Foto: Verleidelijke Sylvie Meis kruipt bovenop andere man

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sylvie Meis zou gelukkig getrouwd zijn met haar partner Niclas Castello, maar in deze foto besluit ze toch bovenop een ander te klimmen…

Sylvie Meis zit ondeugend op schoot bij andere man

De prachtige Sylvie Meis is een Nederlandse actrice, model en presentatrice. Daarnaast is ze ook influencer én moeder. De blondine is dus constant bezig met balletjes hooghouden. In het oog van de storm staat haar man Niclas Castello. De twee zijn ontzettend gelukkig samen en genieten van elk moment. Meestal plaatst Sylvie redelijk wat foto’s op haar Instagram van haar grote liefde, maar sinds een tijdje zijn er bijna geen foto’s meer te zien van het stel. Wél plaatst ze foto’s met andere mannen. Gelukkig is Sylvie nog steeds heel blij met Niclas en zijn de mannen op haar Instagram feed gewoon vrienden. Onlangs plaatste ze een foto met André Borchers. Ze is lekker bij hem op schoot gaan zitten en kijkt verleidelijk de camera in.
Sylvie Meis is fan van Robbie Williams

De bovenstaande foto zal voor sommigen misschien alarmbellen doen rinkelen. Sylvie Meis op schoot bij een andere, hele mooie, man… dat gaat vast fout. Gelukkig is er niks mis mee. Sylvie en André lijken namelijk wel beste vrienden te zijn. Als je door de Instagram van André scrollt, zie je veel foto’s van de twee samen. In het bijschrift van bovenstaande foto heeft André gezet: “Ready for Robbie”. Zonder context klinkt dat wat gek, maar Sylvie had een tijdje terug wat filmpjes in haar verhaal staan waarin te zien is dat ze samen met André en nog wat vrienden naar een optreden van Robbie Williams is geweest. De blondine had er superveel zin in en heeft het dan ook ontzettend naar haar zin gehad!
Sylvie Meis schittert in lekker herfstoutfitje

Het is absoluut geen geheim dat Sylvie Meis een prachtige verschijning is. Ze staat dan ook niet voor niks model voor verschillende merken en magazines. Regelmatig komen er foto’s voorbij op haar sociale media waar ze op staat te stralen voor één van haar opdrachten. Onlangs plaatste ze weer één van haar modellen kiekjes op haar Instagram en, wauw, wat ziet ze er prachtig uit! In de foto draagt ze een kort, groen broekje met daar bovenop een beige trui met een diepe hals. Onder de outfit draagt ze hoge, zwarte laarzen en er overheen draagt ze een lange aztek jas. Om de gehele look af te maken draagt ze een beige/bruine hoed. De foto’s zijn prachtig en de kleuren staan de blondine geweldig. Sylvie schittert vooral op de tweede slide waarin ze een enorme lach op haar gezicht heeft. Dit soort foto’s mag je zeker vaker plaatsen hoor, Sylvie. Wij genieten hier intens van!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Geraldine Kemper gaat helemaal los met knappe vriendinnetjes op afgelegen plekje (foto’s!)

Geraldine Kemper is haar zonnige vakantie aan het vieren zonder veel bedekking! Ze gaat dan ook helemaal los met haar vriendinnen.

Schaatsster Pien Hersman smeekt om de noten van haar knappe collega Robin Groot (foto!)

Pien Hersman is samen met haar vriendin en collega Robin Groot en wilt heel graag haar noten hebben. Dus ze zit op de bank te smeken!

Mona Keijzer wijst Wilfred Genee af met appje vanuit bed over keiharde bal (video!)

Wilfred Genee blijkt appcontact met BBB-politicus Mona Keijzer te hebben! Ze appt hem zelfs wanneer ze naar bed gaat...