Foto: Volgers van Sylvana IJsselmuiden worden wild na foto met rode knietjes

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sylvana IJsselmuiden staat er om bekend dat ze graag zichzelf laat zien op haar sociale media. Met rode knieën geeft ze haar volgers dus een flinke voorzet, en die koppen ze graag in!

Sylvana IJsselmuiden is volgers te slim af

De prachtige blonde Sylvana IJsselmuiden kennen we allemaal wel van de leuke YouTube-show Dumpert. Ze zit daar als presentatrice en, vooral, het mannelijke volk is gek op haar. In elke aflevering zijn er wel weer mensen die reageren met de vraag of Sylvana haar shirt uit wil trekken. Zo gebeurt dat ook op haar Instagram. Regelmatig plaatst ze foto’s van zichzelf waarbij ze leuke inkijkjes geeft aan haar volgers. De ene keer draagt ze een superlaag topje, de andere keer een heel kort rokje en soms alleen . Haar volgers worden wild van het lijf van de blondine. Deze keer plaatste ze een foto op haar sociale media waarbij ze samen met haar broer aan het genieten is van de zon. In het bijschrift schrijft ze: “Op vakantie met je broer is toch gewoon altijd een goed idee?” Sylvana draagt een jurk en haar knieën zijn dus zichtbaar op de foto. Het valt haar op dat ze een paar rode en blauwe plekken op haar knieën heeft en ze plaatst snel een eigen reactie onder haar foto: “Om jullie voor te zijn: Ja ja ja ik heb veel op mn knietjes gezeten.” 
Sylvana IJsselmuiden hint naar

De reacties onder de foto van hierboven zijn allemaal heel positief. Iedereen vind het een superleuke foto. Ook valt het mensen op dat zowel Sylvana als haar broer Pascal een rood met wit kledingstuk aan hebben: “Allebei een streepje voor zo te zien”, reageert iemand. De reactie van Sylvana zelf zorgt ervoor dat mensen wat vulgairdere tegenreacties gaan plaatsen. Sylvana hint namelijk met haar rode knieën naar spannende avontuurtjes. Veel mensen reageren met iets gerelateerd aan tussen Sylvana en haar broer. Iemand zegt: “Omg gast het is je broer, ik snap dat hij een mooie jongen is en dat het in Friesland allemaal wat anders werkt, maar toch!!” Een andere volger reageert daar wat bozer op en zegt: “Er is aardig minder in Friesland dan het gat waar jij uitgekropen bent. Dat is duidelijk.” Gelukkig kan de eerste persoon daar om lachen en hij maakt er nog een grapje van. Hij reageert: “We hebben hier gewoon veel waardering voor familie. Heel veel waardering.”
Sylvana IJsselmuiden steekt hart onder de riem

Een tijdje geleden kwam Sylvana naar de media met het verhaal dat ze zelf een hele vervelende ziekte in haar voorgevel heeft overwonnen. Nu is ze ambassadrice van de KWF. Op Facebook deelt ze een bericht dat ze iedereen wil steunen die hetzelfde heeft meegemaakt of momenteel meemaakt. Het is een prachtig bericht en veel mensen zullen het ook zeker waarderen dat Sylvana zoiets doet voor haar medemens.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Model Sylvia Geersen heeft er de kracht niet meer voor: “Ik kan het niet”

De knappe Sylvia Geersen is helemaal uitgeput. Ze heeft totaal geen kracht meer en kan het allemaal niet meer aan. Wat is er toch allemaal aan de hand?

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.

Sophie Bouquet en Erik De Vogel misdragen zich achter de schermen bij GTST

Het gaat er af en toe heftig aan toe achter de schermen bij GTST. Vooral Sophie Bouquet en Erik de Vogel zouden zich flink misdragen.