Foto: Voetbalster Daniëlle van de Donk laat zich van héél andere kant zien in loszittend jurkje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Voetbalster Daniëlle van Donk geniet momenteel van een mooie reis met haar aanstaande, maar deelt ook nog een aantal leuke kiekjes met fans. 

Voetbalster Daniëlle van de Donk laat een heel andere kant van zichzelf zien tijdens haar vakantie. In een opvallend groen, loszittend jurkje deelt ze foto’s van voor én achter, waarin haar mooie vormen goed tot hun recht komen. Het lijkt erop dat Daniëlle, die onlangs haar verloving met vriendin Ellie Carpenter aankondigde, extra bijzonder voor de dag wil komen.

Het opvallende groen jurkje van Daniëlle van Donk

Daniëlle van de Donk staat bekend om haar geweldige prestaties op het voetbalveld, maar op de Malediven geeft ze een kijkje in haar veelzijdige kledingkast. In het opvallend groene jurkje, dat wat losjes om haar heen valt, toont ze zich van een heel andere kant. Het jurkje laat weinig aan de verbeelding over en accentueert op elegante wijze haar vrouwelijke vormen. Dat is natuurlijk ontzettend leuk om te zien. Al haar fans vinden de foto dan ook helemaal prachtig. Bekijk de foto’s snel hier!

Lees ook: Foto: Voetbalster Daniëlle van de Donk deelt kiekje vanuit sauna

Daniëlle van Donk is verloofd met Ellie Carpenter

Naast de mooie foto’s in het bijzondere groene jurkje, deelt Daniëlle van de Donk ook een persoonlijke mijlpaal, namelijk haar recente verloving met Ellie Carpenter. Het gelukkige koppel, dat momenteel vakantie viert op de Malediven, maakte het heuglijke nieuws bekend via social media. De vraag blijft echter: wie heeft het huwelijksaanzoek gedaan? Het geluk spat in ieder geval van de plaatjes af.

Daniëlle van Donk is zelfs op haar vakantie sportief bezig

Niet alleen genieten Daniëlle en Ellie van de zonovergoten stranden, maar ze blijven ook trouw aan hun sportieve aard. Het koppel verkent het eiland met de fiets, waarmee ze alle hoeken en gaten van deze tropische bestemming verkennen. Het is duidelijk dat ze zelfs op hun vakantie maar moeilijk stil kunnen blijven zitten. Dat merk je wel aan alle sportieve plaatjes die ze delen. Maar dat vinden de fans van Daniëlle natuurlijk alleen maar leuk. Die genieten van al die mooie plaatjes.

Lees ook: Video: Voetbalster Daniëlle van de Donk speelde WK met rubbertje op haar hoofd

Daniëlle van Donk neemt volgers graag mee in groot avontuur

Zoals je merkt aan haar foto’s online, neemt Daniëlle van Donk haar volgers graag overal mee naartoe. Ze deelt alles met hen. Haar mooie outfits komen voorbij, maar ook haar vakantiebestemmingen, innige momenten met haar vriendin en natuurlijk het aanzoek. Dar is nog eens sharing. En de fans van Daniëlle gaan daar heel goed op. Die vinden het fijn om zo betrokken te worden in alles wat de voetbalster doet. Die zijn erg blij met de foto’s en filmpjes die Daniëlle de wereld in slingert. Daar worden ze zelf nogal gelukkig van. Elke dag weer worden de volgers van de voetbalster vermaakt met allemaal mooie plaatjes. En dat is natuurlijk wel erg bijzonder om zo mee te maken. Dat zie je namelijk niet veel vaker bij sporters, die openheid.

Wil je nou meer zien van Daniëlle van Donk? Kijk dan even op Instagram

Als je nog meer wil zien van Daniëlle van Donk, dan moet je even op Instagram kijken. Daar laat de mooie voetbalster namelijk nog veel meer van zichzelf zien.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Chantal Janzen erkent dat ze iets aan haar gezicht heeft gedaan: “Zelf zeer tevreden”

Chantal Janzen heeft een nieuwe video online gezet, waarin ze duidelijk toegeeft dat ze iets aan haar gezicht heeft laten doen. Bekijk het snel!

Foto: Influencer Marijn Kuipers zuigt hard aan enorm voorwerp met prachtige lippen

Marijn Kuipers heeft een ongelooflijk mooi plaatje voor je klaar staan om je eventjes door je dinsdagdip heen te helpen. Bekijk hem snel!

Foto: Enorme joekels van Juultje Tieleman ontsnappen bijna uit strak truitje

Dat men Juultje Tieleman moet volgen op Instagram voor wat oogvitamine is bekend. In een prikkelend plaatje op de Instagram van Juultje lijken haar joekels op een brute wijze te willen ontsnappen.