Foto: Verleidelijke Heleen van Royen slaat weer toe met toiletselfie

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Wie Heleen van Royen een beetje kent, weet dat ze haar camera graag op zichzelf richt, bij voorkeur in de spiegel. Deze uit de hand gelopen hobby levert weer een foto op…

Heleen van Royen schrijft boeken, maar maakt ook regelmatig een selfie in de spiegel. Haar fans lijken deze foto’s erg te kunnen waarderen. Ook bij Vandaag Inside liet ze onlangs nog één van haar meest beruchte spiegelselfies zien. Dit gesprek heeft haar hobby mogelijk weer aangewakkerd, aangezien Heleen ook nu weer heeft toegeslagen tijdens een recent toiletbezoek!

Heleen van Royen maakt weer foto in spiegel

Onlangs leek het Heleen dus een goed idee om opnieuw een toiletselfie te plaatsen. Wat het nut van deze selfies is, is voor iedereen nog een raadsel. Het lijkt bijna een soort verslaving van Heleen te zijn: “A toiletselfie a day keeps the doctor away“, grapt de schrijfster. Hiermee hint ze dus ook, dat dit waarschijnlijk niet de laatste is die we gaan zien van de schrijfster. Met een uitdagende blik kijkt Heleen de camera in, terwijl ze net van het kleinste kamertje afkomt. Het mannelijke publiek lijkt dit soort foto’s in ieder geval erg te kunnen waarderen; “Wauw”, “Hangt er vanaf wat je daar nog meer doet”, “Mooie vrouw die er goed uit ziet op deze mooie foto”. Heleen lijkt de positieve reacties met open armen te ontvangen!

Lees ook: Foto: Heleen van Royen laat zich tussen de benen kijken bij Vandaag Inside

Heleen van Royen draait het weekend in

Heleen van Royen deelde onlangs een opvallend kiekje via Instagram. Op deze foto was te zien hoe de romanschrijfster op een hobbelpaard zat, in een draaimolen. Wat duidelijk te zien is, is dat Heleen het stiekem heel erg naar d’r zin heeft. Ze voelt zich echt weer een kind. Met twee handen in de lucht poseert de schrijfster naar de camera. “We draaien lekker het weekeinde in! Geniet ervan! xoxo”. Al draaiend springt Heleen dus het weekend in. En ook hier, heeft Heleen te maken met vieze gluiperds in de reacties; “Mooie vrouw die op het paard zit van de draaimolen in deze foto“, “Jij ook schoonheid“. Toch lijken er ook nog mannen met humor te reageren onder de foto van Heleen; “Arm paardje“. Het paardje lijkt het inderdaad wat minder naar z’n zin te hebben, maar Heleen wel, en daar draait het om.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Suzanne Schulting laat zich van onderkant filmen tijdens diepgaande workout (video’s)

Suzanne Schulting is hard aan het sporten voor het herstel en geeft een mooi beeld van de onderkant aan ons!

Max Verstappen heeft geen oog voor zeer luchtig geklede Kelly Piquet (foto’s)

Max Verstappen heeft het iets te druk met zijn eigen carrière. Hij let daardoor totaal niet op zijn vriendin die hier wel erg luchtig gekleed is!

Atlete Lieke Klaver gaat diep met korte stootjes in strak sportpakje (video’s!)

Lieke Klaver weet alle aandacht te trekken wanneer ze hartstikke diep naar beneden zakt in een heerlijke outfit!