Foto: Voetbalster Jackie Groenen maakt diepe indruk met doorzichtig shirtje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Jackie Groenen heeft een heerlijk uitje gehad met haar medevoetbalsters. En dat moest natuurlijk wel even goed op de foto gezet worden. 

Eén keer per jaar wordt er een NBA-wedstrijd in Europa gespeeld en deze keer is dat in Parijs. Daar was de voltallige selectie van PSG natuurlijk bij, inclusief onze Jackie Groenen! Daar werden gelijk een aantal mooie foto’s gemaakt die je als fan van de blondine wel eventjes moet zien. De foto’s zijn echt heel erg leuk geworden en Jackie heeft absoluut haar best gedaan op haar mooie outfit.

Een leuke avond uit voor Jackie Groenen en Lieke Martens

Bijna de hele selectie van Paris Saint-Germain was aanwezig bij de wedstrijd. Het vormt natuurlijk ook het ideale uitje voor de voetbal dames. Die zijn helemaal blij met een avondje uit. Natuurlijk was behalve Jackie Groenen ook Lieke Martens van de partij. De dames hadden hun uiterste best gedaan op een mooie outfit. Die lieten ze dan ook gelijk even zien met een leuke groepsfoto. Daarna begon een avond vol plezier die ze niet snel zullen vergeten. Na de wedstrijd werd natuurlijk ook even gefeest. En dat maakte het avondje gelijk stukken leuker.

Lees ook: Jackie Groenen laat zich helemaal zien op zeldzame foto in heerlijk jurkje

Jackie Groenen trok de aandacht in strak rood shirt

De meeste voetbalsters willen liever geen rood zien, maar in rood gezien worden is toch een ander verhaal. Want in tegenstelling tot een rode kaart, is een rood shirt wel heel erg in trek. Zeker als het gedragen wordt door zo’n bijzondere blondine. Jackie Groenen weet met haar outfit gelijk de aandacht te trekken van haar hordes fans. Die zijn helemaal door het dolle heen van dit mooie pakje. Jackie weet dan ook met haar nieuwe outfit al haar fans gelijk helemaal blij te maken.

Lees ook: Foto: Jackie Groenen heeft rode wangetjes tijdens innig onderonsje met prachtige ploeggenotes

Er is veel om van te genieten bij Jackie Groenen

Het rode pakje laat gelijk veel zien om van te genieten bij Jackie Groenen. Als eerste zie je natuurlijk een stukje van haar strakke buik nog. Maar ook haar prachtige vormen komen goed uit. In de foto hierboven zie je het wat minder, maar haar strakke broek past ook perfect bij de rest van het pakje. Jackie laat op die manier maar weinig aan de verbeelding over.

Ook als Jackie Groenen minder van zichzelf deelt, ziet ze er perfect uit

Natuurlijk is haar rode outfit vrij uitzonderlijk. Normaal draagt de blondine iets minder onthullende pakjes. Maar ook die zien er vrij goed uit. Met haar outfits weet Jackie altijd wel de juiste toon aan te slaan bij haar volgers. Die genieten dan ook van alle plaatjes die de blonde voetbalster met hen deelt. Jackie vindt het allemaal wel best. Ze geniet van alle lieve berichtjes en complimentjes die ze krijgt op haar foto’s. Die zijn voor Jackie een goede motivatie om haar leven online te blijven delen. En haar fans vinden dat natuurlijk erg fijn, al die leuke kiekjes.

Meer zien van Jackie Groenen doe je natuurlijk op Instagram

Kan je nou ook geen genoeg krijgen van deze blonde voetbalster? Dan moet je even naar haar Instagram gaan. Daar vind je nog veel meer mooie plaatjes van Jackie Groenen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Dit spookten Kelly Piquet en Max Verstappen uit in hun luxe hotel

Kelly Piquet en Max Verstappen hebben tóch tijd gehad om samen tijd door te brengen! Deze foto's bewijzen dat ze het heel knus hadden samen in het hotel...

Anna Nooshin is smakelijk hapje in onhandig doorschijnend jurkje (video)

Model Anna Nooshin neemt een enorm risico met haar luchtige outfit. Van gevaarlijke roofdieren wegrennen gaat een zware klus worden met zo'n jurk!

Knappe schaatsster Pien Hersman (20) gebruikt haar tong in hotelkamer

Schaatsster Pien Hersman is in een zeer goede bui, en kan dat moeilijk verbergen. Geen wonder dat ze dit soort foto's online zet!