Foto: Amber Brantsen zorgt voor hoogtepuntje tijdens Formule 1 op Viaplay

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het was weer een spannende dag voor alle F1 fans. Gelukkig verscheen de vertrouwde presentatrice Amber Brantsen in een mooi pakje om iedereen door de wedstrijd heen te slepen..

Amber Brantsen in prachtige outfit klaar voor race

Het leek wel alsof heel Nederland was afgereisd naar Oostenrijk om de F1 race te bekijken. De oranjetribune was stampvol, maar helaas voor hen kon Max Verstappen nét niet winnen op de Red Bull Ring. Kijkers thuis hadden wat dat betreft iets meer geluk, aangezien zij via hun beeldbuis getroost werden door Viaplay-presentatrice Amber Brantsen. De brunette zag er schitterend uit, en bleef ondanks de lichte teleurstelling het stralende en positieve middelpunt van de uitzending. Je kunt met zo’n dame op je scherm niet lang boos blijven, toch?

Amber Brantsen F1

Lees ook: Foto: Amber Brantsen steunt ernstig bedreigde Viaplay-commentator

Amber Brantsen schittert met Tiroler hoedje

Het was voor alle Verstappen fans wel flink balen dat ze geen overwinning mochten bijwonen in Oostenrijk. Ook Amber Brantsen vond het erg jammer dat Max niet met de overwinning naar huis ging maar de presentatrice lijkt toch een leuke dag te hebben gehad. Zo werd ze dus voor Elle de hele dag op de voet gevolgd dus Amber stond dubbel in de schijnwerpers. De dag begon uiteraard dat Amber naar de styling ging voor een mooie nieuwe outfit. Dit keer kozen ze voor een blauw pak, wellicht een beetje geïnspireerd op die van de coureurs? Het pak staat Amber wel heel goed en ze heeft het afgemaakt met een grote blokhak. Vervolgens gaat Amber naar de make-up en haar styliste dan is ze ready om op tv te komen. Je zou denken dat dit helemaal genoeg is maar Amber wil nog iets van het land waar ze is toevoegen. De andere presentatoren hadden ook al een echte Oostenrijkse toevoeging dus Amber kon het niet laten om een Tiroler hoedje op te zetten. Hierdoor lijkt Amber zo uit de bergen weg te zijn gelopen met haar pakje en de hoed.
Repetities voor F1 met Amber Brantsen

Het leven van Amber Brantsen is toch best spectaculair nu alles de hele dag op camera wordt vastgelegd. Zo staat er echt een heel team klaar om de uitzendingen zo goed mogelijk te laten verlopen. Helaas is niet iedereen blij met de kwaliteit van Viaplay want ook na de GP van Oostenrijk verscheen er weer veel commentaar op het commentaar van de mannen tijdens de race. Gelukkig doet Amber het wel altijd heel goed en er is ook te zien dat ze hard werkt tijdens de repetities. Zo wordt Amber eerst van alle kanten gefilmd en vervolgens mogen de mannen van de techniek alles in elkaar zetten. Gelukkig laat Elle ook zien dat de crew zelf de wedstrijd ook mag volgen met lekker wat snacks en drankjes.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Aanlokkelijke Jutta Leerdam toont trots haar nieuwe glimmertje

Jutta Leerdam is ontzettend blij met haar nieuwe medaille. En dat moet online natuurlijk wel even gevierd worden met een mooie foto.

Emma Heesters laat haar fans ontzettend diep naar binnen kijken

Zangeres Emma Heesters heeft met haar nieuwe video maar weer aangetoond dat ze meer kan dan alleen maar mooi zingen. 

Deze nieuwe beelden van House of the Dragon seizoen 2 dwingen fans nú al tot een keuze

De nieuwe trailer van seizoen 2 van House of the Dragon staat online. De vraag die centraal staat: Aan wiens kant sta jij dit seizoen?