Foto: Viaplay-presentatrice Amber Brantsen laat haar ronde vormen zien in ontzettend strak jurkje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Amber Brantsen slaat weer toe! De beeldschone presentatrice gaat binnenkort Viaplay tijdelijk verlaten, en deze ronde vormen zijn de oorzaak!

Kijkers van Formule 1 zullen Amber Brantsen vast en zeker voorbij hebben zien komen. En gelukkig maar! Amber kondigde namelijk enige tijd geleden haar vertrek aan bij Viaplay en dat had fans in rep en roer. Gelukkig dus maar dat er heel wat anders bleek te spelen. En met dit heerlijke kiekje laat Amber daar alles van zien! Zo geeft ze fans een langverwachte update op haar nieuwe rondingen en doet dat met een heel avontuurlijk jurkje…

Amber Brantsen pronkt met vol figuur in nietsverhullend jurkje

We mogen wel vaker genieten van Viaplay-presentatrice Amber Brantsen in onthullende outfits. En wij kunnen daar alle begrip voor opbrengen! Als je je kijkers moet afleiden is het logisch dat je Amber inzet, toch? De presentatrice trekt in ieder geval moeiteloos alle ogen naar haar toe, en dat wil voor Viaplay nog wel eens nodig zijn. Maar ook op Instagram weet Amber haar fans moeiteloos te verleiden. Kijk alleen dit recente kiekje maar! Amber pronkt namelijk met haar nieuwe figuur in een ontzettend strak jurkje. En daar blijkt behoorlijk wat om van te smullen te zijn. Amber staat namelijk bijna op knappen met haar tweede kindje en dat is ook duidelijk aan haar rondingen te merken. En in dit jurkje komen haar vormen mooi in de spotlight! Zo bewijst Amber dat ze ook hoogzwanger één van de mooiste vrouwen van ons land is.

Fans Amber Brantsen worden wild van spiegelfoto

En dat is fans van Amber Brantsen zeker niet ontgaan. Want ook in de comments krijgt haar nieuwe figuur alle lof toegewezen! En dat snappen wij volkomen. Amber haar buik mag dan flink gegroeid zijn, maar ook op andere plekken doet de knappe brunette het goed. En dat lijken haar fans ook te vinden! Zo reageert één enthousiaste fan dat ze lekker aan het groeien is. “Je blijft mooi van lijf en leden Amber!”, roept hij erbij. En daar is deze fan verre van de enige in. Want ook over haar zwoele glimlach en glinsterende ogen zijn fans razendenthousiast. “Je straalt!! Heerlijk om te zien!” En daar zijn wij het helemaal mee eens. Amber is natuurlijk altijd een cadeautje om naar te kijken, maar zeker in recente plaatjes doet ze het goed. Al kan dat ook vanwege haar partner zijn, natuurlijk.

Amber Brantsen schittert in intiem interview met Max Verstappen

Want voor Amber Brantsen kwam recent de droom van elke F1-fan uit! Ze mocht namelijk autocoureur Max Verstappen interviewen en trok daarvoor alles uit de kast. En gelukkig ook maar! Want Amber in dit nietsverhullende broekje zijn wij toch flink van te spreken. Amber koos namelijk voor een dun gouden broekje waar je alles doorheen kan zien voor haar gesprek met Max. Het is dan ook echt een ode aan de autocoureur dat kijkers toch alleen maar op hem konden focussen! “Superleuk interview, top gedaan Amber”, galmt het in de reacties. En dat snappen wij volkomen. Vooral de relaxte houding die de Viaplay presentatrice erbij aannam beviel fans goed. Nu nog hopen dat we hier veel meer van te zien krijgen!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Model Lieke van der Hoorn draagt vrijwel niks onder doorschijnend jurkje

Lieke van der Hoorn plaatst wel vaker bloedhete kiekjes, maar met deze recente fotoshoot wist ze al haar fans versteld te doen staan!

Jutta Leerdam laat mannen smelten met meest verleidelijke foto ooit

Onderhand zijn we stiekem allemaal een beetje verliefd op Jutta Leerdam. En na het zien van dit overheerlijke kiekje al helemaal! 

Foto: Marieke Elsinga deelt snelle kleedkamerselfie in strak sportpakje

Als we Marieke Elsinga mogen geloven sport ze vooral voor de gezondheid, maar zo'n loeistrak figuur is natuurlijk een mooie bijkomstigheid.