Foto: Voetbalster Jill Roord laat tong zien in sportschool en leunt op flinke paal

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Jill Roord laat met haar nieuwste foto even goed zien hoe gemotiveerd ze is. Ze neemt een ontzettend leuk kiekje in de sportschool. 

De mooie voetbalster Jill Roord heeft een nieuwe foto online gezet en daar smullen natuurlijk al haar volgers weer van. Maar het is wel een bijzonder plaatje. Jill was namelijk in de sportschool op krukken. De voetbalster heeft die vanwege een blessure en leunde op een van haar stokken tijdens het maken van haar mooie selfie. Gelukkig gaat het allemaal relatief goed met Jill en is ze flink bezig om haar conditie op peil te houden. Zo zorgt ze ervoor dat ze binnen de kortste keren weer hersteld is. Jill zal ongetwijfeld nog wel even met haar krukken rondlopen, maar dat weerhoudt de dame er niet van om even flink los te gaan in de sportschool. Wat een doorzettingsvermogen heeft de blondine ook!

Jill Roord neemt volgers mee op enerverend dagje

De mooie blondine neemt haar volgers mee op stap tijdens haar dagje vrij. Het begint allemaal in de sportschool, maar later bezoekt Jill ook nog even de kapper. Die moet er namelijk voor zorgen dat Jill er weer op en top uit ziet. Terwijl ze in haar stoeltje zit te wachten, maakt Jill gelijk even een nieuwe foto voor haar volgers. Die moeten natuurlijk wel een beetje in de loop worden genomen. Jill Roord neemt haar volgers graag overal mee naar toe. De fans van de voetbalster krijgen van alles te zien en daar zijn ze zelf helemaal niet ontevreden over.

Jill geniet van haar vrije dagen

Natuurlijk is het even lastig voor Jill dat ze niet kan spelen op het moment. Maar ze vindt het stiekem ook wel een klein beetje fijn dat ze nu meer tijd heeft voor andere dingen. Zo kan ze even lekker eropuit gaan en ontspannen middagjes met vrienden hebben. Normaal zou ze veel minder tijd hebben voor koffie afspraakjes en een bezoekje naar de kapper. Maar nu gaat dat allemaal wel. Toch zou Jill het weer erg fijn vinden als ze snel op het veld staat. Aan de motivatie ligt het niet. Jill doet er alles aan om haar herstel te bespoedigen.

Jill Roord geeft nog altijd support langs de lijn

De voetbalster kan misschien even niet meespelen, maar dat betekent niet dat ze de wedstrijden helemaal over slaat. Jill steunt haar clubje vanaf de zijlijn en zorgt ervoor dat haar medespeelsters in ieder geval gemotiveerd blijven. Vanaf de zijlijn heeft ze natuurlijk wel meer tijd om foto’s van zichzelf te maken. Daarom zie je af en toe ook van die mooie kiekjes voorbij komen van de voetbalster, zoals het plaatje hieronder. Jill blijft ondanks haar blessure toch flink gemotiveerd en betrokken. Ook vanaf de zijlijn zal Jill haar uiterste best doen om haar ploeggenotes aan te moedigen. Die vinden het natuurlijk allemaal erg fijn dat Jill hen zo steunt. Ze staat misschien niet met hen op het veld, maar is er toch nog een soort van bij op deze manier.

Meer zien van Jill Roord kan op Instagram

Wil je nog meer van Jill haar mooie foto’s zien? Dan moet je even naar Instagram gaan. Daar staan nog veel meer leuke plaatjes!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Anna Nooshin heeft ineens gigantisch achterwerk in nietsverhullend jurkje (video)

Anna Nooshin weet haar volgers nog steeds te verbazen met haar knappe uiterlijk. Ze heeft een enorm achterwerk die onthuld wordt door haar prachtige jurk.

Volgers met stomheid geslagen: Roxy Dekker deelt intiem filmpje in auto met nieuwe vriend Koen

Roxy Dekker en Koen van Heest kunnen overduidelijk niet van elkaar afblijven. Zelfs niet als ze in de auto zitten!

Instagramkanaal van Hélène Hendriks nog steeds niet de oude na bizarre hack-poging

Hélène Hendriks werd onlangs gehackt! Haar kanaal is echter nog niet hersteld, en ziet er nogal vreemd uit...