Foto: Voetbalster Jackie Groenen deelt zwoele strandselfie met teamgenote vlak voor WK-wedstrijd

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De prachtige blondine Jackie Groenen heeft een heerlijke foto van zichzelf en haar teamgenote gemaakt op het strand. Deze moet je even gezien hebben!

Jackie Groenen deelt spannend kiekje op strand

De knappe blondine heeft even een kleine break genomen van het voetbal en de trainingen om een beetje haar rust te kunnen pakken. En gelijk heeft ze. Want rust is als sporter echt ongelooflijk belangrijk. En dus besluit Jackie dat het tijd is om even relaxed over het strand te wandelen. En dat kan de knappe voetbalster natuurlijk niet doe zonder eerst een ontzettend zwoele foto van zichzelf te maken. Dat lukt dan ook erg goed. Jackie Groenen weet met haar prachtige foto flink de aandacht te trekken van de mannen op haar tijdlijn. Die overladen haar namelijk met complimenten.

Lees ook: Foto: Jackie Groenen ontvlucht trainingskamp voor kiekjes op strand

De Oranjeleeuwinnen zitten er knus bij

De dames van het Nederlands elftal zitten er zo op de foto maar knus bij met zijn allen. Als man zou je alleen nog wensen dat je tussen dit vrolijke gezelschap zou liggen. De knappe dames weten het voor elkaar te krijgen om alle mannen van Nederland te verleiden met slechts één foto. En daar hoefde ze nog niet eens hun meest spannende en strakke pakjes voor aan te trekken. Nu is iedereen het er wel over eens dat de knappe voetbalsters er beeldschoon uit zien, wat ze ook aan hebben. Gelukkig willen sommige va hen, zoals Jackie Groenen, ons nog wel van tijd tot tijd blij maken met een bijzonder verleidelijk plaatje.

Lees ook: Video: Lieke Martens en Jackie Groenen laten hun lijf lekker soepeltjes bewegen na WK-overwinning
Jackie Groenen deelt bijzonder laag jurkje met haar volgers

Om haar volgers nog even een beetje blijer te maken deelt Jackie Groenen vaak zat de mest mooie foto’s met hen. En ook deze keer is geen uitzondering. De aantrekkelijke voetbalster heeft een plaatje gedeeld waarop ze een verleidelijk jurkje draagt. Dat jurkje is nogal diep uitgesneden, waardoor je best wel een mooi inkijkje hebt. En dat ziet er op het plaatje natuurlijk bijzonder goed uit. Jackie Groenen weet zich op een zeer verleidelijke manier te presenteren. Ze vindt het dan ook leuk om spannende foto’s te maken voor haar volgers. De blondine krijgt daar best wel weer energie van. Daarbij laten haar volgers ook altijd lieve opmerkingen achter op haar foto’s, dus dat moet ook wel motiverend zijn.

Is Jackie Grenen de mooiste Nederlandse voetbalster?

Haar fans zullen waarschijnlijk volmondig met ‘ja’ antwoorden, maar de vraag blijft natuurlijk of Jackie Groenen de knapste voetbalster van Nederland is. Binnen Oranje zelf lopen namelijk ook al heel wat aantrekkelijke dames rond en natuurlijk zijn er bij de andere betaalde Nederlandse clubs ook genoeg mooie vrouwen om van te genieten. Maar als haar foto’s één ding uitwijzen, dan is het wel dat Jackie Groenen absoluut een van de knappere vrouwen van het land is.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Het zit in haar bloed: Emma Deckers neemt haar twee enorme tennisballen mee naar Wimbledon (foto’s!)

De mooie Emma Deckers heeft een foto online gezet die momenteel alle aandacht trekt. Zie zelf maar waarom!

Rico Verhoeven krijgt bakken kritiek na deze video met Naomy van Beem: ‘Golddigger vibes’

Rico Verhoeven heeft een nieuwe video gedeeld, waarin hij samen met zijn vriendin te zien is. Niet iedereen is er blij mee. 

Roxy Dekker gaat stiekem weg met deze bekende rapper (foto’s!)

Roxy Dekker heeft een nieuwe single en die promoot ze met een wel hele bijzondere gast. Bekijk het snel hier!