Foto: Past Vivienne van den Assem in deze vreemde jurk?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Vivienne van den Assem horen we regelmatig op NPO Radio 2, maar ook vaak bij RTL Boulevard. Tijdens de uitzendingen zit ze er vaak in normale kleding bij. Toch besloot Vivienne dat het tijd was voor een extraverte outfit tijdens werk. Maar voor welk werk zal ze deze knalroze jurk aantrekken? En past Vivienne hem wel? De jurk is namelijk nogal bijzonder gevormd en gevuld aan de voorkant…

Vivienne draagt wel erg outfit naar werk

Vivienne van de Assem deelt op haar story’s een foto waarbij ze erg enthousiast om een knal roze glitter jurk heen hangt. Niet het type jurk waarin je je kinderen naar school brengt. We vragen ons af wat voor werk Vivienne gaat doen waarbij ze deze jurk gaat aantrekken. Niet alleen de kleur en glitters zijn opvallend maar ook de voorkant trekt het oog. Er zitten namelijk twee grote ronde voorgevormde bobbels op de jurk. Zou Vivienne hier überhaupt in passen? Misschien is de jurk een beetje to much. Vivienne zelf lijkt er erg tevreden mee en hangt zelfs in de grote rondingen met haar gezicht. De presentatrice laat in ieder geval zien dat moeders ook nog kunnen verschijnen in opvallend strakke outfits. Hopelijk krijgen we snel Vivienne in deze jurk te zien want de verwachtingen liggen nu wel erg hoog.

Lees ook: Foto: Vivienne van den Assem laat zich onder rokje kijken

Vivienne propt grote dingen in haar mond

Op de Instagram van NPO Radio 2 worden altijd korte fragmenten geplaatst van de radio-uitzendingen, zo wordt ook Vivienne regelmatig in beeld gebracht. Ruud de Wild en Vivienne van den Assem zijn vaak te horen tijdens de radioshow: De Wild in de Middag. Tijdens dit middag programma doen ze regelmatig het spel ‘Dokter prop’, waarin iemand in de studio een grote bal papier in zijn of haar mond doet en dan een nummer gaat zingen. Aan de luisteraars van de show dan de vraag om het nummer te raden dat geprobeerd wordt om te zingen terwijl de prop papier in de mond zit. Vivienne zegt eerst nogal zenuwachtig te zijn omdat ze zichzelf natuurlijk toch een beetje voor schut zet. Vivienne maakt zelfs haar debuut als Dokter prop. Toch stopt ze de mega bal papier zonder blikken of blozen in haar mond en begint ze te zingen. Of nou ja, zingen kan je het geluid dat uit haar mond komt niet echt noemen. Het klinkt eerder of ze heel graag wil dat iemand die prop uit haar mond wil halen. Toch is er een luisteraar die er wel wat van kan maken en geeft overtuigend het juiste antwoord. Vivienne zong namelijk een nummer van zangeres Alanis Morisette.
Vivienne van den Assem groeit flink

Vivienne van den Assem en Ruud de Wild vertellen over grappige versies van politieke partijen om campagne voeren. Zo vertelt Vivienne dat sommige partijen flyers uitdelen maar dat de VVD iets anders doet. De slogan is ”Laat de VVD groeien”. Deze slogan staat dan op vierkante verpakkingen die tussen de lakens gebruikt kunnen worden. Origineel is het zeker.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Monica Geuze lacht zich rot terwijl vriend Kaj Gorgels bijna verdrinkt (video!)

Tijdens hun vakantie gaat Kaj Gorgels kopje onder in de zee. Monica Geuze kan er alleen maar om lachen.

In gehulde Roxy Dekker deelt heerlijke vakantiekiekjes vanaf zonnig bootje (foto’s!)

Roxy Dekker deelt een reeks aan vakantiefoto's en laat zichzelf helemaal zien terwijl ze op een bootje ligt! 

Katja Schuurman ontwerpt eigen spannende setjes en test ze zelf uit; dat levert deze heerlijke beelden op!

Katje Schuurman heeft een eigen lijn aan pittige setjes. Ze vind het dan ook leuk om ze zelf aan te doen en dat zorgt voor prachtige foto's!