Foto: Victoria Koblenko laat enorme groei zien in knellend sporttopje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Victoria Koblenko heeft een nieuw plaatje online gezet en dat ziet er toch een partij mooi uit. Dit moet je echt even gezien hebben. 

De mooie actrice weet wel hoe ze haar fans in moet pakken. Ze deelde laatst een foto online die bijna te heet is om te kunnen laten zien. Ze had namelijk een knellend topje aan waar alles in uit komt. Maar Victoria wist haar volgers wel te plagen door de foto van iets dichterbij te nemen. En daardoor zag je eigenlijk net niets, maar wist ze wel goed de aandacht te trekken. Daar is Victoria Koblenko sowieso erg goed in, de aandacht trekken. Met haar mooie vormen weet ze elke man te betoveren. En dan maakt het eigenlijk ook niet zo heel erg veel uit wat ze dan aan heeft op de foto. Dat is ondergeschikt aan haar mooie voorkomen.

Lees ook: Video: Victoria Koblenko vestigt alle aandacht op de inhoud van haar topje

De mysterieuze blik van Victoria Koblenko maakt mannen wild

Natuurlijk denk je bij Victoria Koblenko meteen aan haar mooie vormen, maar ook haar snuitje is absoluut het onthouden waard. Ze heeft zo’n mysterieuze blik waar ze mannen in één keer mee kan betoveren. En dat is natuurlijk wel weer mooie meegenomen. Met haar leuke foto’s weet Victoria altijd die blik goed op beeld te zetten. Mannen smelten dus als ze naar de plaatjes van Victoria kijken en zijn meteen onder de inruk.

Lees ook: Video: Victoria Koblenko laat alleen haar onderkant nat worden

Victoria Koblenko houdt wel van een feestje

De mooie actrice vindt het fijn om op zijn tijd een feestje te bezoeken. Vorig jaar was ze bijvoorbeeld op een van de grootste feestjes ter wereld, namelijk Burning Man. En dat is echt wel een gebeuren in Amerika. Victoria besloot dat dit een prima plek was om helemaal los te gaan en nam haar meest favoriete outfit mee. Wat kan je haar kanonnen goed zien in dat pakje zeg! En dat is natuurlijk een feestje op zich, de outfit van Victoria Koblenko. De mooie dame vindt het geen enkel probleem om dit soort leuke plaatjes met haar volgers te delen, want die verdienen ook wat moois om naar te kijken.

Lees ook: Foto: Schaars geklede Victoria Koblenko laat zich helemaal gaan op bloedheet festival

Victoria Koblenko weet hoe ze moet poseren

Het geheim van het poseren, hoe je op je beste op de foto kan, is jaren geleden door Victoria Koblenko al ontrafelt. En daarmee kan ze nu ontzettend mooie kiekjes maken. Dat zie je ook wel aan de leuke plaatjes hierboven. Ze post niet eens zo heel erg veel online, maar omdat de foto’s die ze wel post zo ontzettend goed zijn, kan je er niet onderuit. Met haar heerlijke vormen en kleine pakjes weet Victoria eigenlijk keer op keer de aandacht te trekken. En dat doet ze op een manier die niet vervelend aanvoelt. Sterker nog, de meeste mannen zouden graag zien dat ze nog meer post. Daar worden ze pas echt blij van.

Meer zien van Victoria Koblenko kan op Instagram

Als je nou nog meer van Victoria wil zien, moet je even naar Instagram toe. Daar heeft ze nog veel meer leuks staan.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Chantal Janzen erkent dat ze iets aan haar gezicht heeft gedaan: “Zelf zeer tevreden”

Chantal Janzen heeft een nieuwe video online gezet, waarin ze duidelijk toegeeft dat ze iets aan haar gezicht heeft laten doen. Bekijk het snel!

Foto: Influencer Marijn Kuipers zuigt hard aan enorm voorwerp met prachtige lippen

Marijn Kuipers heeft een ongelooflijk mooi plaatje voor je klaar staan om je eventjes door je dinsdagdip heen te helpen. Bekijk hem snel!

Foto: Enorme joekels van Juultje Tieleman ontsnappen bijna uit strak truitje

Dat men Juultje Tieleman moet volgen op Instagram voor wat oogvitamine is bekend. In een prikkelend plaatje op de Instagram van Juultje lijken haar joekels op een brute wijze te willen ontsnappen.