Foto: Vivienne van den Assem gooit beentjes op het dashboard

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Vivienne van den Assem heeft een mooie fotoshoot achter de rug. De actrice en presentatrice is niet bang, en gooit de benen lekker de lucht in.

Vivienne van den Assem heeft een leuke fotoshoot voor het JAN magazine achter de rug. De presentatrice en actrice deelt hiervan verschillende beelden op Instagram, namens het magazine. Er zitten ook wat foto’s bij..

Vivienne van den Assem gooit benen in de lucht

Het JAN magazine deelde onlangs allemaal verschillende beelden van de fotoshoot met Vivienne van den Assem. De brunette is wel wat gewend qua poseren, en dat is te merken. Ze straalt alsof ze dit iedere dag van de week doet, en lijkt het dan ook erg naar d’r zin te hebben. Op één foto is te zien dat ze achter het stuur van een auto zit en dat ze haar benen in de lucht, op het stuur van de auto, legt. Dit levert natuurlijk een heel mooi plaatje op, maar zorg je wel dat je dit niet doet tijdens het rijden Vivienne? Dat is namelijk vrij gevaarlijk. Maar zo lang het voor de fotoshoot is, is het een prachtige foto. Maar deze foto gaat niet alleen om het plaatje zelf. Ondanks het mooie kiekje speelt er een verhaal achter deze foto. Althans, de tekst bij de foto gaat niet nergens over. Het bericht gaat namelijk over de zwangerschap van Vivienne, die inmiddels achter de rug is. Haar eigen ervaringen met de zwangerschap, en hoe de buitenwereld reageerde. “Tijdens de zwangerschap vond ik het vooral spannend hoe erop gereageerd zou worden dat ik moeder werd, dat is toch een gek onderdeel van een publiek figuur zijn: alsof iedereen zich ineens ermee mag bemoeien“.

Lees ook: Vivienne van den Assem geeft voorproefje op spannende foto’s 

Nóg meer spannende foto’s voor Vivienne van den Assem

Dit was echter niet de enige foto waarin de presentatrice schitterde in het JAN magazine. Ze had onder andere ook nog foto’s waarin ze een hele andere outfit aanhad, iets spannender zelfs. Hierin is te zien hoe ze in deze auto op de bumper van een busje zit. De presentatrice vertelt voornamelijk weer openlijk over haar zwangerschapsperiode, en waar ze het moeilijk mee heeft gehad tijdens deze periode. Ze staat zelfs op de cover van het magazine, want Vivienne is hèt gezicht van de juni-editie van de JAN. Op de cover staat onder andere een quote van Vivienne; “Moeder worden heeft me superveel zelfvertrouwen gebracht“.

Vivienne van den Assem in meerdere magazines te zien

Waar Vivienne van den Assem nu in de winkels ligt met het JAN magazine, is dit niet het enige magazine waarin de presentatrice schittert. Ook is de brunette binnenkort te zien in een nieuwe editie van de LINDA. Het magazine van natuurlijk niemand minder dan Linda de Mol. Vol trots presenteerde ze het onlangs via Instagram, door middel van een selfie. En deze fotoshoot is niet zomaar ergens geschoten. Hij is maar liefst op het altijd mooie Curacao gemaakt! Niet slecht hoor, Vivienne. “It’s a wrap! Binnenkort in @Linda“.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Je hoeft niet te raden waar de piercing van Marijn Kuipers zit

Marijn Kuipers heeft een nieuwe, prachtige foto online gezet en haar fans smullen daar natuurlijk wel even van mee. 

Zien: dit is de bizar grote schoenencollectie van Memphis Depay

Memphis Depay heeft een compleet nieuwe collectie schoenen die...

Video: Famke Louise buigt diep voorover in supermarkt en laat haar beschuitjes zien

Famke Louise laat haar beschuitjes goed bekijken wanneer ze diep voorover buigt!