Foto: Verliefde Sylvie Meis poseert in doorzichtig shirtje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sylvie Meis gaat het dak op. En wat voor een! Een van een mooi pand met uitzicht in de Italiaanse stad Venetië. Ze is daar met een doorzichtige reden en bijpassend topje.

Bij Sylvie Meis, is meestal, onder andere door al haar social media updates volstrekt duidelijk wat ze gaat doen of heeft gedaan. Zo ook nu weer. Haar doorzichtige topje en leuke make-up zijn niet zonder reden. Ze staat model in de Italiaanse stad van de romantiek: Venetië. Het kan bij het water nog wel koud zijn, maar Sylvie laat niks merken. Vol overtuiging staat ze bovenaan een typisch Italiaans gebouw haar outfit te showen. Ze lijkt zelfs door de stad een beetje verliefd te worden.

Sylvie Meis in stad van romantiek

Sylvie Meis heeft sinds ongeveer anderhalf jaar al Niclas Castello aan zich gebonden. Helaas voor vele mannen in Nederland is ze al officieel getrouwd met haar Niclas. Dat lijkt voorlopig nog goed te gaan en ze zijn inmiddels als anderhalf jaar gelukkig samen. Voor Sylvie, die al vele mannen had veroverd, lijkt dit dus een bingo. Of zou ze toch nog in Venetië een nieuwe Italiaanse man zijn tegengekomen in de stad van de romantiek? Niclas zelf in natuurlijk weer op geen enkele foto te bekennen, maar op een filmpje wel. Sowieso trouwens op haar Instagram kan je de twee samen vaker zien genieten. Maar meestal draait het daar toch vooral om de ex van onder meer Rafael van der Vaart zelf en haar modellen carrière. Ze houdt persoonlijk en zakelijk wijselijk (deels) gescheiden, deze inmiddels ervaren vrouw. Erg slim en mogelijk wel een een van de succesfactoren van het huwelijk.

Sylvie Meis op jacht naar meer

Sylvie is dus met allerlei redenen afgereisd naar het romantische Venetië. Op Instagram deelt Sylvie nog veel meer trouwens over haar avonturen in de Italiaanse stad. Ze lijkt zich prima te hebben vermaakt, naast het modellenwerk. Tijd voor jezelf nemen, vooral nu je manlief thuis hebt zitten, is ook altijd fijn natuurlijk. Ze heeft onder andere ook genoten van een leuke typisch Venitiaanse boottrip. Ook daar zijn gelukkig foto’s van, als aandenken. Met de opmerking ”Ciao Venezia” laat het model ook weten alweer weg te zijn. Mogelijk terug naar Niclas, of op jacht naar een nieuwe klus.

Bella in Italia

Het model staat dit keer in Italië, maar ze reist eigenlijk continu. Ondanks dat ze dus huisvrouw, moeder, en actrice is. Hoe ze het combineert allemaal? Dat verklaart ze ook niet op Instagram, maar een leven dat voor een groot deel bestaat uit vakanties als deze tegenwoordig schijnt haar wel jong en energiek te houden. Gelukkig, want ze wil nog genoeg, deze jong ogende vrouw.

Sylvie doet nog meer

De foto’s zijn allemaal zeer glamoureus. Onder andere door de setting maar natuurlijk is Sylvie zelf ook echt een plaatje te noemen nog steeds. Ondanks dat ze inmiddels al 44 is schat je haar op de foto niet ouder dan 20. Althans dat doen wij. Sylvie lijkt niet te stoppen uit de modellenwereld en het modellenwerk blijft maar toestromen van allerlei kanten. Wat een mooi leven: foto’s maken overal ter wereld en thuis wacht een rijke kunstzinnige man op je. Al zou ze die vast ook vaak zat uitnodigen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

PSV’er Joey Veerman hoopt dat zijn vriendin deze stiekeme video van Ibiza-trip niet te zien krijgt

PSV-speler Joey Veerman heeft wat uit te leggen aan zijn vriendin. De middenvelder kon zijn handen namelijk niet thuishouden tijdens het kampioensfeestje op Ibiza..

Jutta Leerdam verwent haar razend knappe zus Merel tijdens dagje uit (video)

Jutta Leerdam is een echt familiemens. Ze heeft vooral een zwak voor haar beeldschone zusjes. Vandaag is Merel Leerdam de gelukkige - ze wordt flink in de watten gelegd door haar beroemde zus!

Suzanne Schulting laat zich van onderkant filmen tijdens diepgaande workout (video’s)

Suzanne Schulting is hard aan het sporten voor het herstel en geeft een mooi beeld van de onderkant aan ons!