Foto: Victoria Koblenko wordt gedwongen om haar badkleding uit te trekken

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De prachtige Victoria Koblenko ziet wel een hele bijzondere boodschap op een muurtje staan en besluit die maar gewoon te volgen.

Victoria Koblenko maakt heerlijke foto zonder kleren

De aantrekkelijke actrice weet weer al haar volgers flink te verbazen met een foto zo verleidelijk dat hij eigenlijk verboden zou moeten worden. Victoria is even aan het genieten van een klein momentje ertussenuit. Maar op vakantie valt natuurlijk een hoop te beleven. Gelukkig deelt ze dan ook alles trouw met haar volgers, zodat zij ook een beetje een idee hebben wat er gebeurt in het van de knappe actrice. Victoria weet iedereen in haar tijdlijn te verbazen met een van de foto’s die ze van haar dag deelt. Als de knappe blondine namelijk een stukje tekst tegenkomt die aangeeft dat ze alles uit moet trekken, besluit de knappe dame in een spontane bui om dat ook maar gewoon te doen. En natuurlijk levert dat weer een heerlijk plaatje op waar haar volgers van smullen.

Lees ook: Foto: Victoria Koblenko verliest zowat haar zwemtopje tijdens frisse duik

Victoria laat vakkundig haar volgers lekker wegdromen bij foto

Je moet even door de post hieronder scrollen om uit te komen bij het spannende momentje. Maar dan zie je het toch echt. Victoria Koblenko die in het zonnetje aan het genieten is zonder haar kleren aan. Maar ze heeft de foto natuurlijk weer zo vakkundig gemaakt, dat je alleen haar prachtige gezicht en haar schouders ziet. En natuurlijk laat ze wel een klein beetje plagerig een deel van haar mooie vormen zien. Het is genoeg om te zien dat Victoria inderdaad gedaan heeft wat het stukje tekst op de muur van haar vroeg, maar tegelijkertijd natuurlijk ook weer niet exact at haar volgers erbij verwachtten. Al klagen die niet. Elke foto van Victoria is in hun ogen winst. En je kan ze daar absoluut geen ongelijk in geven.
Victoria Koblenko beleeft meest spannende vakantie tot nu toe

De aantrekkelijke actrice heeft een van haar meest spannende vakanties tot nu toe. Niet dat de vakantie zelf zo spannend is, maar ze maakt wel een hoop spannende foto’s en filmpjes deze keer. Meer dan je eigenlijk gewend bent van de knappe actrice. En dat maakt dat haar volgers met verbazing zitten te staren naar hun scherm, wachtende op een nieuwe post van de knappe blondine. Want alle mooie foto’s en video’s van Victoria laten je absoluut verlangen naar meer. Met haar heerlijke kiekjes weet de actrice al haar fans te verleiden. De posts van Victoria maken de hete zomer nog even een stukje heter. Maar dat is helemaal niet erg, want ja kan altijd nog, net als Victoria in deze prachtige foto, even de verkoeling op gaan zoeken. We kunnen alleen niet garanderen dat je net zo’n mooie foto maakt.

Lees ook: Video: Victoria Koblenko puilt uit haar shirtje tijdens hobbelig boottochtje

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Prinsessen Amalia en Alexia laten zich begluren tijdens zomers tripje (foto’s!)

De kans is groot dat we deze zomer regelmatig wat te zien krijgen van prinsessen Amalia en Alexia. Samen met hun ouders gaan ze op een zomers tripje dicht in de buurt.

Hélène Hendriks en Estavana Polman delen een innige kus achter de schermen bij De Oranjezomer (foto!)

Hélène Hendriks en Estavana Polman geven ons wel een heel uniek kijkje achter de schermen van De Oranjezomer met deze foto. 

Prachtige Robin Holzken laat in loszittend jurkje véél meer zien dan alleen haar nieuwe trouwring (foto!)

Robin Holzken, de bloedmooie vriendin van Bram Krikke, is nu de bloedmooie verloofde van Bram Krikke. En dat viert ze zo!