Foto: Verstappen-fan Shelly Sterk grijpt intiem momentje met Kelly Piquet

Datum: 

Categorie:

De verleidelijke blondine Shelly Sterk heeft tijdens de GP van Zandvoort wel een heel bijzonder persoon gespot voor op de foto. 

Shelly Sterk moet met Kelly Piquet op de foto

Natuurlijk moest Shelly Sterk eventjes met Kelly Piquet op de foto. De knappe dames kamen elkaar tegen op het circuit van Zandvoort en konden het gelijk ontzettend goed met elkaar vinden. Dus gingen ze even samen een kiekje maken. Voor de volgers van Shelly komt het natuurlijk wel een beetje als een verrassing. Ze wisten helemaal niet dat de prachtige blondine bevriend was met kelly Piquet. Waarschijnlijk hebben de prachtige dames elkaar ook voor het eerst op Zandvoort leren kennen, maar zo te zien kunnen ze het wel ontzettend goed met elkaar vinden. En dat is natuurlijk erg mooi meegenomen voor de fans van beide dames.

Lees ook: Foto: Shelly Sterk maakt mannelijke volgers blij met diep inkijkje aan het zwembad

De knappe blondine laat een beetje inkijk toe

Natuurlijk heeft Shelly Sterk een bepaalde reputatie aan te houden met haar volgers. De prachtige presentatrice komt altijd verleidelijk over op beeld. Dus wanneer ze een foto maakt met de verleidelijke vriendin van Max Verstappen, moet ze natuurlijk wel een beetje extra moeite doen om ervoor te zorgen dat ze zich van haar beste kant laat zien. En dat betekent dat ze een klein beetje meer van zichzelf laat zien. De aantrekkelijke blondine laat een beetje bij zichzelf naar binnen kijken. Daardoor krijg je weer veel meer mee van Shelly Sterk dan in eerste instantie de bedoeling is, maar dat vinden haar volgers helemaal niet erg. Die genieten van elke foto die de blondine hun kant op gooit.

Lees ook: Foto: Shelly Sterk leidt volgers af met zeer diepe inkijk

Shelly Sterk is niet vies van verleidelijke foto’s

Natuurlijk is de prachtige blondine helemaal niet vies van een verleidelijk plaatje hier of daar. De knappe presentatrice heeft haar hele Instagram gevuld met allemaal verleidelijke plaatjes van zichzelf. Als Shelly weer eens ergens komt of ze is op vakantie, dan probeert ze altijd de meest verleidelijke plaatjes te schieten zodat ze haar volgers weer een beetje tevreden houdt. En haar volgers genieten daar natuurlijk enorm van.
Shelly Sterk is een heerlijke spontane dame

De prachtige presentatrice is een heerlijke blondine met mooie vormen die niet terugdeinst voor lekkere foto’s. Maar ze vindt het ook helemaal niet erg om een beetje van haar leven te laten zien. De knappe blondine maakt dan ook gerust foto’s terwijl ze aan het eten is. Haar volgers vinden dat alleen maar leuk. Die krijgen zo het idee dat ze echt een kijkje in het leven van Shelly krijgen. De prachtige blondine neemt haar volgers dan ook overal mee naar toe. En dat bevalt de fans van Shelly natuurlijk prima.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jutta Leerdam laat heel Instagram watertanden met uitstekend achterwerk

Jutta Leerdam heeft weer een nieuw sportpakje en dat moet de blonde schaatsster natuurlijk met al haar fans delen.

Genieten: je kunt dwars door het jurkje van Marijn Kuipers heen kijken (foto’s!)

Marijn Kuipers heeft een nieuw blauw pakje aangetrokken. En daarmee doet ze al haar volgers een enorm groot plezier. 

Jutta Leerdam nodigt Jake Paul uit voor een nachtelijk onderonsje in zwembad

Jutta Leerdam heeft een nieuwe foto online gezet en daarmee lijkt ze Jake Paul uit te willen dagen om bij haar in het zwembad te komen.