Foto: Verslaggeefster Floor Bremer klimt bovenop flinke jongens op vakantie

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Floor Bremer is naar het zonnige Spanje op vakantie gegaan. Eindelijk deelt ze nu foto’s van haar Spaanse avonturen. 

De knappe verslaggever was deze zomer in het zonnige Spanje te vinden. Waar de meeste mensen naar Spanje gaan voor een lekkere zonvakantie, gaat Floor het avontuur opzoeken. Floor heeft duidelijk energie over anders zou ze nu lekker in haar bikini op het strand liggen. Alleen Floor is niet zoals iedereen, met een kort broekje aan, de zonnebril op en rugzakje volgepakt gaat haar Spaanse avontuur beginnen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Floor Bremer (@floor.bremer)

Floor Bremer bestijgt graag grote jongens

Dit is niet de eerste keer dat Floor een berg is gaan beklimmen. Vorig jaar beklom Floor ook al een berg. Met dezelfde uitrusting als dit jaar ging Floor aan de slag. Terwijl de sneeuw op de bergen ligt loopt Floor gewoon met een lekker kort broekje aan door de sneeuw. Als de mannen achter Floor maar niet afgeleid werden door haar. Maar als echte Nederlander is ze de kou natuurlijk gewend. Voortaan mag Floor in Nederland ook wel in zo’n kort broekje verslag gaan geven.

Floor Bremer is dus een echte avonturier en is nergens bang voor. Ze deelt dan ook veel foto’s op haar sociale media over haar wilde avonturen. Floor Bremer die wij juist kennen als een politiek correcte dame is buiten haar dagelijks leven om juist een wilde avonturier. Je zou bijna denken dat Floor Bremer geen uitknop heeft. Al had Louis van Gaal dat wel gehoopt.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Floor Bremer (@floor.bremer)

Floor op het verkeerde moment met vakantie

De politiekverslaggeefster zit lekker in de bergen te ploeteren terwijl in Nederland de boeren aan het ploeteren zijn. Als politiek verslaggever is er eigenlijk nooit een goed moment om op vakantie te gaan. Elke dag gebeurt er wel wat in de politiek. De sportieve Floor is alleen al een geruime tijd op vakantie en mist nu natuurlijk alle gebeurtenissen waar ze altijd een sterke mening over heeft. Over het klimaat heeft Floor namelijk een duidelijke mening en die laat ze ook maar al te graag weten. De boeren moeten zich maar schap zetten want Floor is bijna terug van vakantie!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Floor Bremer (@floor.bremer)

Floor Bremer krijgt veel kritiek over haar heen

De afgelopen jaren zat Floor Bremer vaak bij het programma Humberto. Louis van Gaal is een van de personen die ‘fan’ is van Floor Bremer en dat liet hij ook wel weten! Louis van Gaal zette Floor vorig jaar op live tv aardig voor gek. Het ging toen in heel Nederland viraal. Zelfs voor de uitzending van Humberto zeiden de kijkers al dat Floor Bremer thuis moest blijven “aub laat die Floor thuis”. Sindsdien heeft de 47-jarige politiekverslaggeefster niet meer aan dezelfde tafel als Louis van Gaal gezeten.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Nikkie Plessen draagt verdacht weinig onder openhangend jasje

Modepopje Nikkie Plessen showde in haar inmiddels verwijderde stories een outfit die erg veel liet zien. Ze had een jasje aan dat misschien nét iets te ver open hing...

Video: Davina Michelle showt gênant resultaat van dronken avondje

Ook bekende Nederlanders zoals de mooie Davina Michelle hebben wel eens dronken avontuurtjes. De blonde zangeres laat zien wat voor gênants ze heeft gedaan...

Foto: Juultje Tieleman zet tanden in kromme lekkernij

De beeldschone Juultje Tieleman staat in deze foto te snoepen van een heerlijke Franse delicatesse. Het is duidelijk aan haar ogen te zien dat ze er zeer van aan het genieten is.