Video: Zonnebadende Victoria Koblenko ligt op het water in badkleding

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Victoria Koblenko heeft de zomer in haar bol. Ze is namelijk heerlijk aan het zonnebaden in spannende badkleding. 

Victoria Koblenko houdt van de zomer. Het warme weer zorgt ervoor dat Victoria eigenlijk zo min mogelijk wil doen en zo lang mogelijk in de zon wil blijven zitten. En laat dat nou precies zijn wat ze laatst heeft gedaan. Victoria koos ervoor om een dagje in de zon door te brengen. Natuurlijk kon ze dat niet zomaar doen. Het moest even verpakt worden onder de noemer van ”sportief uitje’, voordat mensen denken dat Victoria nog lui begint te worden. Hoe Victoria dat heeft aangepakt kan je zien in haar zomerse video die hieronder te zien valt.

Lees ook: Foto: Victoria Koblenko kan niet kiezen tussen open jurkje of kort rokje

Victoria Koblenko gaat suppen op het water

Natuurlijk kan Victoria niet zomaar een dagje de zon in, liggend bij het water. Ze moet iets bedenken waardoor ze er nog een beetje sportief uitkomt. En dat doet ze door heerlijk te gaan suppen. Victoria bedient de lange peddel als een pro. Met het grootste gemak gaat ze over het water heen. Victoria moet wel een beetje uitkijken. De zon is fel, al helemaal op het water. Als ze niet uitkijkt verbrandt ze zo dus nog. Maar de knappe presentatrice lijkt het allemaal onder controle te hebben. Victoria is sowieso erg verzot op het strand, dus met die zon zal ze wel genoeg ervaring hebben.

Een dagje zonder de familie op stap

Er valt nog iets op als je de video zo bekijkt. Victoria is namelijk verrassend alleen. Normaal neemt ze haar man en kind mee op avontuur, maar voor haar dagje suppen had Victoria duidelijk behoefte aan een solo avontuur. Dat valt ook wel ergens te begrijpen. Je moet natuurlijk ook wel een beetje plezier kunnen blijven maken in je eentje. Anders raak je uit het oog wie je bent. Victoria lijkt zich ook prima te vermaken. Dus dat zit wel goed. Zolang de zon schijnt en het water een aangename temperatuur heeft, weet Victoria zich te vermaken.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Victoria Koblenko (@vkoblenko)

de strandavonturen van Victoria Koblenko

Victoria zou het liefste elke dag op het strand zitten, maar dat wordt misschien een beetje lastig. Ze moet ook nog wel eens werken en van alleen maar op het strand zitten wordt je uiteindelijk wel een beetje een kreeft. Maar gelukkig kan Victoria wel genieten van de momenten dat ze wel naar het strand gaat. Dan leeft ze ook maximaal. Zo ontspant ze door even lekker een boekje te lezen, gaat ze heerlijk zwemmen in het verkoelende water of laat ze zich voor de grap even helemaal ingraven. Voor Victoria is niks te gek. De knappe blondine vindt het allemaal best, zolang ze maar heerlijk op het strand mag vertoeven. Dat is namelijk de plek waar ze zich het meeste op haar gemak voelt. Victoria blijft dus nog wel eventjes lekker in de zon zitten voorlopig.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Lieke Martens shockeert teamgenotes met privé foto

Voor een promo spotje van de nieuwe FIFA game, wordt een oude foto van Lieke Martens gedeeld. En die shockeert haar teamgenotes.

Emma Wortelboer zit onder de vlekken op foto met ‘banaan’

De knappe presentatrice Emma Wortelboer heeft weer een nieuwe foto online gezet. En op deze heeft ze zich helemaal bevuild. 

Foto: Nicolette Kluijver heeft hulp nodig met ontzettend gewaagd jurkje

Nicolette Kluijver heeft een nieuw jurkje aangetrokken en het kledingstuk is ontzettend uitdagend. Dat zie je wel op haar nieuwste foto.