Foto: Victoria Koblenko vergeet broek aan te trekken op strand

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Victoria Koblenko is aan het genieten van een heerlijk dagje aan het strand. Ze is daarbij alleen één klein ding vergeten. 

Het liefste zit Victoria Koblenko de hele dag aan het strand. Daar wordt deze prachtige dame het meest gelukkig van. Als Victoria de warme zonnestralen op haar huid voelt en de zee tussen haar tenen, dan komt ze pas echt goed tot rust. Aangezien Victoria zo erg van het strand houdt zou je denken dat ze zich altijd goed voorbereid voor ze die kant op gaat. Maar nu blijkt dat helemaal niet zo te zijn. Ze heeft een wel heel belangrijk onderdeel van haar stranddag, namelijk een broek onder haar lange trui, aan te trekken.

Lees ook: Video: Zonnebadende Victoria Koblenko ligt op het water in badkleding

Victoria Koblenko censureert zichzelf op leuke foto

Tijdens een vrolijk sprongetje de lucht in is Victoria even vergeten dat ze helemaal geen broek draagt. en dat zorgt voor een beetje een ongemakkelijke foto. Maar Victoria vindt de foto wel ontzettend leuk. Weggooien is dus zonde. Maar dit kan zo niet zomaar op Instagram. Dus Victoria moet even een klein beetje censuur toepassen op haar eigen foto. Maar nadat ze dat gedaan heeft is de grappige foto absoluut geschikt om te plaatsen. Dat doet Victoria dan ook, want zo kunnen al haar volgers meegenieten van haar heerlijke dagje strand.

Victoria verbeterd mislukte foto

Hoewel de foto wel erg leuk is, voelt het toch een klein beetje als mislukt. Het knaagt ook een beetje aan Victoria. Gelukkig is de knappe actrice goed met een beetje photoshop en weet ze zichzelf nog een kleine aanpassing te geven op de foto. Victoria heeft even het problematische deel van de foto ingekleurd, zodat het net lijkt alsof ze een zwart broekje aan heeft op de foto. Victoria is erg trots op het nieuwe resultaat en deelt de vernieuwde foto met haar volgers. “Gefixt” zet ze erbij.

Victoria deelt spontane video over tripje naar het strand

Behalve bovenstaande foto heeft Victoria tijdens haar dagje strand nog veel meer foto’s en video’s gemaakt. En die wil de knappe actrice natuurlijk ook gewoon delen met haar volgers. Maar dat worden wel heel veel posts als ze dat allemaal op haar Instagram moet plaatsen. Dus besluit Victoria om ze samen te voegen tot een mooie compilatie en die op haar Instagram te zetten. Zo kunnen al haar volgers meegenieten van Victoria haar dagje aan het strand. En dat ziet er uit als een erg actieve, maar interessante dag.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Victoria Koblenko (@vkoblenko)

Victoria het meest gelukkig op een warm strand

Uit al haar leuke foto’s en video’s blijkt maar weer dat Victoria Koblenko het meest gelukkig is op een warm strand. Als ze over het warme zand wandelt, dan heeft Victoria het gevoel dat ze thuis is. En aangezien de temperaturen nog wel even hoog blijven, kan je de komende maanden nog wel meer leuke video’s verwachten van Victoria aan het strand.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Kijkers in shock door twee nieuwe actrices in House of the Dragon (HBO Max)

Er gaat een grote wisseling van de wacht plaatsvinden in de serie House of Dragon, de opvolger van Game of Thrones op HBO Max.

Foto: Patricia Paay wijst eindelijk boosdoeners aan na berucht ‘vies filmpje’

Patricia Paay kan eindelijk praten over het vervelende voorval met een 'vies filmpje' dat van haar opdook een aantal jaar geleden.

Foto: Sensi Lowe deelt diepgaand kiekje van openhangend jurkje

Sensi Lowe plaatst wel vaker prachtige foto's van zichzelf, maar meestal zijn ze niet zo diepgaand als het volgende kiekje!