Foto: Viaplay-verslaggeefster Stéphane Kox zet Max Verstappen opzij voor deze man

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Na wekenlang Max Verstappen achterna te hebben gerend kiest blonde Stéphane nu toch duidelijk voor een andere bekende sporter!

F1 zit midden in de zomerstop, maar Viaplay-verslaggeefster Stéphane Kox blijft rondreizen. De presentatrice is in korte tijd razend populair geworden en heeft al snel een hele goede band met Max Verstappen opgebouwd. Het leek soms zelfs meer dan enkel professioneel. Toch blijkt uit haar nieuwste vakantiefoto’s dat Max toch écht niet op plek 1 staat voor de pitreporter. Ze was namelijk met haar vriend Danny van Poppel mee naar het EK wielrennen, om hem daar aan te moedigen. En de vierde plek die Danny behaalde zorgde voor een super trotse Stéphane. Op deze foto’s glimlacht ze nóg breder dan wanneer Max Verstappen als eerste over de streep komt.

Stéphane Kox
Wielrenner Danny van Poppel is de vriend van Stéphane Kox

Het zijn dé hoogtepunten van de overstap van de F1 naar Viaplay, de pitreports van Stéphane Kox. De beeldschone blondine is opgegroeid in een echt ‘racegezin’. Als dochter van een autocoureur is het niet gek dat ook Stéphane het autoracen wel zag zitten. Haar voorliefde voor alles met vier wielen maakt het des te gekker dat haar keus in de liefde uitkomt op een wielrenner. Toch mag Danny van Poppel zich de gelukkige noemen. De twee wonen al een tijdje samen in Monaco, het zijn haast buren van Max Verstappen. Eén ding staat in ieder geval vast: Stéphane Kox en Danny van Poppel zijn beide echte racers. Ze passen daarmee goed in het kleine Prinsdom in het zuiden van Frankrijk.
Stéphane Kox geniet van rust tijdens zomerstop F1

Voor haar werk gaat ze de hele wereld over. Van Miami tot aan Singapore, overal is Stéphane Kox om de Formule 1 te volgen. Voeg daaraan toe dat in Monaco woont en in Tilburg studeerde en het is wel duidelijk dat Stéphane veel tijd in het vliegtuig doorbrengt. Toch kiest ze niet voor een rustige vakantie thuis. Stéphane kan geen genoeg krijgen van het reizen.

Op haar Instagram post ze een foto van uit München, waar ze is om haar vriend aan te moedigen bij het EK wielrennen. Ze straalt heerlijk op de foto en heeft het naar haar zin. De presentatrice geeft aan heerlijk tot rust te komen in het mooie Beierse landschap, na een ontzettend bewogen en druk jaar. Ze sluit haar bericht af met de hashtag #nevernottravelling, dus we verwachten niet dat dit Stéphane haar laatste bestemming is. Binnenkort is ze in ieder geval weer in België, om verslag te doen van de Formule 1 op het circuit van Spa-Francorchamps.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Drama bij ‘De Bachelor’, Paul en Rien zoenen al in vijfde aflevering met meerdere deelneemsters!

Bachelors Paul en Rien nemen het er flink van tijdens het nieuwe seizoen. In de vijfde aflevering zoenen ze allebei al met meerdere deelneemsters! Dit zal voor heel wat drama gaan zorgen...

Model Sylvia Geersen heeft er de kracht niet meer voor: “Ik kan het niet”

De knappe Sylvia Geersen is helemaal uitgeput. Ze heeft totaal geen kracht meer en kan het allemaal niet meer aan. Wat is er toch allemaal aan de hand?

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.