Foto: Verleidelijke Sylvie Meis kruipt bovenop andere man

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sylvie Meis zou gelukkig getrouwd zijn met haar partner Niclas Castello, maar in deze foto besluit ze toch bovenop een ander te klimmen…

Sylvie Meis zit ondeugend op schoot bij andere man

De prachtige Sylvie Meis is een Nederlandse actrice, model en presentatrice. Daarnaast is ze ook influencer én moeder. De blondine is dus constant bezig met balletjes hooghouden. In het oog van de storm staat haar man Niclas Castello. De twee zijn ontzettend gelukkig samen en genieten van elk moment. Meestal plaatst Sylvie redelijk wat foto’s op haar Instagram van haar grote liefde, maar sinds een tijdje zijn er bijna geen foto’s meer te zien van het stel. Wél plaatst ze foto’s met andere mannen. Gelukkig is Sylvie nog steeds heel blij met Niclas en zijn de mannen op haar Instagram feed gewoon vrienden. Onlangs plaatste ze een foto met André Borchers. Ze is lekker bij hem op schoot gaan zitten en kijkt verleidelijk de camera in.
Sylvie Meis is fan van Robbie Williams

De bovenstaande foto zal voor sommigen misschien alarmbellen doen rinkelen. Sylvie Meis op schoot bij een andere, hele mooie, man… dat gaat vast fout. Gelukkig is er niks mis mee. Sylvie en André lijken namelijk wel beste vrienden te zijn. Als je door de Instagram van André scrollt, zie je veel foto’s van de twee samen. In het bijschrift van bovenstaande foto heeft André gezet: “Ready for Robbie”. Zonder context klinkt dat wat gek, maar Sylvie had een tijdje terug wat filmpjes in haar verhaal staan waarin te zien is dat ze samen met André en nog wat vrienden naar een optreden van Robbie Williams is geweest. De blondine had er superveel zin in en heeft het dan ook ontzettend naar haar zin gehad!
Sylvie Meis schittert in lekker herfstoutfitje

Het is absoluut geen geheim dat Sylvie Meis een prachtige verschijning is. Ze staat dan ook niet voor niks model voor verschillende merken en magazines. Regelmatig komen er foto’s voorbij op haar sociale media waar ze op staat te stralen voor één van haar opdrachten. Onlangs plaatste ze weer één van haar modellen kiekjes op haar Instagram en, wauw, wat ziet ze er prachtig uit! In de foto draagt ze een kort, groen broekje met daar bovenop een beige trui met een diepe hals. Onder de outfit draagt ze hoge, zwarte laarzen en er overheen draagt ze een lange aztek jas. Om de gehele look af te maken draagt ze een beige/bruine hoed. De foto’s zijn prachtig en de kleuren staan de blondine geweldig. Sylvie schittert vooral op de tweede slide waarin ze een enorme lach op haar gezicht heeft. Dit soort foto’s mag je zeker vaker plaatsen hoor, Sylvie. Wij genieten hier intens van!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Famke Louise heeft zeer ‘spaicy’ piercing laten zetten (foto’s)

Famke Louise weet maar niet van ophouden en heeft een piercing laten zetten op een zéér interessante plek!

Beeldschone atlete Lieke Klaver duwt meer kilo’s de lucht in dan gemiddelde man (video)

Dat Lieke Klaver sterk is, kun je maar al te goed aan haar gespierde verschijning zien. Maar de gewichten die deze dame de lucht in kan smijten, laat menigeen schrikken..

Zit Jake Paul achter breuk tussen Jutta Leerdam en schaatsteam Jumbo? (video)

Jutta Leerdam en Jumbo gaan uit elkaar! Is Jutta's steenrijke vriendje Jake Paul stiekem de boosdoener?