Foto: Volgers maken zich grote zorgen om open rug van Suzanne Schulting

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Shorttrackster en hartendief van mannelijk Nederland, Suzanne Schulting, is na een heftig ongeluk weer druk bezig met trainen. Met deze video laat Suzanne de wenkbrauwen van haar volgers fronsen…

Suzanne Schulting gewond na schaatsongeval

De shorttrackster raakte onlangs gewond tijdens een training. De knappe brunette werd na een val op de baan geraakt door de schaats van Xandra Velzeboer. Die verklaarde dat ze Schulting niet meer kon ontwijken en met haar schaats over de rug van Schulting gleed. Hierop werd het ‘snijvaste’ veel te strakke schaatspakje van Schulting flink op de proef gesteld. En wat blijkt? ‘Snijvast’ betekent niet automatisch dat het pakje bestand is tegen de schaats van Xandra Velzeboer. Suzanne moest daarom naar het ziekenhuis worden afgevoerd. We kunnen alleen maar speculeren over het geschreeuw en gebrul dat dit incident heeft veroorzaakt. De coach heeft aan het AD laten weten dat het team erg geschokt was door de gebeurtenis.

Suzanne Schulting weet niet van ophouden

In het ziekenhuis werd al snel duidelijk dat er geen spieren waren geraakt. Wel moet de beeldschone verschijning waarschijnlijk leven met een flink litteken. De meeste mensen zouden na zo’n heftige gebeurtenis de schaatsen even terug in het vet leggen om volledig te herstellen. Suzanne zou Suzanne Schulting niet zijn als ze niet meteen weer begon met trainen. Best gek, eigenlijk, omdat de shorttrackster eerder al had laten weten de komende periode niet in actie te willen komen. Ze zou naar eigen zeggen ‘oververmoeid’ zijn van het vorige seizoen.

Leuk feitje op dezelfde dag: op dezelfde dag als het ongeluk werd, misschien wel een van de knapste schaatsers van Nederland, uitgeroepen tot shorttrackster van het jaar door de KNSB. Dit noemen wij nou een geluk bij een ongeluk.

Verontrustende video laat Instagram losgaan

Laten we terugkeren naar de video waarover we eerder spraken. Hierin is de knappe brunette druk bezig met sporten, terwijl ze de enorme scheur op haar rug prominent in beeld brengt. De snijwond, die nog het meest lijkt op een totaalruptuur maar dan op een rug, heeft voor grote onrust onder haar volgers gezorgd. Velen vinden het ongezond om zo snel na zo’n ernstige verwonding weer te beginnen met trainen.

Hoewel niet verwacht kan worden dat al haar volgers een medisch bulletin hebben, gaan we ervan uit dat Suzanne ongetwijfeld een deskundige dokter op het sportersparadijs Papendal heeft gevonden voor haar begeleiding na dit incident. Voor het leesplezier van dit artikel kunnen we niet anders dan de meest gemaakte vergelijking in de commentaarsectie maken: namelijk die tussen de wond en een batterijhouder. Erg flauw natuurlijk, maar deze vergelijking valt erg in de smaak bij haar volgers en siert dan ook de commentaren onder haar opvallende post.

Ook complimenten voor vechtlust Suzanne

Gelukkig voor Suzanne zijn er, naast de grappen, ook volgers die haar complimenten geven. Ze vergelijken haar met een machine die geen rust nodig heeft, het levende bewijs van haar ongelooflijke veerkracht en toewijding. En hoewel dit nieuwe ‘aandenken’ op haar lijf misschien niet bij iedere man in de smaak zou vallen, laat het wel eens te meer zien hoe gevaarlijk de sport schaatsen kan zijn. Suzanne Schulting is dan ook een van onze favoriete ijskoninginnen!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat Jake Paul zweten met foto van opengeritst schaatspak

Jutta Leerdam laat iedereen zien wat ze precies aanheeft onder dat geel-zwarte schaatspak!

Wijdbeense Suzanne Schulting deelt uitnodigende foto op de bank

Suzanne Schulting heeft haar volgers getrakteerd op een nieuwe foto en die ziet er toch echt wel heel goed uit!

Ex-model Tanja Kok laat je heerlijk wakker worden bij Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland heeft een nieuw gezicht: Tanja Kok! Met deze blondine wakker worden is bepaald geen straf!