Foto: Vera van Big Brother zorgt samen met Dimitri voor eerste dampende scène

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Er hangt liefde in de lucht in het huis van Big Brother. Het eerste koppeltje in het zwoele programma is alweer ontstaan.

Als je alleen maar wekelijks de afleveringen volgt dan zal je het niet hebben meegekregen, maar de volgers van de livestream van Big Brother hebben het al gezien. Er vond namelijk een flinke portie romantiek plaats tussen de deelnemers Dimitri en Vera. De twee knappe kandidaten waren al een beetje om elkaar heen aan het draaien, maar hebben elkaar nu eindelijk gevonden. De spanning werd al een aantal dagen opgebouwd tussen de twee, maar in de livestream viel eindelijk te zien hoe Dimitri en Vera de eerste kus van het programma deelde. En dat leverde natuurlijk de nodige reacties op.

Dimitri en Vera delen eerste  Big Brother moment

De vonken sprongen van het kersverse koppel af tijdens hun momentje samen. Het was al vrij snel duidelijk dat de twee kandidaten een erg goede klik hadden en het uitstekend met elkaar konden vinden. Maar dat ze het al zo snel zo ver zouden laten komen werd niet verwacht. Het is dus wachten op het moment dat de twee nieuwe geliefden voor het eerst met elkaar het bed delen. Gelukkig heeft Big Brother letterlijk overal camera’s hangen, zodat je geen enkel spannend moment hoeft te missen.

Al vroeg was duidelijk dat Dimitri en Vera elkaar helemaal geweldig vonden

Vorige week was er al een klein gesprek tussen een aantal van de vrouwelijke kandidaten. Daarin bespraken ze alle mannen van het huis. Vera liet toen al weten een klein oogje te hebben op Dimitri. Dat het geheel wederzijds bleek was bij de oplettende kijker ook al bekend. Net als het productie team van Big brother trouwens. Toen het stel naar de dagboekkamer werd gestuurd werd er al even naar hun band gevraagd. Toen was het nog veilig en gezellig. Dimitri maakte wel nog even een opmerking over Vera haar mooie pakje, maar hield het redelijk netjes. Er waren toen al voortekenen dat deze twee kandidaten bij elkaar zouden belanden. En die vonk is nu eindelijk overgeslagen.

Dimitri is een echte vrouwenverslinder in Big Brother

Eerder werd er al flink geroddeld over Dimitri en zijn liefdesleven. Vooral Grace ging toen aardig te keer op de leuke jongen, achter zijn rug om. Die vermoedde dat Dimitri vooral een hele spannende jongen was. Dimitri had namelijk al allemaal dingen verteld over zijn liefdesleven en dat was niet mals. Zelfs Grace moest er eventjes van blozen. Maar Vera had het allemaal niet meegekregen. Anders had ze misschien wel even twee keer gedacht voor ze vol overtuiging voor Dimitri ging. Nu is er geen weg meer terug. De twee zijn voorlopig aan elkaar veroordeeld. Totdat er natuurlijk een van hen vroegtijdig het huis moet verlaten. Dan begint de spanning pas echt, want houden ze het zo lang vol zonder elkaar.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam belandt in bed met Jake Paul en harige vriend (foto’s!)

Jutta Leerdam duikt in bed samen met haar vriend Jake Paul en een harige vriend mag erbij liggen!

Marijn Kuipers pakt flinke stang met twee handen vast midden in de gym (video!)

Marijn Kuipers gaat diep door haar knieen, terwijl ze een flinke stang beet pakt. Ze gaat helemaal los in de sportschool!

Gwen van Poorten wordt kletsnat op bizar festival in Thailand (video!)

Gwen van Poorten wordt helemaal ondergespoten door een enorm kanon. Ze laat aan haar volgers weten dat ze dit eigenlijk wel lekker vindt.