Foto: Viaplay-presentatrice Amber Brantsen is uitgeput na flinke afstraffing

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Amber Brantsen heeft het niet makkelijk sinds ze bij Viaplay werkt als presentatrice. De brunette krijgt eindeloos veel kritiek naar haar hoofd gesmeten.

De prachtige presentatrice Amber Brantsen krijgt onnodig veel kritiek. Daarom besluit Amber wat sportlessen te volgen om haar weerbaarheid flink op te krikken.

Amber Brantsen krijgt flinke kritiek

Helaas heeft Amber Brantsen het de laatste weken enorm zwaar. Iedereen ging eerst al los op de nieuwe F1 uitzender Viaplay want alles ging mis tijdens de uitzendingen. En als het nog niet erger kon voor de productie en Amber is het nu ook nog eens zo dat Amber zelf het pispaaltje is geworden. Mensen bekritiseren haar kledingstijl en mensen vroegen zelfs of Amber zwanger was, terwijl ze net is bevallen van een kindje. Gelukkig lijkt Amber een dikke huid te hebben en gaat ze stug door met de presentatie van de show.

Lees ook: Foto: Amber Brantsen overspoeld met kritiek tijdens Viaplay-uitzending F1

Amber Brantsen druk aan het sporten

Na alle kritiek die Amber Brantsen ontvangt was het voor haar toch nodig om even haar hoofd leeg te maken. En op welke manier kan dat beter dan door een flink potje te gaan zweten in de sportschool? Hopelijk voor Amber kon ze alle kritiek even achter zich laten en staat ze nu weer zo zelfverzekerd als altijd in haar schoenen. Blijkbaar is het al even geleden dat Amber in de sportschool was te vinden want ze vraagt zich af of de eigenaren van de sportschool haar überhaupt nog willen binnenlaten. Gelukkig is aan het van Amber niet te zien dat ze af en toe de sportschool skipt. Voor het doen van de work-out ziet Amber er nog fris en fruitig uit en vol goede moed gaat de brunette sporten. Blijkbaar doet Amber het gelijk goed als ze gaat want ze gaat een heftige sessie crossfit doen. Amber draagt een sportief jasje en haar haren zitten in een staart. Klaar om gesloopt te worden dus.

Amber Brantsen gesloopt

Amber Brantsen is afgetuigd in sportschool

Het schijnt een pittig lesje geweest te zijn voor Amber want uitgeput maakt ze een foto na haar work-out. Waarschijnlijk hoopte Amber dat de mensen in de sportschool wel wat liever voor haar zijn dan alle kijker van Viaplay maar aan Amber haar gezicht te zien lijkt het daar niet heel erg op. De bruine haren van Amber zijn allemaal losgekomen en hangen wild rondom haar gezicht heen.

Amber Brantsen krijgt het warm van Lewis Hamilton

De afgelopen weken is er nogal wat commotie geweest rondom Lewis Hamilton en zijn sieraden. Al jaren is het een regel dat F1 rijders geen sieraden om mogen uit veiligheidsvoorschriften. Toch wordt dit ook al jaren door iedereen genegeerd want met name coureur Lewis Hamilton draagt graag veel oorbellen en heeft een neuspiercing. Na heel veel commotie en een statement van Hamilton met extra veel accessoires ging hij toch overstag. Voor de race in Miami haalde Hamilton zijn oorbellen eruit. Toch wil Lewis Hamilton nog steeds zijn twee piercings er niet eruit halen. Amber Brantsen bespreekt dit in het programma en de mannen vragen waar deze piercings dan zitten. Amber wordt ineens een beetje verlegen en ongemakkelijk want de ene zit in zijn neus maar over die andere wil ze niks zeggen. Het schijnt te gaan om een microdermal piercing die wordt aangebracht onder de huid.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Enzo Knol geeft half miljoen uit aan ‘smerige’ nieuwe auto (video)

YouTuber Enzo Knol heeft zichzelf getrakteerd op een indrukwekkende...

Olcay Gulsen laat monden wijd openvallen met gescheurde jurk op onhandige plek (foto’s)

Op het Cannes Filmfestival heeft Olcay Gulsen alle ogen op zich gericht met haar gedurfde outfit. Dit moet je echt even zien!

Emma Heesters schokt fans met foto van transformatie: ‘Heb jij helemaal niet nodig’

Emma Heesters is een nieuwe weg ingeslagen. De zangeres wil namelijk nog veel fitter worden. Haar fans vinden het niet nodig en maken zich zorgen.