Foto: Verleidelijke Heleen van Royen slaat weer toe met toiletselfie

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Wie Heleen van Royen een beetje kent, weet dat ze haar camera graag op zichzelf richt, bij voorkeur in de spiegel. Deze uit de hand gelopen hobby levert weer een intieme foto op…

Heleen van Royen schrijft boeken, maar maakt ook regelmatig een selfie in de spiegel. Haar fans lijken deze foto’s erg te kunnen waarderen. Ook bij Vandaag Inside liet ze onlangs nog één van haar meest beruchte spiegelselfies zien. Dit gesprek heeft haar hobby mogelijk weer aangewakkerd, aangezien Heleen ook nu weer heeft toegeslagen tijdens een recent toiletbezoek!

Heleen van Royen maakt weer foto in spiegel

Onlangs leek het Heleen dus een goed idee om opnieuw een toiletselfie te plaatsen. Wat het nut van deze selfies is, is voor iedereen nog een raadsel. Het lijkt bijna een soort verslaving van Heleen te zijn: “A toiletselfie a day keeps the doctor away“, grapt de schrijfster. Hiermee hint ze dus ook, dat dit waarschijnlijk niet de laatste is die we gaan zien van de schrijfster. Met een uitdagende blik kijkt Heleen de camera in, terwijl ze net van het kleinste kamertje afkomt. Het mannelijke publiek lijkt dit soort foto’s in ieder geval erg te kunnen waarderen; “Wauw”, “Hangt er vanaf wat je daar nog meer doet”, “Mooie vrouw die er goed uit ziet op deze mooie foto”. Heleen lijkt de positieve reacties met open armen te ontvangen!

Lees ook: Foto: Heleen van Royen laat zich tussen de benen kijken bij Vandaag Inside

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Heleen van Royen (@heleenvanroyen)

Heleen van Royen draait het weekend in

Heleen van Royen deelde onlangs een opvallend kiekje via Instagram. Op deze foto was te zien hoe de romanschrijfster op een hobbelpaard zat, in een draaimolen. Wat duidelijk te zien is, is dat Heleen het stiekem heel erg naar d’r zin heeft. Ze voelt zich echt weer een kind. Met twee handen in de lucht poseert de schrijfster naar de camera. “We draaien lekker het weekeinde in! Geniet ervan! xoxo”. Al draaiend springt Heleen dus het weekend in. En ook hier, heeft Heleen te maken met vieze gluiperds in de reacties; “Mooie vrouw die op het paard zit van de draaimolen in deze foto“, “Jij ook schoonheid“. Toch lijken er ook nog mannen met humor te reageren onder de foto van Heleen; “Arm paardje“. Het paardje lijkt het inderdaad wat minder naar z’n zin te hebben, maar Heleen wel, en daar draait het om.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Heleen van Royen (@heleenvanroyen)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Speelse Sensi Lowe deelt heerlijke foto vanuit bad

De prachtige Sensi Lowe is in bad lekker met zichzelf aan het spelen. Ze is helemaal ingesopt, als dat maar goed gaat.

Foto: AnneKee Molenaar likt aan zoete vrucht

De prachtige AnneKee Molenaar mist haar vriendje Mathijs de Ligt nu door het WK in Qatar. Als ze niet aan Mathijs kan likken, likt ze wel aan iets anders...

Foto: Suzanne Schulting knuffelt stevige stam

Suzanne Schulting is één van de prachtigste schaatssters van ons land. Nu de kerst eraan zit te komen wilt deze mooie schaatsster niet alleen zitten. Hierdoor zoekt ze naar iets wat ze stevig kan knuffelen in deze koude dagen.