Foto: Voetbalster Jackie Groenen deelt zwoele strandselfie met teamgenote vlak voor WK-wedstrijd

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De prachtige blondine Jackie Groenen heeft een heerlijke foto van zichzelf en haar teamgenote gemaakt op het strand. Deze moet je even gezien hebben!

Jackie Groenen deelt spannend kiekje op strand

De knappe blondine heeft even een kleine break genomen van het voetbal en de trainingen om een beetje haar rust te kunnen pakken. En gelijk heeft ze. Want rust is als sporter echt ongelooflijk belangrijk. En dus besluit Jackie dat het tijd is om even relaxed over het strand te wandelen. En dat kan de knappe voetbalster natuurlijk niet doe zonder eerst een ontzettend zwoele foto van zichzelf te maken. Dat lukt dan ook erg goed. Jackie Groenen weet met haar prachtige foto flink de aandacht te trekken van de mannen op haar tijdlijn. Die overladen haar namelijk met complimenten.

Lees ook: Foto: Jackie Groenen ontvlucht trainingskamp voor intieme kiekjes op strand

De Oranjeleeuwinnen zitten er knus bij

De dames van het Nederlands elftal zitten er zo op de foto maar knus bij met zijn allen. Als man zou je alleen nog wensen dat je tussen dit vrolijke gezelschap zou liggen. De knappe dames weten het voor elkaar te krijgen om alle mannen van Nederland te verleiden met slechts één foto. En daar hoefde ze nog niet eens hun meest spannende en strakke pakjes voor aan te trekken. Nu is iedereen het er wel over eens dat de knappe voetbalsters er beeldschoon uit zien, wat ze ook aan hebben. Gelukkig willen sommige va hen, zoals Jackie Groenen, ons nog wel van tijd tot tijd blij maken met een bijzonder verleidelijk plaatje.

Lees ook: Video: Lieke Martens en Jackie Groenen laten hun lijf lekker soepeltjes bewegen na WK-overwinning

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jackie Groenen (@jackie_groenen_14)

Jackie Groenen deelt bijzonder laag jurkje met haar volgers

Om haar volgers nog even een beetje blijer te maken deelt Jackie Groenen vaak zat de mest mooie foto’s met hen. En ook deze keer is geen uitzondering. De aantrekkelijke voetbalster heeft een plaatje gedeeld waarop ze een verleidelijk jurkje draagt. Dat jurkje is nogal diep uitgesneden, waardoor je best wel een mooi inkijkje hebt. En dat ziet er op het plaatje natuurlijk bijzonder goed uit. Jackie Groenen weet zich op een zeer verleidelijke manier te presenteren. Ze vindt het dan ook leuk om spannende foto’s te maken voor haar volgers. De blondine krijgt daar best wel weer energie van. Daarbij laten haar volgers ook altijd lieve opmerkingen achter op haar foto’s, dus dat moet ook wel motiverend zijn.

Is Jackie Grenen de mooiste Nederlandse voetbalster?

Haar fans zullen waarschijnlijk volmondig met ‘ja’ antwoorden, maar de vraag blijft natuurlijk of Jackie Groenen de knapste voetbalster van Nederland is. Binnen Oranje zelf lopen namelijk ook al heel wat aantrekkelijke dames rond en natuurlijk zijn er bij de andere betaalde Nederlandse clubs ook genoeg mooie vrouwen om van te genieten. Maar als haar foto’s één ding uitwijzen, dan is het wel dat Jackie Groenen absoluut een van de knappere vrouwen van het land is.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Zuurpruim Maarten van Rossem walgt van Johan Derksen: “Schaamt u!”

Maarten Van Rossem heeft een duidelijke mening over Johan Derksen, maar wat vind hij nou precies van deze man? Tijdens een recente show van "De Bevers" verraste Johan Derksen iedereen door in een leuk kerstpak te verschijnen.

Britt Dekker en verloofde Max Apotowski gingen los op de werkvloer: “Toen kon het!”

Britt Dekker is onlangs verloofd geraakt met Max Apotwski, wat betekent dat ze binnenkort in het huwelijksbootje zal stappen. Hierdoor is ze helaas niet langer beschikbaar op de datingmarkt.

Doldwaze Lisa Vol (OG3NE) misdraagt zich op Instagram: “Écht NUL gène”

Lisa Vol van meidengroep OG3NE gaat alle grenzen voorbij met deze schaamteloze foto's. Ze maakt even duidelijk dat ze het meest spontane zusje van de groep is.