Foto: Viaplay-presentatrice Amber Brantsen viert F1-zomerstop aan het zwembad

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Amber Brantsen heeft eindelijk vakantie! En de presentatrice viert dat met zomerse kiekjes van haar heerlijke tripje…

Amber Brantsen deelt wat zomerse kiekjes via Instagram. Nu de F1-zomerstop aan de gang is kan de presentatrice eindelijk op vakantie en wat tijd nemen voor zichzelf en haar gezin. Ze besluit het te delen met haar volgers!

Amber Brantsen deelt jaloersmakende vakantiefoto’s

Onlangs deelde Amber Brantsen een hoop jaloersmakende vakantiefoto’s via Instagram. Nu de F1-zomerstop aan de gang is, kan de presentatrice eindelijk tijd voor haar zelf en haar gezinnetje nemen, en op vakantie gaan. Samen met haar vriend en met haar dochter is ze er lekker tussenuit. De drie bevinden zich op Madeira. Het mooie Portugese eiland. Amber deelt in totaal drie foto’s. Onder de foto benadrukt de presentatrice nog even dat ze door niemand gestoord wilt worden; “Vakantie is AAN!“.

Op de eerste foto zien we een aandoenlijke selfie van het gezinnetje. Vriend Rachid en Amber lachen volop in de camera, terwijl hun dochtertje verbazingwekkend zit toe te kijken. Op de tweede foto is duidelijk te zien dat bij Amber de vakantiemodus ook daadwerkelijk aan is! We zien haar namelijk lekker bij het zwembad zitten, aan het genieten in d’r . Haar dochtertje is uiteraard ook mee het water in. En na zo’n lange vakantiedag, wordt je moe. Op foto drie is dat dan ook overduidelijk te zien. Amber is lekker aan het tukken, en haar dochtertje besluit hetzelfde te doen. Dit levert een schattig moeder-dochter plaatje op.

Lees ook: Foto: Amber Brantsen zorgt voor hoogtepuntje tijdens Formule 1 op Viaplay

Amber Brantsen poseert vol passie voor ELLE

Onlangs deelde Amber Brantsen een uiterst opvallende foto via Instagram. Dit was niet één foto, maar twee opvallende foto’s. Amber toont een kant die we nog nooit eerder hebben mogen meemaken van haar. Op de foto’s is namelijk te zien hoe de presentatrice aan het poseren is voor het ELLE’s sportboek! Dat Amber ook nog een stukje model in zich had, had niemand achter haar gezocht. Vol passie en spanning poseert de presentatrice voor de camera. Ze staat in dit boek als een van de ‘gamechangers’ in de sport. Een hele eer dus, voor de presentatrice! Ondanks de vele kritiek op Viaplay, wordt Amber dus nog steeds gezien als een gamechanger. Die mag ze in haar zak steken! Amber poseert op deze foto in een knaloranje jurk, een blauwe Moncler jas en haar haren strak naar achteren! Duidelijk is, dat ze dit zeker niet voor de eerste keer doet. En als ze dat wel doet, doet ze het vreselijk goed! Op de tweede foto is te zien hoe haar dochtertje aan het relaxen is op de grond. Ze ligt veruit over de grond en doet lekker wat ze zelf wilt. Moederskindje dus!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rutger Castricum eindelijk open over verhouding met Hélène Hendriks: ‘Er groeit iets tussen jullie?’

Ondanks dat veel mensen denken dat Rutger Castricum zijn rol in het programma van Hélène Hendriks niet helemaal kan vinden, lijkt hij zich toch heel erg op zijn gemak te voelen bij haar. Bloeit er iets op tussen de twee?

Zo zag je Pien Hersman nog nooit; knappe schaatsster heeft nauwelijks nog kleding aan (foto’s!)

Pien Hersman heeft haar volgers volledig verbaasd met haar nieuwe post op Instagram. Haar volgers hebben haar nog nooit in zo weinig kleding gezien en genieten van prachtige Pien!

Lies Zhara laat haar enorme pyramides uit shirtje knallen (foto’s!)

Lies Zhara is in Egypte met Sean Demmers en samen schieten ze een hoop content. In de meeste foto's knallen haar twee enorme pyramides er flink uit...