Foto: Victoria Koblenko geeft antwoord op meest gestelde vraag over oorlog Oekraïne

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Victoria Koblenko werd deze week in één klap gebombardeerd tot expert op het gebied van de oorlog in Oekraïne. Hoewel ze ‘maar’ een actrice is, heeft ze als Oekraïense natuurlijk wél beter zicht op de situatie. Daarom is het extra interessant dat ze eindelijk deze brandende vraag beantwoordt…

Actrice Victoria Koblenko doet een Q&A op haar Instagram story’s waarin al haar volgers dingen kunnen vragen over de oorlog tussen Rusland en Oekraïne. Er wordt van alles gevraagd; ook de dingen die je niet in de talkshows zult horen!

Oekraïense Victoria Koblenko is eerlijk over oorlog

Victoria Koblenko spreekt zich sinds de uitbraak van de oorlog tussen Rusland en Oekraïne uit over het betreurenswaardige gebeuren. Zo gaf ze vorige week een interview tijdens Jinek waar veel verschillende positieve maar ook negatieve reacties op kwamen. Vandaag besluit Victoria een Q&A te doen zodat ze de Nederlanders antwoord kan geven op alle prangende vragen. Opvallend is de onderstaande story waarin ze antwoord geeft op de vraag: Zijn er ook mensen in Oekraïne die wel zitten te wachten op Rusland zijn ”hulp”? Dat is iets waar we in de talkshows nog weinig over gehoord hebben! Victoria probeert de oorlog op deze manier wat begrijpelijker te maken voor de gewone Nederlander. Ook geeft ze antwoord op de vraag waarom deze oorlog is begonnen, waarin ze vertelt dat er een hybride oorlog gaande is sinds de annexatie van de Krim in 2014. Hier haalt ze ook uit naar de Nederlandse media omdat zij hier nooit iets over hebben bericht.

Victoria Koblenko weet dat Putin in bunker verstopt zit

Nog een zéér opvallende maar interessante vraag is waarom Putin niet nu al kan worden opgepakt als oorlogsmisdadiger. Victoria Koblenko vertelt dat hij al heel lang in een bunker zit en een persoonlijk leger heeft. Het is dus niet mogelijk om bij Putin in de buurt te komen en hem op te pakken. Hiernaast laat ze weten dat hij geen internettoegang heeft en dat zijn personeel hem voorziet van mapjes met informatie. Deze informatie is hoogstwaarschijnlijk erg gecensureerd uit angst voor Putin zelf. Daarnaast laat Victoria via haar insta story’s weten dat Russen nu alleen nog maar blurred foto’s zien op Instagram. Hierbij komt ook nog dat twee grote objectieve journalistieke platforms offline zijn gehaald. Victoria geeft aan dat de kans groot is dat YouTube vertraagd zal worden of zelfs helemaal uit de lucht wordt gehaald in Rusland.

Lees ook:https://mannenzaken.nl/nieuws/victoria-koblenko-lacht-zich-rot-om-enorme-blunder-bij-vi-vandaag/ 

Victoria Koblenko geeft les over Rusland en Oekraïne

Eerder zagen we op Victoria haar Instagram al dat ze een krant in de brand stak om aan te tonen dat ze geen fan is van Nederlandse media. Victoria spreekt uit dat ze deze zelf dan ook niet meer leest en maakt zo een heus statement. Sinds dien gaan alle posts die de Oekraïense plaatst over de oorlog. Victoria geeft aan dat ze het belangrijk vind om iedereen te vertellen wat er nou precies gaande is. Ze neemt hier een rol aan als heuse Oekraïne expert. Een volger vraagt waarom we Victoria haar informatie wel kunnen vertrouwen en hoe we nep nieuws kunnen onderscheiden van de waarheid. Victoria antwoordt dat er bij haar natuurlijk geen sprake is van een taalbarrière. Ze zegt dat ze daarom ook informatie van Oekraïense media eerder kan opnemen dan de grote nieuwssites in ons land. Deze nieuwssites moeten het altijd eerst nog vertalen. Eén-nul voor Victoria dus!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Yvonne Coldeweijer belooft lijpe juice: ‘Wat deed Marco Borsato bij ander 16-jarig meisje?’

Yvonne Coldeweijer gaat nog een stapje verder met het uitbrengen van de lijpste juice. Ze heeft zelfs de laatste roddels over de dingen die Marco Borsato bij een 16-jarig meisje heeft gedaan. 

Hélène Hendriks en Merel Ek innig gespot in zeer weinig verhullende jurkjes (Foto’s!)

Knappe presentatrice Hélène Hendriks en politiek verslaggeefster Merel Ek laten zich van een hele andere kant bewonderen!

Amber Brantsen laat Viaplay-kijker watertanden met doorschijnende blouse (foto’s!)

Amber Brantsen weet wel hoe ze de kijkcijfers van Viaplay omhoog moet krikken. Ze trekt gewoon een doorschijnende blouse aan; zo blijven de kijkers wel hangen!