Foto: Viaplay-presentatrice Amber Brantsen viert F1-zomerstop aan het zwembad

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Amber Brantsen heeft eindelijk vakantie! En de presentatrice viert dat met zomerse kiekjes van haar heerlijke tripje…

Amber Brantsen deelt wat zomerse kiekjes via Instagram. Nu de F1-zomerstop aan de gang is kan de presentatrice eindelijk op vakantie en wat tijd nemen voor zichzelf en haar gezin. Ze besluit het te delen met haar volgers!

Amber Brantsen deelt jaloersmakende vakantiefoto’s

Onlangs deelde Amber Brantsen een hoop jaloersmakende vakantiefoto’s via Instagram. Nu de F1-zomerstop aan de gang is, kan de presentatrice eindelijk tijd voor haar zelf en haar gezinnetje nemen, en op vakantie gaan. Samen met haar vriend en met haar dochter is ze er lekker tussenuit. De drie bevinden zich op Madeira. Het mooie Portugese eiland. Amber deelt in totaal drie foto’s. Onder de foto benadrukt de presentatrice nog even dat ze door niemand gestoord wilt worden; “Vakantie is AAN!“.

Op de eerste foto zien we een aandoenlijke selfie van het gezinnetje. Vriend Rachid en Amber lachen volop in de camera, terwijl hun dochtertje verbazingwekkend zit toe te kijken. Op de tweede foto is duidelijk te zien dat bij Amber de vakantiemodus ook daadwerkelijk aan is! We zien haar namelijk lekker bij het zwembad zitten, aan het genieten in d’r . Haar dochtertje is uiteraard ook mee het water in. En na zo’n lange vakantiedag, wordt je moe. Op foto drie is dat dan ook overduidelijk te zien. Amber is lekker aan het tukken, en haar dochtertje besluit hetzelfde te doen. Dit levert een schattig moeder-dochter plaatje op.

Lees ook: Foto: Amber Brantsen zorgt voor hoogtepuntje tijdens Formule 1 op Viaplay

Amber Brantsen poseert vol passie voor ELLE

Onlangs deelde Amber Brantsen een uiterst opvallende foto via Instagram. Dit was niet één foto, maar twee opvallende foto’s. Amber toont een kant die we nog nooit eerder hebben mogen meemaken van haar. Op de foto’s is namelijk te zien hoe de presentatrice aan het poseren is voor het ELLE’s sportboek! Dat Amber ook nog een stukje model in zich had, had niemand achter haar gezocht. Vol passie en spanning poseert de presentatrice voor de camera. Ze staat in dit boek als een van de ‘gamechangers’ in de sport. Een hele eer dus, voor de presentatrice! Ondanks de vele kritiek op Viaplay, wordt Amber dus nog steeds gezien als een gamechanger. Die mag ze in haar zak steken! Amber poseert op deze foto in een knaloranje jurk, een blauwe Moncler jas en haar haren strak naar achteren! Duidelijk is, dat ze dit zeker niet voor de eerste keer doet. En als ze dat wel doet, doet ze het vreselijk goed! Op de tweede foto is te zien hoe haar dochtertje aan het relaxen is op de grond. Ze ligt veruit over de grond en doet lekker wat ze zelf wilt. Moederskindje dus!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Femke Kok heeft schaatspakje thuisgelaten tijdens zonnige vakantie (foto’s)

Femke Kok is lekker aan het genieten van haar vrije tijd nu het schaatsseizoen er op zit. Ze heeft haar schaatspakje niet meegenomen en laat onweerstaanbare foto's zien!

Foto: Zangeres Maan de Steenwinkel heeft het zichtbaar koud in kort broekje

Maan de Steenwinkel heeft een opvallend bericht geplaatst op Instagram. Ze heeft een zeer kort broekje aan in een winters sneeuwgebied!

Blondine Delfine Stal (20) puilt aan voor- én achterkant uit haar piepkleine outfit (foto’s!)

Delfine Stal knalt met haar flinke rondingen aan alle kanten uit haar kleding. Ze heeft een enorm klein topje aan die haar rondingen maar net kan tegenhouden.