Foto: Voetbalster Lieke Martens heeft zomaar deze splinternieuwe auto gekregen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Lieke Martens showt haar nieuwe auto en poseert er dan ook eventjes goed bij. Deze dame weet precies wat de mannen van haar willen zien!

Onze voetbalster Lieke Martens krijgt van Ford Nederland een nieuwe auto! Ze twijfelt dan ook totaal niet en plaatst het moment op haar sociale media account terwijl ze er mooi bij poseert. Fans kunnen bijna niet kiezen wie nu mooier is, de nieuwe auto of Lieke?

Lieke Martens krijgt opeens splinternieuwe auto

De voetbalster Lieke Martens is enorm blij met haar nieuwe auto en dat kan je goed zien door haar geplaatste post op Instagram. Ze heeft de auto gekregen van Ford Nederland en dat was wel onverwachts voor iedereen. Ook heeft ze nu een auto met een nieuw kleurtje; blauw. Dat zorgt er wel voor dat Lieke erg opvalt! De mooie sportvrouw krijgt veel comments over hoe leuk de auto wel niet is en gelukkig ook nog hoe goed ze er zelf uitziet. Hoe dan ook is het een mooi cadeautje van Ford en hopen we Lieke snel te spotten in haar nieuwe auto!

Lieke Martens

Lieke Martens is getrouwd met Benjamin van Leer

Benjamin van Leer en Lieke Martens zijn al sinds 2018 een stelletje. En de twee hebben al flinke stappen gemaakt in de relatie! In november 2021 vraagt Benjamin namelijk aan Lieke of ze met hem wilt trouwen, en daar zegt ze zeker geen nee tegen! Het stelletje is hartstikke blij dat ze elkaar hebben gevonden en zo gelukkig zijn samen. Ze plaatsen ook graag foto’s met elkaar op sociale media en dat vinden fans hartstikke leuk om allemaal te bekijken. Zo zie je toch de privé momenten die Lieke en Benjamin samen meemaken!

De goede prestaties van Lieke Martens

Lieke Martens heeft tot nu toe in totaal 260 wedstrijden gespeeld, een indrukwekkende prestatie! Ook heeft Lieke in veel clubs gespeeld, waaronder sc Heereveen, Duisburg, Göteborg, FC Barcelona en Paris Saint-German. Ze laat dan ook elke keer weer zien dat ze een goede speler is en scoort ook veel punten binnen! Tot nu toe heeft ze in totaal wel 106 doelpunten op haar naam staan! Dit zijn echt prestaties waar ze enorm blij mee kan zijn. Ook fans laten constant weten hoe geweldig goed ze wel niet is wat haar hopelijk veel motivatie geeft om zo door te blijven gaan! Fans hopen om nog veel meer van deze sportvrouw te mogen zien.

Lieke Martens en Benjamin van Leer

Lieke Martens heeft een prachtige uitstraling

De charismatische voetbalster Lieke Martens straalt met haar betoverende glimlach en mooie ogen op wel elke foto die ze plaatst. Haar fans worden keer op keer verast door haar uitstraling. Ze wachten dan ook vol spanning op nieuwe posts van de mooie dame. Gelukkig hoeven ze nooit lang te wachten, want Lieke deelt regelmatig foto’s van verschillende momenten in haar leven, van voetbalwedstrijden tot uitjes met vrienden en vakanties met haar geliefden. Het is duidelijk dat Lieke Martens niet alleen op het veld, maar ook op sociale media een ster is die haar fans keer op keer weet te verrassen!

Wil je meer zien van Lieke Martens? Neem dan een kijkje op Instagram

Om meer te zien van Lieke Martens moet je even op haar Instagram pagina kijken. Daar staan namelijk nog meer prachtige foto’s en video’s van Lieke!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna heeft plakkerige teentjes na hete nacht op festival (foto’s!)

Influencer Jade Anna heeft het er bij festival Coachella flink van genomen! De blondine eindigt de laatste avond zelfs met een kleverige substantie op haar teentjes...

Logan Paul krijgt kindje met Jutta Leerdam-lookalike (foto’s!)

Logan Paul en zijn vriendin gaan voor gezinsuitbreiding. Maar met wie? Staat hij nou met Jutta Leerdam te zoenen?

Video: Johan Derksen afwezig bij Vandaag Inside na rel; dit is zijn vervanger

Boos Nederland heeft z'n zin: Johan Derksen is na de 'Geen Fries'-rel niet meer aanwezig bij Vandaag Inside. Wie vervangt hem? Dat kan er maar één zijn...