Foto: VI-barvrouw Ashley Zaat trekt rokje omhoog tijdens kerstfeestje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Ashley Zaat geeft haar opdrachtgevers waar voor hun geld! Met deze blondine op je feestje wordt het sowieso een memorabele avond. Daar zorgt ze met dit soort acties helemaal zelf voor!

Wanneer er een feestje is, is Ashley Zaat er ook. De knappe blondine heeft zich deze keer klaargemaakt voor een heerlijk kerstfeestje. Om de sfeer naar een hoger niveau te tillen, besluit ze om haar rokje héél eventjes omhoog te trekken. Dat zou ze bij Vandaag Inside eens moeten doen!

Ashley Zaat tilt jurkje omhoog op Instagram

Ashley Zaat heeft sinds een tijdje haar eigen onderneming. Hier kunnen mensen de prachtige blondine inhuren voor alle feesten die je je maar kunt bedenken. Je kan haar inhuren voor een bedrijfsfeest, sponsor-evenement of zelfs een voetbalfeest in de kantine. Niks is te gek voor Ashley Zaat en haar talentvolle collega’s. Deze keer was ze ingehuurd voor een kerstfeestje. Om aan het thema te voldoen heeft ze een heerlijk kerstpakje gekocht. Dit kerstpakje is alleen niet zoals alle normale kerstpakjes, nee deze is extra verleidelijk. Een heerlijk kort rokje heeft het pakje en Ashley Zaat vindt het een goed idee om deze omhoog te trekken. Hierdoor komt een er een glimmend rood broekje tevoorschijn. Als ze dit blijft doen stromen die aanvragen natuurlijk vanzelf binnen!

Ashley Zaat spreidt vleugels als prachtige engel

Ashley Zaat is bekend geworden als barvrouw bij Vandaag Inside. Hier staat ze nog steeds met regelmaat achter de bar. Wanneer Ashley Zaat niet achter de bar staat houdt ze ervan om haar vleugeltjes te spreiden. Deze keer doet ze dat op weer een ander feestje, verkleed als heuse kerstengel. Feestvierders zullen zich ongetwijfeld afvragen of ze in de hemel beland zijn! Wanneer je het loodje legt, en je ziet zo’n prachtige engel voor de poort staan, dan weet je dat je op een mooie plek terechtgekomen bent.

Ashley Zaat geeft rondje van de zaak

Wanneer je op een feest bent horen daar natuurlijk ook shotjes bij. Ashley Zaat heeft zich voor de derde keer die avond omgekleed. Dit keer heeft ze een heerlijk rood pakje met veren aan. Met dit rood pakje loopt ze door de menigte shotjes uit te delen. Wanneer de gasten de knappe blondine aan zien komen met de shotjes worden ze spontaan blij. Of dit door Ashley Zaat of de shotjes komt is nog maar de vraag. Wanneer je Ashley in het rode pakje ziet lopen, dan zou je bijna met zekerheid zeggen dat het door Ashley komt. Uiteindelijk heeft ze zich drie keer moeten omkleden maar het feest was een groot succes.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Dione de Graaff gebruikt haar twee prachtige troeven om kijkers te trekken bij de Avondetappe (foto!)

Dionne de Graaff doet een dappere poging om de kijkcijfers van de Avondetappe te redden, want die zijn niet al te best. 

Jaimie Vaes schokt internet met gloeiend hete foto’s zonder topje

Jaimie Vaes weet iedereen te schokken met haar nieuwe post op social media. Daar heeft ze namelijk bijna geen kleding meer aan!

Romy Monteiro raakt haar topje bijna kwijt aan de rand van zwembad (foto!)

Romy Monteiro is even heerlijk aan het genieten van de rust aan het zwembad, maar dat pakt toch even anders uit dan verwacht.