Foto: Amber Brantsen overspoeld met kritiek tijdens Viaplay-uitzending F1

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De kritiek op Viaplay is inmiddels voor niemand een verrassing meer. Maar dat presentatrice Amber Brantsen dezelfde kritiek ontvangt, is voor sommige mensen nog nieuws..

Amber Brantsen ontvangt veel kritiek sinds ze naar sportzender Viaplay is gegaan. De presentatrice blijft ondanks alles lekker haar ding doen, maar de kritiek is niet mals. Het lijkt nu net alsof mensen iets zoeken om haar kritiek te geven. Zo ook onlangs, waar Amber toch weer flinke kritiek kreeg, op onder andere haar outfit en haar uiterlijk. Gaat dit te ver?

Amber Brantsen krijgt bakken kritiek op outfit

Viaplay ontvangt sinds het begin al veel kritiek, bijvoorbeeld over de hoeveelheid kennis die de presentatoren hebben over Formule 1. Veel mensen klagen over dat de presentatoren geen idee hebben waar ze het over hebben, of dat ze dingen fout hebben. Inmiddels lijken de kijkers en volgers het ook te hebben gemunt op Viaplay-presentatrice Amber Brantsen. Mensen klagen onder andere over haar uiterlijk, en haar manier van presenteren. Het lijkt nu dus écht persoonlijk te worden.. Zo waren mensen niet echt te spreken over haar outfit, mensen vonden het te vrolijk, een beetje kinderachtig en bovendien té roze. Op Twitter kwamen dit soort reacties voorbij: “Amber Brantsen, het wordt toch wel tijd voor een goede stylist. Meisjes in de derde klas van de lagere school kleden zich ook zo”. “Amber Brantsen wat heb je nou weer voor roze spijkerjack aan? Zo jaren 80. Je bent een leuke meid, maar je hebt een kleding adviseur nodig, en als je die wel hebt, gelijk ontslaan”.

Amber Brantsen van Viaplay wordt beledigd op Twitter

Waar er eerder al flinke kritiek kwam over de outfit van Amber, lijken de kijkers nu nòg persoonlijker te gaan. Tot overmaat van ramp werd Amber namelijk zwanger genoemd, terwijl ze net bevallen is. “Wat leuk, Amber op weg naar een tweede. Of zie ik nu iets verkeerds“. Verschillende kijkers dachten dus dat Amber zwanger zou zijn, en als dit niet het geval is, is het natuurlijk niet fijn voor de presentatrice om dit te horen. Mensen maken het de presentatrice dus niet echt gemakkelijk. Eerst een te kinderachtige outfit, en nu is ze ineens zwanger. Of zou het echt zo zijn, en is Amber op weg naar een tweede kindje?

Amber Brantsen blijft koel

In ieder geval lijkt Amber Brantsen zich niks aan te trekken van al deze kritiek. De presentatrice blijft lekker doorplaatsen op Instagram en lijkt niet te reageren op al deze geruchten en haters. Wanneer zou er een einde aan komen, als die er al komt? In ieder geval lijkt het een soort trend te zijn geworden, om kritiek te geven op alles wat Viaplay doet. Wat enorm zou helpen met een positieve publieke opinie, is als Viaplay alle technische problemen eindelijk oplost. Het kan namelijk ook zo zijn dat mensen die al boos zijn op zender Viaplay hun woede afreageren op het gezicht van de zender. Nu Max Verstappen de koppositie in het wereldkampioenschap ingenomen heeft zal het allemaal hopelijk iets positiever worden, ook voor Amber natuurlijk!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.

Sophie Bouquet en Erik De Vogel misdragen zich achter de schermen bij GTST

Het gaat er af en toe heftig aan toe achter de schermen bij GTST. Vooral Sophie Bouquet en Erik de Vogel zouden zich flink misdragen.

Video: Suzanne Schulting haalt nachtje door in ziekenhuis met vriend in haar bed

Suzanne Schulting heeft haar enkel gebroken en onderging een operatie, waardoor ze een nachtje in het ziekenhuis moest verblijven. Gelukkig was haar vriend bij haar in bed om haar gezelschap te houden!