

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jackie Groenen is een van de meest populaire voetbalsters van Nederland, maar dat komt ook vooral door spannende outfits als deze. 

Voorovergebogen laat Jackie Groenen alles zien

De knappe voetbalster laat voorovergebogen alles aan de camera zien. De knappe blondine maakte samen met een vriendin een ontzettend leuke foto, alleen moest ze een klein beetje naar voren buigen om zichzelf goed in beeld te krijgen. Natuurlijk zag Jackie er goed uit, maar het had wel tot gevolg dat ze voor de foto flink voorover moest buigen. Daardoor had de knappe blondine ook een flink inkijkje te pakken. Dat is natuurlijk helemaal niet erg, maar het maakt de lieve foto wel gelijk een stuk spannende om te bekijken. Jackie weet met haar foto namelijk een hoop mannen helemaal wild te maken. Ze lacht ook nog eens erg lief bij de foto, dus je hart kan alleen maar smelten van deze foto van de prachtige voetbalster.
Lees ook: Foto: Lieke Martens beleeft momentje in de armen van Jackie Groenen

Jackie Groenen heeft zichzelf klaar gemaakt voor mooie zomer

Met haar outfit is Jackie al helemaal klaar voor de mooie zomer. De knappe blondine heeft een erg fleurige en vrolijke blouse aangetrokken en straalt daarmee echt op de foto. De knappe dame heeft zo te zien heel erg veel zin in de zomer. Als straks de temperaturen weer wat warmer worden en Jackie iets minder kleding aan hoeft dan is ze zeer tevreden. Dan mogen de korte rokjes en strakke topjes namelijk weer de kast uit. En daar zit de knappe voetbalster natuurlijk met smart op te wachten.
Jackie Groenen onthult nieuw pakje

De Oranje Leeuwin onthult even nonchalant haar nieuwe pakjes voor het komende seizoen. En natuurlijk zien die er op het van Jackie Groenen behoorlijk goed uit. De strakke voetbal pakjes zijn duidelijk beter ontworpen dit jaar, zodat je meer van het prachtige van Jackie en haar medeploeggenoten kan zien. En dat is voor de kijker thuis natuurlijk ontzettend fijn. Zo wordt voetbal kijken namelijk weer een stuk leuker. Als je de televisie aanzet en je ziet elf dames in deze leuke pakjes het veld oplopen, dan weet je gewoon dat je een mooie avond tegemoet gaat. Jackie doet flink haar best om de nieuwe pakjes op een zo verleidelijk mogelijke manier te laten zien.

De outfits van Jackie Groenen maken genoeg mensen blij

Met haar spannende en strakke pakjes maakt de aantrekkelijke voetbalster een hoop mensen erg blij. De foto’s van Jackie worden altijd enorm gewaardeerd door haar volgers die graag onder elke foto laten blijken hoe erg ze de plaatjes van Jackie kunnen waarderen. De verleidelijke voetbalster vindt dat maar al te fijn, want zo krijgt ze weer meer motivatie om door te gaan met het plaatsen van allerlei leuke foto’s. Haar volgers zijn in ieder geval benieuwd wat de volgende outfit is waarin Jackie Groenen zichzelf van haar beste kant laat zien.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Tina Nijkamp heeft vreselijk nieuws voor Chantal Janzen: “Afschuwelijk dieptepunt”

Chantal Janzen staat bekend als kijkcijferkanon, maar deze keer heeft ze het écht verknald. De cijfers liegen er niet om...

Foto: Memphis Depay ziet groen van ellende en zet zichzelf voor schut

Memphis Depay laat zich normaal gesproken alleen van zijn beste kant zien. Nu zet hij zichzelf juist voor schut!

Schaatsster Suzanne Schulting filmt eigen onderkant in loszittend sportbroekje (Foto’s!)

Suzanne Schulting verbaast haar fans met een heerlijk video van zichzelf in de sportschool. Ze filmt haar volledige onderkant en lijkt even te vergeten dat ze in een openbare sportschool is.