Foto: Verleidelijke Sylvie Meis kruipt bovenop andere man

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sylvie Meis zou gelukkig getrouwd zijn met haar partner Niclas Castello, maar in deze foto besluit ze toch bovenop een ander te klimmen…

Sylvie Meis zit ondeugend op schoot bij andere man

De prachtige Sylvie Meis is een Nederlandse actrice, model en presentatrice. Daarnaast is ze ook influencer én moeder. De blondine is dus constant bezig met balletjes hooghouden. In het oog van de storm staat haar man Niclas Castello. De twee zijn ontzettend gelukkig samen en genieten van elk moment. Meestal plaatst Sylvie redelijk wat foto’s op haar Instagram van haar grote liefde, maar sinds een tijdje zijn er bijna geen foto’s meer te zien van het stel. Wél plaatst ze foto’s met andere mannen. Gelukkig is Sylvie nog steeds heel blij met Niclas en zijn de mannen op haar Instagram feed gewoon vrienden. Onlangs plaatste ze een foto met André Borchers. Ze is lekker bij hem op schoot gaan zitten en kijkt verleidelijk de camera in.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door ANDRÉ BORCHERS (@andreborchers)

Sylvie Meis is fan van Robbie Williams

De bovenstaande foto zal voor sommigen misschien alarmbellen doen rinkelen. Sylvie Meis op schoot bij een andere, hele mooie, man… dat gaat vast fout. Gelukkig is er niks mis mee. Sylvie en André lijken namelijk wel beste vrienden te zijn. Als je door de Instagram van André scrollt, zie je veel foto’s van de twee samen. In het bijschrift van bovenstaande foto heeft André gezet: “Ready for Robbie”. Zonder context klinkt dat wat gek, maar Sylvie had een tijdje terug wat filmpjes in haar verhaal staan waarin te zien is dat ze samen met André en nog wat vrienden naar een optreden van Robbie Williams is geweest. De blondine had er superveel zin in en heeft het dan ook ontzettend naar haar zin gehad!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis (@sylviemeis)

Sylvie Meis schittert in lekker herfstoutfitje

Het is absoluut geen geheim dat Sylvie Meis een prachtige verschijning is. Ze staat dan ook niet voor niks model voor verschillende merken en magazines. Regelmatig komen er foto’s voorbij op haar sociale media waar ze op staat te stralen voor één van haar opdrachten. Onlangs plaatste ze weer één van haar modellen kiekjes op haar Instagram en, wauw, wat ziet ze er prachtig uit! In de foto draagt ze een kort, groen broekje met daar bovenop een beige trui met een diepe hals. Onder de outfit draagt ze hoge, zwarte laarzen en er overheen draagt ze een lange aztek jas. Om de gehele look af te maken draagt ze een beige/bruine hoed. De foto’s zijn prachtig en de kleuren staan de blondine geweldig. Sylvie schittert vooral op de tweede slide waarin ze een enorme lach op haar gezicht heeft. Dit soort foto’s mag je zeker vaker plaatsen hoor, Sylvie. Wij genieten hier intens van!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis (@sylviemeis)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Sylvie Meis duwt haar troeven flink omhoog op strandbedje

Oh là là, kijk daar eens! Sylvie Meis, de koningin van stijl en glamour, ligt als een ware godin op een zonnig strandbedje in Mallorca. 

Foto: Zangeres Lisa Michels buigt diep voorover in laag uitgesneden shirtje

Sinds haar razend populaire deelname aan "It Takes Two" is Lisa Michels niet meer uit onze gedachten verdwenen. En dit heerlijke kiekje bewijst dat je dat ook helemaal niet wil. 

Foto: Nicolette Kluijver leidt soldaten enorm af met kort jurkje

Als presentatrice weet Nicolette Kluijvers dondersgoed hoe ze je aandacht moet sturen. Dit piepkleine jurkje is dan ook bijna strategisch afleidend, zeker voor een groepje hongerige soldaten...